Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
chinabulina spune:
iar am lipsit putin, iar ati scris in disperare ![]()
vroiam sa multumesc fetelor "outside romania" care mi-au sugerat ce sa-i trimit vara-mii 
si sa urez la multi ani sanatosi, frumosi si fericiti sarbatoritilor de azi si mai ales tizei noastre, Teodora Maria de DanaH 
elena_g, data viitoare poti sa ma tragi de maneca, fiindca te asigur ca nu injur
(nu de la prima intalnire, oricum
). si da, cu sotul eram duminica. cu amantul nu indraznesc sa ies cand e multa lume
... nu te-am reperat, nici n-aveam cum, la cata lume era
daca nu pui poze sa te cunoastem... ca pe MsBB asa am agatat-o anul trecut, o recunoscusem din pozele de pe forum. si de atunci nu mai scapa de noi ![]()
ma duc sa fac papa la gogoasa... 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
belleane spune:
salutare,
La multi ani! scumpilor de 24 : Matei,Teodora Maria, David de Miss,David Andrei, Teodora Larisa.
Mai, ati scris nu gluma asa incat nici n-am reusit sa ciresc tot si nici sa fac vreun comentariu. Deci NO COMMENT.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Micaela06 spune:
ca_eric ma ce invidioasa sunt pe tine ca pleci la mare-soare-nisip...
distractie placuta.
Lorich, bah ne-ai omorat cu reteta aia, suntem 2 pe aici, prin cartier care facem mai mereu, scot limba si la tine ca nu ai mila de silueta mea. Auzi iubita, da sirop de artar pe unde gasesc? Ca al meu sot drag asa le viseaza.
Miss si eu tot asa zic, de ce nu vine cineva sa ia burta asta? Scapam noi de ea, intr-o buna zi, sper
Legat de intoarcerea la serviciu eu sunt cam intre Inais si Simonix, adica inca ma intreb cand sa ma intorc la munci. Saptamana viitoare sunt la birou program norma, vine mama sa stea cu copilu, sunt curioasa cum o sa fie, adica o sa-i duc doru , o sa ma simt libera? Bine avand in vedere ca e doar o saptamana, probabil o sa profit la maxim de ea. Oricum ma simt tare vinovata fata de Daria cand am de lucru, mai ales ca ea sufera , se vede asta, daca stau prea mult la calculator se baga pe sub birou si apasa pe buton sa il opreasac... ufff sper sa nu aiba repercursiuni chestia asta asupra ei... ai naibii bani...
Socrate, 'teapa' noastra e destul de mare si nu incape in gura de bebe. 
Fetelor referitor la aia 85%, nu ar trebui sa ne vina o scrisorica acasa, cum ca ar tb sa luati suma de xxx lei? Adica eu am dus vreo 4 adeverinte de venit si imi e sa nu sara astia ceva.
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Lorich, bah ne-ai omorat cu reteta aia, suntem 2 pe aici, prin cartier care facem mai mereu, scot limba si la tine ca nu ai mila de silueta mea. Auzi iubita, da sirop de artar pe unde gasesc? Ca al meu sot drag asa le viseaza. |
In hypermarketuri? Nu stiu. E bun?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
Lori, imi imaginez ce rasfatel ai tu acolo daca acum este si mama ta in vizita
Am gasit caciulita din aceea cu cozoroc in Pavilionul H, la Valeza. Tot de acolo i-am luat si o salopeta pt vara, un verde-crud-prazuliu, super haioasa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
anuta-maria spune:
micaela eu am primit pe mail imediat dupa ce am depus dosarul, o instiintare ca am sa primesc 85% in martie, dar nu au trecut suma.
gabitzam spune:
Anuta, si ai primit in martie ??
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
anuta-maria spune:
gabita uite mailul pe care le-am primit
Va aducem la cunostinta ca in luna martie 2009, veti avea alocatia + indemnizatia, cumulate cu restanta alocatiei/oct.2008. Dupa data de 25 ale lunii martie 2009, verificati-va contul.
Figurati pe cont BT din nov.2008, iar platile se efectueaza precum salariile, pe luna anterioara. Platile pe luna dec.2008 au intarziat din lipsa lichiditatilor.
inca nu am primit
iulia83 spune:
io am scapat detot de burta
mai am putina sunculita, da aia n-o dau jos decat cu masaj sau abdomene
ca
n-au mers nici daca am platit abonament inainte. esec total 
fata e rupta de somn. n-a vrut sa adoarma la 6 si acu sta in scaunelul de la bucatarie nemiscata si se uita la tv
am gatit ca la popota azi...vai steaua mea, la atat se rezuma viata mea...bai zici ca e cantina.. ne trebuiesc 2 aragaze sa facem fata..mama mancare de urzici si mancare de prune, eu ciulama de ciuperci, piure, mamaliga, carnaciori pe gratar, pt fata peste la cuptor...nebunie totala...suntem cu hai fa tu asta acu ca eu mai astept, da-te mai incolo, de ce incalzesti apa? am eu nevoie de ochiu asta
etc, etc...
vazut puiulet tunsulic..ce-aveti mai cu copilasii?
vacanta...hmmm..tare mi-e sa nu raceasca pe acolo. stop! rectific...tare-mi e ca n-o sa ajungem la mare anu asta, cu criza asta, da planuri sunt, facem, visam...dar abia astept s-o vad cu lopatica in nisip
miss, ma manca undeva sa ma uit prin pozele alea cu torturile
bai ma terminasi, imi curgeau balele ca la eruptia dintilor 

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume