Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 21
Reallaura spune:
Neata fetele,
Nicole super ca ai slabit! Felicitari!Nu e asa greu pana la urma, inceputul, sa te obisnuiesti cu un alt mod de a manca, numai sa te saturi si gata...asta e idealul.. Eu fara regim am labit 6 kg fata de greutatea dinainte de a ramane gravi pentru ca nefiind timp din cauza de Mirci - nu am mai reusit sa sta doar calare pe frigider.
Ce masuri bune pentru Daviducu! Bravo si lui!
Nasoala faza cu microundele! eu ma tem si sa pun apa calduta in bibe, dar sa-l bag la microunde. Macar sa-l puna acoperit!
Micaela bine ca ai terminat treaba! Te cred ca ti-e greu sa muncesti cu Dau cu okii pe tine!
Adriana
Cleo te bagi sa te duci la biserica pe ploaia asta?
Mie mi-e cam teama...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Sis 5 dinti mai feti??? wow, felicitari pt dintos
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
iulia83 spune:
neatza..trebuie sa mergem sa facem exudatul si fata mea inca nu se trezeste. a lovit-o somnul nene..
doloress, vacanta placuta, linistita si sa te intorci odihnita. 
LMA Edvin Sebastian , sa cresti mare si voinic

MICAELA
bine, bine, nu mai zic nimic. dar totusi nici eu nu-s inca total multumita de cum arat. mai am de dat jos
NICOLE, si a mea are 10 kg si 500 gr si 75 cm..de 3 luni stagneaza. am masurat-o ieri. al tau e baietel, e foarte bine asa. ma mai intalnesc cu mamici care se mira si zic ca ai lor aveau 10 kg la 1 an si 2-3 luni. mie insa nu mi se pare grasa, mai ales ca e lungana. el sa fie sanatos..vad ca tot asa papacios e
rugaciune pt pui de AELITA sa inceteze greva foamei (ii trimit eu pofta de mancare de la sotul, ca are destula) hai curaj si nervi de otel, ca papa ea, stai luinistita
cat despre microunde, si eu ii mai reincalzesc mancarica cand se raceste si vad ca o refuza, o indes repede cateva secunde, apoi continuam papica, ca printesa nu vrea rece. daca ar fi s-o intrerup sa-i incalzesc la abur...ahaaaaaa, n-ar mai manca nici taiata cu lama..cat despre lapte..hmm. eu tin seara biberoanele cu apa pe calorifer si stau calde. si sticla ei de apa tot pe calorifer calare si e calduta tot timpul. dar la repezeala, mai bag si eu la microunda 
ma duc sa ma invart pe langa ea poate poate se trezeste..ori se incapatana sa imi strice [planurile..ca de obicei..
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
simonacip spune:
5 Sis, bietul MAti, ma plingeam ca nu-i ies si iaca acum se bulucesc toti
. Ii ies 4 sus si inca unul jos...Chestia mai naspa e ca atunci cind se supara se trinteste la pamint si da cu barba/gura de pamint de mai multe ori si cu putere...Acum ca are dinti mi-e teama sa nu-i sparga sau sa-si muste limba ceva...Ah, si ca tot vb de obiceiurile proaste ale copiilor, uitasem sa-i spun lui Inaisca mati al meu numai in pod maninca , iesi a facut si un cauciuc si am reusit sa-l ridic doar scotind masa de la caunul de masa, se rasucise si cazuse sub ea. De cele mai multe ori e pregatit de saritura de la inaltime...si se aplauda singur anticipativ...Ma dispera si uite ca n-am mai rezolvat nimic cu scaunul de masa, ziceam ca iau altul, dar vad ca indiferent de scaun se gasesc cai de facut gimnastica...hihi
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
LMA Sebi al nostru, sa cresti mare si frumos ca mami tau!

Iulia, suces la exudat si felicitari si tie pentru slabitul reusit! Eu mai vreu sa dau jos 3..Dar tb sa ma mobilizez
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Danicris spune:
Buna dimineata.
Intru repede sa va spun ca ninge la Buzau cu fulgi mari de zici ca vine Craciunu'. De altfel este foarte frumos insa ... nefiresc.
Ieri am iesit desi batea vantul, iar astazi vad ca Vladucu are un ochisor rosu. Il las sa vad cum evolueaza, nu-i fac nimic deocamdata. De altfel nici nu stiu ce i-as putea face. Ati patit vreodata asa ceva ?
Sunt in continuare nemultumita ca nu bea lapte, ieri am incercat sa-i dau in cursul zilei dar m-a refuzat hotarat. Nu stiu ce sa fac. Ideea e ca mananca in schimb branzica dimineata si dupa-amiaza un iaurt de 200g. Sper sa fie ok.
Va pup si fug ca ma striga. Paaaaaaaa.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
socrate spune:
Neata,
LMA puiului meu iubit. La ora asta eram pe lume deja. Suntem veseli ca un titirez.
Acum e in tzarc sa bea si mami o cafea.A gasit biscuitele de aseara si l-a molfait ceea ce e bine.Eu i-l las daca nu mananca tot, pentru ca ii place sa manance tot ce gaseste asa pe sestache. Se crede smecher asa ca il las in pace.
Multumim Simonei pentru urarile matinale. A fost o noapte linistita, slava domnului. Am fost numai noi doi, dar a dormit toata noaptea neintrerupt in patul lui si s-a trezit doar la 11 sa ii dau suzi ca o pierduse. Dimineata la 6 jumate insa a dat trezirea. Iar mami s-a culcat tarziu la 1 jumate azi noapte. De ce? Pai pentru ca savuram momentele ca nu e tati acasa si ma uitam pe Anatomia lui Grey, si nu stiu cand sa ma opresc.CAnd eram mica citeam o carte pe nerasuflate chiar daca pierdeam noaptea pentru ca nu puteam sa ma opresc. Asta sunt.
