Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo pentru Teodora copacel Si la multi anisori!

La multi ani fericiti si pentru David si Matei, doi flacai frumosi-frumosi! Sa fie sanatosi si norocosi!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Nu am avut timp nici sa respir... of, of...
TUTUROR BEBELACILOR SARBATORITI LA MULTI ANI!!!!!!

Poze o sa incerc sa pun acum. N-am facut prea multe...
Pot sa spun ca mi-a placut in aceasta mini vacanta, mai ales ca am dormit 4 nopti cap-coada! Drumul a fost ok (si la dus si la intors, doar cateva mici turbulentze, in rest ok-ok) La hotel am ajuns cu bine, hotelul a fost minunat si personalul si serviciile si camera, tot-tot, m-am mai duce la ei fara nicio ezitare. Am mers foarte mult, ne-am plimbat, am shoppinguit de pe la zara, mng, etc, etc. Din pacate m-am pricopsit cu o diaree cu sange (banuiesc ca de la un ibuprofen luat de 2 ori pe stomacul gol ) ca de la altceva nu aveam de la ce... M-am speriat destul de tare, dar ma rog... a trecut. Eva a fost foarte bine, s-a rasfatzat nevoie mare, am gasit-o la fel de frumoasa si grasa si scumpinela. In prima zi nu ne-a dus dorul foarte tare dar mi-a zis mama ca seara o adormea destul de greu, se perpelea toata noaptea si cand se trezea zicea ma-ma, ma-ma in continuu. Oricum nu mai plec niciodata fara ea Nicaieri! Haideti ca ma bag sa incarc poze. Aaaa, are in total 6 dinti. Of, ieri si-a prins degetelul aratator (eu ii spun "cautatorul") intre usile de la biblioteca. Doamne cat s-a mai smiorcait, cand isi aducea aminte se smiorcaia si intindea mainile sa o luam in brate. Imi venea sa si rad de ea...
Fetelor imi pare tare rau ca nu mai pot tine pasul cu voi... Eu nu stiu ce am parca am cazut in butoiul cu melancolie, imi pare rau mereu ca m-am intors la servici, la naiba, ma simt asa de aiurea... Maica-mii se pare ca ii e tare greu totusi sa aiba grija de fata, o vad din ce in ce mai obosita pe zi ce trece, tata face si el eforturi sa o ajute si il vad si pe el obosit, of, si daca ati stii cat e de cuminte Eva... Ooooof... of.
Haideti ca bag acum pozici.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ylari te inteleg. Perfect. Nu poti sa revii in CIC totusi? Si daca stai la job tot nu e mare scofala pt ca nu se dau credite si deci nu te ajuta cu nimic in planurile de a-ti lua casa. Ce am observat eu una este ca e ffff important ca un bb sa fie cu mama lui. Cel putin pana acum de n ori mi-a fost confirmata teoria asta. Nimeni nu-i ca mama. Eu una cred ca o sa ma gandesc de 2 ori inainte sa revin la job mai devreme de 2 ani.
Asteptam pozele din Barcelona!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor

Va de la maaare distanta, deoarece sunt virusata, infectata, vai de mine Piticania mea e bine, dar io si Bogdan suntem daramati rau - Bogdan s-a dus ieri la doctor si guess what: cum l-a vazut i-au dat antibiotice Eu am ramas ultima - ma simt insa din ce in ce mai rau, durerea s-a localizat acum in piept :D Azi ma duc si eu la doctor si cred ca o sa beneficiez de acelasi tratament + concediu medical

Spre deosebire de marea majoritate de pe aici io sunt incantata ca merg la serviciu si nu ma deranjeaza deloc sa dorm fara copil sau sa stau cateva zile fara el. La varsta asta nu imi simte mlipsa, e fericit sa stea cu taica-su sau cu oricine ii da atentie. Iar eu am incredere in persoanele cu care il las, deci - nu inteleg de ce m-as stresa daca plec. In plus am nevoie mare de aer si imi e dor de voata before bebe - imi pare rau ca nu o am pe mama aici ca l-as fi pasat de cate ori as fi avut chef de o iesire din oras etc. Dupa 1 saptamana de stat cu el inchisa in casa ma simteam golita de toti neuronii din dotare. I-am zis lui Bogdan ca nu ma intereseaza, io de luni plec la serviciu si nu are decat sa stea el cu fiu-)su Ceea ce a facut. Ieri am venit cu o super dispozitie acasa, m-am distrat toata ziua prin birou, eram foarte fericita, desi eram racita ca vai de mine. Iar seara a fost o incantare sa imi vad baietelul.

Ok, trebuie sa fug, imi pare rau ... chiar voiam sa mai spun una alta dar sunt pe fuga rau ... Va pupic

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

helow fetili

merge forumu asta ca .... Dar ce conteaza.

deci noi am venit de la o plimbare afara, in care Mara si vecinu s-a cconversat, si distrat pe seama unui copillas de 6-7 ani.

voiam sa va zic ca si io simt lipsa jobului. Eram mai workoholica, asha. Cand ma voi intoarce la munca, o sa simt lipsa statului acasa. Romanca sunt - veshnic nemultumita.

va anunt, ca sapt viitoare, (sa ia tati banii) fac comanda mare de la www.bioreform.eu" target="_blank">http://www.bioreform.eu - aia cu supozitoarele de eucalipt. Am comandat de test 1 cutie, si mi-a ajuns - a luat 11 zile toata distractia. deci care cum vrea, sa imi zica, si fac listuta aici si cumpar pt toata lumea supozitoare (si ce mai e acolo interesant, infacol de ex. , produse Weleda etc).

mai voiam sa zic ceva. Nu stiu- nea Nelu kknelu m-a resetat. Ma doare si capul - cine s-a trezit inainte de 6??

edit: un link cu poze superbe: www.boston.com/bigpicture/2009/03/undersea_eruptions_near_tonga.html" target="_blank">http://www.boston.com/bigpicture/2009/03/undersea_eruptions_near_tonga.html

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hellooo fetele,

o sa incerc sa fac si eu un mic conspect, dar mai intai sa va zic noutatea, am tuns-o!!!! uitati-o aici e mortala. Nu mai puteam cu latele alea, se incalcea mereu, plus ca trebuia sa o usuc cu foenul dupa baie. Lasa ca are tot timpul sa-i creasca.

Am citit din urma ca Robertel a fost bolnavior tare si acum e bine, dar parintii sunt bolnavi, as aca multa sanatate in continuareSimonix

Gabitza sa-ti traiasca baietii si sa fiti fericiti impreuna, am vazut pozele, f frumoase.

Andrada felicitari pentru copacel si la mai mare! de-acum incepe distractia . Olivia se ridica mereu in picioare dar nu mai face nimic altceva si dupa ce oboseste incepe sa planga ca nu reuseste sa se aseze jos si uite asa.

Am vazut ca a mai venit o mamica, nu-i retin numele, welcome si scrie mai des, nu asa ca mine

Cleo, asa facem si noi baita . Mai nasol e ca vrea si Razvan si nu mai avem loc Oricum cu Razvan am rarit-o ca a inceput sa se cam uite semnificativ prin unele parti

fetelor din Bacau, va pup ce mai e nou pe acolo? mi s-a facut tare dor de orasul natal, nu stiu daca am mai zis dar eu de cand sunt in Canada numai in Bacau ma visez, nu stiu de ce, anii care i-am trait in Bucuresti parca s-au topit, de aia cred ca se zice ca oriunde ai pleca locul unde te-ai nascut nu-l uiti niciodata. Si acum stau si ma gandesc ca pentru copiii mei alta o sa fie experienta...

Am mai citit despre MissP, am uitat sa-ti spun la un moment dat am vazut niste poze cu un mall superb, mi-a placut tare mult, numai in Europa cred se poate construi asa ceva, pe aici mai slabut cu arhitectura Ce bine ca aveti cui sa-i spuneti pasurile, ma refer la terapeut, e tare bine sa comunici si mai ales sa fie si o terta parte, care sa nu tina partea unuia sau altuia.

Inais, sa stii ca asa e mai trebuie sa-i si ignori, am observat ca daca ma agit mai tare, de aia face mai multe figuri, in final e bine ca mananca tot.

Lorich mi-ai facut pofta de concediu, vacanta, ooofff si eu vreau sa mergem undeva neaparat inainte sa ma intorc la servici.

Reallaura ma bucur ca ti-a acceptat biberonul, si eu ma gandesc ce-oi face peste 2 luni cand merg la servici, ca Olivia nu stie ce e aia biberon, ea bea apa din canita acum, probabil ca tot asa o sa-i dau si lapte.

Ylari, bine v-ati intors! si eu vreau sa vad poze.

Iulia83 imi place de tine esti tare tonica, emani buna dispozitie.

Apropo de dilema asta servici versus stat acasa, mie cel mai mult mi-ar conveni sa lucrez cateva ore dimineata si apoi dupa pranz sa fiu acasa, deci un part time, sa plec totusi undeva sa ma aranjez etc dar sa fiu si cu copiii acasa. E bine ca aici sunt muuuuulte posibilitati si intr-un final sper sa reusesc sa impac si serviciul si copiii. Anul asta cat am stat acasa a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea de pana acum. Am fost mult mai relaxata, nu m-am mai panicat, m-am bucurat mult mai mult de copii.

Hai ca m-am lungiit, sa nu uit, pupici si puiutilor nascuti astazi

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI TEODORA
+
MATEI si ... DAVIDUCUL meu scump si iubit!
!

Sa va fie zilele senine mereu, sufletele curate si pline de bucurie si fericire, viata sa va ofere numai clipe frumoase si sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi!!

Ziua buna si de la noi.Nu-mi vine sa cred ca de luna viitoare deja incep aniversarile de un an, ma trec fiori de emotie...

Va servim cu ce doriti voi, aveti aici de exemplu bautura mea preferata. Iar aici va invitam si la o felie virtuala din tortul meu preferat – dar pe care nu stiu sa-l prepar

David s-a trezit azi-noapte la 4 (tot e bine, nu ma plang!!) si apoi a dormit lipit de mine... iar eu... making memories

La pranz am avut o experienta de twilight zone cu horror bonus. M-a cautat o reprezentanta a firmei Felicitas, care imprastie probe si reclame la tinere familii si am facut greseala s-o invit in casa, desi era ora de papica a lui David... A zis ca nu dureaza mult...

Dupa vreo 6-7 minute de prezentat probele gratuite, incepe David al meu sa zbiere, nenica, dar urat de tot, i-au tasnit si muci din nas, desi el nu e racit sau asa ceva... Cred ca a antipatizat-o din prima pe tanti aia, ca deja si pe mine incepuse sa ma calce pe nervi ca nu pricepea ca trebuie s-o scurteze!!!!

Boon, o grabesc pe tanti (a se citi o dau pe usa afara!!), dupa care hai sa manacam. Fetelor, a mancat cam 250g de piureias (cartof, conopida, pastarnac si carnita, plus patrunjel), iar la penultima lingurita se ineaca putin (putin, am zis eu), dupa care face niste zgomote ciudate din gat si ... da afara tot ce mancase, dar stiti cum?? Iesea cam ca lava dintr-un vulcan Bine ca nu m-am speriat, am ramas calma, in felul asta nu s-a speriat nici el, apoi i-am facut bibe dar nu a vrut decat 20ml... asta e, l-am pus la nanita asa... o sa recupereze diseara...

Vai, era sa uit ca azi e si ziua noastra, facem 9 luni! Si burta mea cine vine sa mi-o ridice, ca nu mai am nevoie de ea?

anuta, despre plansul din senin nu stiu ce sa-ti spun, dar si noi am avut probleme cu scaunelul de baie cand l-am pus pe David prima oara, a plans rau de tot fiindca nu avea deloc stabilitate si eram si noi cam natangi, ce-i drept Acum il imbaiem asa: Bogdan il tine si eu il spal, normal, in cada, fara nici un fel de scaun. Cand va sta 100% stabil in fundulet, il pun si in scaun, sa se balaceasca putin si sa se joace la bilutele de pe scaun... macar sa nu zic ca am dat 30 de euro degeaba pe scaunel... ca mai bine nu-l mai luam... Clar il bagi cand e apa deja in cada... cu temperatura ideala etc.

