Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

Multumesc fetelor pt sfaturi, pana acum nu am avut nici o probema cu toate ca faceam baie tot in cada mare, numai ca nu aveam scaunelul, dar faceam cu el in picioare si cred ca acum cand s-a vazut cam fortat in scaunel s-a cam speriat zic eu.

Iulia i-am facut motul ca ii venea parul in ochii (are cateva suvite ca a lui base) si i le-am prins cu rosu sa nu-l deoache careva, dar imi doresc si o fifi mai tarziu dupa 2 sau 3 ani

Sa speram ca azi avem o zi mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Buna dimineata,
pentru toate mamicile care ne-au urat ieri
Uram si noi astazi La Multi Ani puiutilor de 24!
Eu sunt prinsa cu declaratii, cash-flow-uri, cautat informatii despre scaun de masina, despre Turcia. Daria a primit de ziua ei o chestie din aia cu cercuri, de pus in ordine si o mananca acum. Nu stiu cine zicea ca era sa se accidenteze copilu cu ea, mie asta mi se dare destul de ok, adica 'teapa' aia este destul de moale.
Va pupam

Iertare sa ne fie, am tot vrut si uitat sa va zic La Multi ani.
De fapt La Multi ani pentur toti puiutii de ieri si de azi, Matei de Simonacip, Teodora lui DanaH, si bineinteles lui David cel cu ochisori albastri puiut de Miss Parker.

Eu ziceam de stalp, acuma nu stiu cum face Daria cand se joaca dar Sebastian e zvapaiat. Adica el tine in gura stalpul ala si asa merge in patru labe sau sta cu el in gura in picioare si la un moment dat se dezechilibrase si il si vedeam infigandu-si stalpul in gat, cerul gurii si asa mai departe. Dar eu sunt cam cu drobul de sare, nu ma pot insa abtine, vad pericole din astea peste tot.

Eu nu vreau sa ma intelegeti gresit ca ma plang de copil, care e un dulce si cuminte de obicei, dar sunt zile cand vorba lui tati cand zic ca il schimb (de pampersi evident), "da crezi ca ne da o varianta imbunatatita?". In fine acum s-a culcat dupa ce a mancat intr-un final glorios vreo 150-160 de cereale si 120 de laptic.
Doamne ajuta mai mananca si el ceva.

Felicitari lui Mirci cel papacios la bibe. Asa poate o mai lasa si pe mami sa respire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hello, helo

Am lipsit o zi din motiv de transformator ars si router americanesc dependent de transf. Mi-a aratat tati aseara ca exista viata si fara router

Acus imi mai trebuie o zi sa recuperz ce s-a scris ieri

La multe lunite aniversatilor de ieri si de azi! Sa cresteti mari si sanatosi George, Matei, Teodora si David

Miss am citit cu teama postarilea alea, bine ca au avut happy ending... eu zic ca dezvoltati o relatie f sanatoasa acolo, o casnicie asemenea, felicitari!

Gabi Raducu e Costi intreg!

Interceptat pupul Iasminutei prins si pastrat aici, netrimis la vecina. Ea sa-si gaseasca pupul ei,da?

chestie nu-mi merge pag 10 din forum.

Vai Anuta m-ai omorat cu poza aia...offf puiutz mic si scump, ce-l doare oare pe sufletel?

Andrada felicitari! Ma uit la filmulet cand se trez sefu'

Laura felicitari pe bibe lui Mirciulica!

Vacanta cu bebe? Primul concediu cu bebica? eu vreau sa-l duc la munte, sa respire aer curat, nepoluat, sa mearga (ca nu pot sa zic sa alerge), sa faca obraji rosii, sa-i fie fomica. Vreau sa mergem intr-un loc nu foarte extra-mega vizitat de toata lumea, gen Sinaia, dar nici f departe, gen Maramu(unde m-as duce cu drag) pt ca nu are sens sa-l tin atata in masina anul asta. Ma gandeam la Straja Chiar, stiti ceva despre asta?
Vreau si 2-3 zile la maaare sa-i vad piciorusele in nisic si bucutele pline de nisip... mmiami... dar mi-e si frica sa mai sper, ati auzit ce estimari dau astia? 800.000 someri-si cred ca in stilul romanesc sunt estimari mincinoase, optimiste... deci Doamne ajuta si Doamne fereste!