Aelita mie mi-a zis sa ii dau vitamine si fier ca sa nu se anemieze.Asa a zis, nu pentru pofta de mancare neaparat. Eu eram o pacoste pentru parintii mei, m-au carat la nenumarati doctori pentru ca nu mancam. Nu mancam si pace si daca ma fortau vomam de draci, eram slaba ca un pui de gostat, aveam picioare de 10, 10 roman insa, lesinam stand la coada la lapte si diverse. Singurul care ma putea hrani a fost unchiul meu, fratele mamei care ne este si nas de cununie si care mi-e nas de botez si nasul copilului de botez inscris fara sa fie prezent, pentru ca imi punea bolul de mancare sub barbie si imi dadea cu lingura, io plangeam si mancam supa cu lacrimi si ii ziceam ca vomit si el imi zicea ca e treaba mea si daca vomit o luam de la capat. Era haios, inca este.
Problema nu era cea estetica insa ci aceasta lipsa cronica de calciu din organism care imi cauzeaza spasmofilia care la mine se manifeste cu dureri crunte de cap, frica de multime, de lumina, atac de panica etc.
Asa off topic cand in final m-au diagnosticat acum 2 ani, am fost foarte fericita. Nimeni nu intelegea de ce ma bucur eu, pai s-au explicat toate, nu sunt nebuna nu am saispe mii de probleme, am doar spasmofilie
. Acum sunt atenta sa am mereu calciu la indemana si in organism, dar e tarziu. Pledoaria e ca tb sa asiguram copiilor substantele necesare chiar daca tb sa facem asta chimic prin vitamine. Acuma, din ce am inteles eu de fapt asta e problema cu mancarea. Nu ca nu se hraneste ca nu a murit nici un copil de foame cu mancarea langa el, in plus mananca lapte, dar nu mai ajunge sa asigure vitaminele si mineralele necesare.
Miss eu cred ca copii nostri de prind semnalele mai puternic decat un radar. El a simtit imediat ca nu e in regula ce se intampla, enervarea ta progresiva, retinerea de a o da afara pe tanti si tot asa. Saracul DAviduc e sensibil ca parintii lui si a reactionat violent cum stie el.
Acuma cu mancarea se pare ca suntem intr-un con de umbra toti. Eu insa nu vreau sa fiu aceea mamica care fugareste copilul cu mancarea in mana. Sincer. Mananca bine, nu mananca bine. Face si el ca toate alea in scaun dar numai cand nu mai vrea papa. Cand nu vrea incepe sa si tzipe daca insisti, asa ca eu nu insist. Acum incerc sa ii mai dau cate un biscuite in pauze, mai roade la el.
Noi mancam cam asa: cca 150 de gr de cereale(asta de ieri, sper sa tina), piure de legume sau diverse cu carnita cam tot asa 150, fata de cei 200-300 cat mancam e jale, sunt momente cand mananca 4 lingurite si gata, seara fructe cu branzica cam 100, inainte manca cate o banana cu 100 de gr de branza, acum ne multumim cu ce avem.
A prins o pasiune pentru iaurt, asa ca ii pun iaurt si in legume si in tot felul, numai sa manance.
Azi o sa incerc sa gatesc ceva din cartea de bucate de la 0 la 3 ani, ca poate poate.
pupam toate fetele , sper sa nu se faca capitol nou cat am scris eu prolologia.
cleo78 spune:
deci danicris, si fifi dupa san, a facut o greva a laptelui de cam 1 luna, pana la urma s-a obisnuit cu noul lapte, si acu papa cam 400ml pe zi. Am avut si zile cu 500. Si zile cu 50ml...
Dar laptele e baza....cand mi se parea ca nu papa bine lapte, renuntsam la una din mesele de linguritsa, si iii= bagam lapte in schimb. Car, mar.. mai manca ceva
Iasmina face podu? mara nu mai vrea sa stea in scaun in fund. Sta in picioare. Deci hraneste-o Cleo. Daca o pun in fund, urla. Si ii inchid gura cu o linguritsa. Si o scuipa. Si de la capat. Acum am lipit neshte aktibilde pe frijider - cu fetitsa bleo, cu fetitsa roz, cu castel, si le vorbim, apoi sta in fund, apoi mancam. Apropos de mancat, dupa impartashanie, a mancat 150ml de babana cu avocado si branzica!!! si inca 30-40ml de lapte, si acu cred ca adoaaaarmeeee. Ma duc si io sa dorm, ca am dormit asta noapte 4-5 ore.
Deci si noi am iesit ieri pe vant. Nu am stresuri dina stea. Si azi - ploua usor dim , biserica e aproape, trec prin fatsa blocului socrilor si trec strada. Numai preotul o ajuns nu la 8, ci la 8 30. Asta e, a vb fata mea in biserica cu toti copiii. Si cand ne0am intors, a inceput sa toaaarne.
fug sa dorm si io un pic. Si asta noapte de nebuna, pe la 11 m-a apucat curatenia: tati dormea, io spalat bucataria, maturat, in disperare ca vine soacra azi si iar se uita lung pe ici pe colo si azi e sarbatoare si nu poc sa fac. Azi mai am si scoala de condus. desi pe vreme aasta ma gandesc sa o aman.
Anuta-maria, tu cum ai primit meilu ala? le-ai scris meil la aia din Hambarului?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Vine capitol nou.
Capitolul 87 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2