inais, sa stii ca exact la Emma ma gandeam, am si propus pe undeva acum mai multe zile ca premiul de la concurs sa fie donat pentru cazul ei... Of, ti se rupe inima cand citesti, eu ii stiu demult povestea... In ce priveste statul cu bebe, iti impartasesc parerea: nici nu ma gandesc sa nu stau 2 ani acasa... poate – daca mostenesc ceva – stau chiar si 3. De podul la masa nu stiu sa-ti zic nimic, David nu e asa gimnast

socrate, te pot linisti, la fel de mare „ajutor“ imi e si mie Bogdan cand incepe „Da’ de ce a fost asa si nu pe dincolo, da’ ce are acum de plange?“ si tot asa Vezi, mie nu-mi trebuie sa stiu ce are, cred ca nici tie, pur si simplu noi simtim ca ei AU CEVA, ca doar nu plang ca le place

Laurita, ma bucur ca Mirci accepta si bibe, ai sa vezi ca va papa si mai bine de acum incolo si in felul asta te mai relaxezi si tu putin, mai poti sari o masa (daca-ti permite productia proprie, dar se va regla repede)... e alta viata si oricum poti fi fericita, l-ai alaptat exemplar

DanaH – bine-ai revenit!

Andrada – hai, ca m-ai omorat! Pe bune si-a amintit Getutza sa intrebe cum doarme David noaptea? Of, m-a emotionat de tot!! Sa-i multumesti din partea mea de mii de ori cand mai vorbesti cu ea! Ce mult ma bucur ca s-a mutat la casuta ei, bravo lor! Casa de piatra!

Magdone – bine-ai revenit! Mamaaaa, dar ai tuns-o, nu gluma Exact asa ma bate gandul sa-l tund si eu pe David la vara, ca oricum ii creste putin si aiurea...

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost la plimbare in Herastrau dar batea un vant rrrece, desi termometrul arata 15 grade, m-am cam pacalit, am tremurat. Am intrat in Pavilionul H si ne-am ales eu si baietii cu cate ceva. Eu mi-am luat o pereche de pantofi negri de lac, toc jos, cu siret. Raducu s-a ales cu o caciulita si o salopeta de vara, Andrei cu un tricou si masinute. Numai tati nu a reusit sa-si ia nimic, dar cred ca mergem maine prin Unirea ca n-am mai fost de doi-trei ani acolo.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Magdone vazut tunsulica frumusica!

Miss tortul tau preferat e cu masline?

Gabi sa va fie de bine, noi am iesit dar mi-am dat seama ca in parc e bau-bau asa ca am fost doar cec-aprozar-casa cu Dl Bibi si Dna mama.

Ylari bine ai revenit scumpa, imi pare rau ca ai avut problem cu burtica, se cam intampla cand schimbi "microbii" Pupam bebelunika!

Beiyyy..nu gasesc reteta de pancakes aia de pe "glob" Uaaa-uaaaa

Edit: gasit! http://edithfrincu.blogspot.com/2009/02/pancakes.html

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

va mai amintiti de noi???

am intrat si noi dupa o sapt , uram pt teodora si matei, david sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe lucruri frumoase.

nu am avut vreme sa intru , dar am stat sa citesc din urma....

am vazut cagabitzam are o frumoasa aniversare alaturi de cei 3 barbati ai ei, iulia cu mufitza ei care se coboara din pat si se joaca cu telecomanda, miss ce introspectie a evenimenteleor din copilarie ai scris tu...va doresc sa va regasiti unul pe altul si sa aveti putere ca sa il cresteti pe daviducu, tiberiu copacel, am mai vazut puiuti de cleo care tot ne amuza cu postarile ei.doloress ai punctat bine fragmentul din dolto, o sa incep si eu curand cartea. zbor usor catre romania..si mie mi-e dor sincer ...socrate esti mortala ca de obicei.., am cetit de lauritza ca e happy ca papa mirci..
am vazut ca sunt si fete noi..dar au disparut...

despre noi..eric e un mare smecher, merge in 4 labe bine, si ii place sa tranteasca jucariile pe parchet ca sa vine vecinii.., debeaga are covor.

mai am 4 zile si plec la mare si soare si umbrele si nisip....abia astept. drept sa zic sunt un pic stresta acum va reactiona eric cu avionul.
am de facut bagajele si niic macar valize nu am de ajuns..se vede ca ne-am inmultit .

fuuuug ca s-a trezit.

Mergi la inceput