Ne rugam pentru Emma

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Va cer sfatul intr-o privinta: de cateva saptamani am o mica gimnasta la ora mesei. Sta in pod in scaunul de masa. Cu mici pauze de ordinul secundelor. In acele mici pauze ia cate una-doua linguritze. De papat papa in final. Chiar foarte bine. Insa mana mea dreapta si umarul aferent dor ca naiba de atata incordare. Stau cu linguritza pregatita ca atunci cand abandoneaza pozitia sa ii dau cate o linguritza.

Atitudinea abordata de mine e una gen "nu te vad, nu faci nimic special": nu tip, nu o cert, nu rad, nu incerc sa o indrept, nu o iau de acolo, nu ii indes linguritza in gura fortat. Ii cand, avem radio care canta/vorbeste acolo. Ii explic luna de pe cer...din astea. Ca si cum nu s-ar intampla nimic. Ea pe de alta parte, nu plange, nu maraie...nu nimic...doar sta asa!

Daca ati mai intalnit atitudinea asta de bb gimnast si i-ati dat si de cap cu ceva, va rog sa impartasiti aici.

Sa urez si eu in final (dar nu in cele din urma) pentru Teodora Maria, Matei si David! Primii doi bebei aninverseaza ultima data un numar de lunitze...apoi trecem la ani! Mai, mai...ce mari suntem!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Am citit si eu ce se intampla cu micuta Emma. Din pacatae nu e cuvant care sa exprime o asa durere si ma rog si eu la Dumnezeu sa faca o minune pentru acest copilas. Intotdeauna am considerat ca nici un parinte nu trebuie sa traiasca copiilor lui. E groaznic cand un parinte trece prin asa ceva, am simtit o durere asa mare atunci cand finutul meu de numai 2 luni a murit. A fost groaznic si sper din tot sufletul ca micuta Emma sa aiba parte de o minune!

Anuta ufff poate totusi o fi un dintisor ceva ca prea e suparat! E asa dulce si frumos!!!

Socrate maine e sarbatoare, este Buna Vestire si se papa peste! Bine ca ai intrebat ca asa m-am uitat si eu in calendar! Uff iar ai avut o noapte grea. Tiberiu de vreo doua nopti a inceput sa imi planga iar in somn dar reusesc sa il linistesc leganandu-l in barte si cantandu-i. Cum aude vocea mea se linisteste. Aaaaa si la noi pune tati vechea intrebare:”Da ce are?” si deja ma bufneste rasul cand il aud.Intre timp vad ca ti-au raspuns fetele deja!Sa stii ca si Tiberiu la fel imi face cu antena de la masinuta da sa o bage pe gat, asa m-am speriat cand l-am vazut...!

Reallaura ma bucur ca a inceput sa accepte biberonul. Noi am inceput sa papam mai mult laptic dimineata, azi chiar 210 ml si cand ma gandesc ca abia papa 50ml.

Lorich si eu imi doresc mult macar 2 zile sa apuc sa il duc pe Tiberiu la vara la mare. Sunt tare curioasa care va fi reactia lui. Mama imi spunea ca eu cand am vazut prima oara marea am inceput sa imi dau cu manutele in cap faceam ca maimiuta si am luat-o la fuga direct in apa.

Am reusit aseara sa vorbesc cu Getutza care s-a mutat insfarsit la casuta ei dar abia peste 2 luni o sa aiba net. M-a intrebat de voi ce mai faceti si de David puiutul lui Miss cum doarme noaptea?! Ne pupa pe toate si ii e dor de noi!!!!!

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI PAPACIOSI!!!!
MATEI, TEODORA MARIA,DAVID, DAVID ANDREI,TEODORA-LARISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Interceptat pupul Iasminutei prins si pastrat aici, netrimis la vecina. Ea sa-si gaseasca pupul ei,da?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Asa deci... eu-mi fac de treaba cu Andra si voi chefuiti aici ...Unde-s mamicile sa dea si ele un pishcot? un pahar cu suc ceva ? DanaH e la munci si are o scuza dar Simona si Felicia ?
Vin si eu sa urez La multi ani sarbatoritilor de astazi :Teodora-Maria, David si Matei Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa fiti impliniti in toate.

DanaH - bine ai revenit in sanul familiei si spor la treaba!

Inais - bine ca nu face mai urat de atata si ca papa in final desi imi dau seama ce chin trebuie sa fie sa o tii sub control. E f buna insa abordarea ta! De multe ori cred ca ei si-si dau in petec mai mult daca faci caz de asta.

Cum nu dati si voi un suc ceva ma duc sa-mi fac eu ceva bun-bunutz!
sa aveti o zi buna, noi dupa ce sa trezeste mandra iesim la plimbare. Sper sa nu se strice vremea!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

nu se mai poate d-le!!! stau de 30 min si incerc sa intru pe forum. netul merge zbarna, dar forumul, ioc! in fine!

intors de la dr. gatul curat ca lacrima, maine la 9 ne suim in taxi, ca alta alternativa nu avem si mergem sa facem exudat. asta daca nu face iar rosu in gat pana maine ca la ce virusei miscoceau pe acolo...fata doarme blana adormi in masina la intoarcere, asa ca profit sa merg sa pap ceva si apoi sa hranesc una bucata tata venit in vizita (sa-si colecteze pensia )...

tocmai am constatat ca nu merge butonul 'enter'..hhmmmm sabotaj pe fatza.

si nu in ultimul rand:

La multe lunite! (ca de luna viitoare facem anul) MATEI, TEODORA MARIA
[b] La multe lunite DAVID, racusorul nostru drag!!!
oleeeeeeeeeeeeeee...

nu mai vreau..gata. deja simt ca explodez..pai nu pot trimite un mesaj de 10 min! nu mai intru in timpul zilei ca mor

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetele,

N-am mai putut intra ca tati e in delegatie, au venit la mine mama si sor'mea, iar sor'mea a pus monopol pe calculator.
Sper sa intru diseara.

LA multi ani DAVID, MATEI, TEODORA MARIA!! Sa fiti sanatosi copilasi frumosi!

Pup Mircisor papacios de biberon!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

va multumesc pt urari, fetelor!
da, are mami pui mare. nici nu imi vine sa cred. unde este gandacul de acum aproape un an? unde a trecut timpul? parca mai ieri o tinea tati pe o mana, ca pe o pisica leshinata.
acum este o zvarluga, cu fata de veveritza. a facut niste falcute de iti vine sa le pupi continuu. iar funduletzul,eee, funduletzul imi vine sa imi infig coltzii in funduletzul ei. si este asa de pisicoasa, face ce face si pune capul pe tine, pe picior, pe umar, pe unde apuca. asa face si cu frate-su. ieri era alex pe jos, se utia la tv, intins pe burta, si a venit si e fugutza, s-a urcat pe el, si a pus capul pe spatele lui, de parca dormea. erau asa de dulci....

nu stiu daca v-am spus, dar incercam si noi sa facem primii pashi singura, fara sa se tina de canapea, masa sau altceva. ii ies maximum doi pashi, apoi se arunca razand in bratzele celui care o asteapta. dar cred ca in curand o sa prinda curaj.

hai ca s-a termiant pauza de masa. va pup.

Poze

Mergi la inceput