Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

anuta maria eu l-am pus din prima singur in scaun nu am avut probleme. I-am aratat mai intai scaunul l-am lasat sa atinga cu piciorusele, dupa aia l-am pus acolo si i-am fluturat jucarii, l-am stropit cu masina de pompieri si tot asa. I-a placut.

Inais nu stiu ce sa zic, sunt foarte sensibila de cand am nascut, nu pot sa ma uit la copii bolnavi, sa aud, sa citesc de asa ceva, plang in hohote de fiecare data. Imi pare atat de rau ca exista suferinta si durere, ca tb unii copii sa devina ingerasi. Eu nu pot si nu permit nimanui sa ii spuna copilului meu "ingeras" asta in mintea mea inseamna un copilas care a plecat dintre noi mult prea devreme, pe mine cuvantul acesta ma umple de fiori. In fine, am sa ma rog si eu pentru Emma dar in special pentru mamica ei care va tb sa traiasca dupa ce minunea mica va pleca intr-o lume mai buna.

Fetelor azi e sarbatoare? Ca sa nu ma pun pe spalat cum obisnuiesc.
Io nu ma pricep la asta si sunt pe langa daca nu zice soacra mea ceva.

Ne bucuram ca Lara nu s-a imbolnavit la gradi, e rezistenta draga de ea.
Am aratat baieti superbi de gabitzam si sotului meu, e de acord cu mine ca e copy paste . Aveti niste copii superbi.

De noi numai de bine. Tati a plecat la Poiana Brasov, asa ca am avut o noapte de vis, de vise rele. S-a trezit la 12 noaptea plangand cum nu l-am mai auzit de mult. Nu era chip sa il linistim, plangea in tzipete, era de durere zic eu. Am incercat tot felul, l-am pus in pat evident, s-a tavalit si pe acolo si urla in continuare. I-am dat Panadol, nu am reusit sa smulg decat alte urlete, i-am dat cu gel pe gingii si continua sa planga. Pana la urma s-a linistit. Tati cum e el mai viteaz a taiat-o in bucatarie dupa primele tzipete incercand sa linisteasca copilul cu fraza magica "gata tati, de ce plange baiatul" urmat de intrebarea de mare geniu "Ce are?". In fine a adormit langa mine. S-a zbatut toata noaptea. Se ridica in fund, se culca pe mine, dormea in fund, atarnand cu capul pe piciorul meu, cu fundul sus, cu picioarele pe perete etc. Problema e ca la un moment dat printre celelalte cosmaruri, am visat ca mi se intampla niste chestii ca ma strange cineva de gat. M-am trezit greu ca nu puteam respira. Tzancul era culcat pe gatul meu eu pe spate si literalmente nu puteam sa mai respir bine. Ma intreb daca puteam sa ma sufoc pe bune sau tot m-as fi trezit.
In fine, azi dimineata am constatat ca are o mica vanataie pe falca, dar nu imi dau seama de unde poate fi ca in patut sau in pat nu putea sa se loveasca asa. Oare s-a culcat peste suzeta si l-a apasat? daca il apas nu pare sa doara. Insa de dimineata si-a bagat degetul in gura si iar l-a apucat plansul. Nu stiu ce sa zic.
Acuma el e vioi si eu sunt zombi. Yeeeaahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hai ma ca ma omori ..tu si cleo,aveti asa un stil de a povesti de mor de ras..parca te si vad dandu-te cu crema pe la subratz si apoi cu stiku pe fatza

edit: stiam eu ca mai am ceva de zis

am gasit neste sandalute misto pt fifi pt la vara, din piele, numa ca-s marimea 20. fifi are 11cm la mergator, si tipa mi-a zis ca sandalutele au 13cm. i-o creste talpa pana la vara pana la 13 cm? mi-e sa nu le iau si sa-i fie bune iarna

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

http://jullyenne.labrute.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fete!

Sunt bucuroasa ca Mircea a inceput sa accepte biberon. Si aseara si azi dimineata a mancat cate 180 ml. Daca faceam mai mult, papa mai mult.
Am vazut poze cu Ducu de Gabitzam mergind de-a busilea, cu Ducu si ursu, cei trei baieti Sunt niste poze superbe.
Felicitam de asemenea pe Tiberiu de Andrada copacel! E un dulce si el!!
Ylari salivez dupa poze!

Ingrozitoare povestea Emmei si a parintilor ei! Atata suferinta si nu poti face nimic...decat, vorba lui Inais rugaciunea.Fereasca Dumnezeu!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Fetelor azi e sarbatoare? Ca sa nu ma pun pe spalat cum obisnuiesc.
Io nu ma pricep la asta si sunt pe langa daca nu zice soacra mea ceva.

Buna dimineata.
Socrate, maine este sarbatoare. Eu ma uit aici dimineata ca sa stiu daca e sau nu sarbatoare : http://calendarortodox2009.crez.ro/martie/
Ca si tine, asteptam sa ma anunte mama sau soacra insa au uitat de vreo doua ori si nu ma mai bazez pe ele.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, esti de belea cu crema ta

Noemi, tare imi pare rau ca te chinui atat cu Sebi

Eu sunt cu amandoi flacaii azi, ca se dezinfecteaza la gradinita azi si maine. mama, e o veselie Unul hais, altul cea, dai mancare la ala mare, tzitzi la ala mic, le trebuie aceeasi jucarie la amandoi, sterge-l de muci pe unul, stringe de pe jos ce a aruncat celalalt. Si tot asa... Bine ca si-a luat Costi liber juma' de zi si vine dupa pranz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Maine este Buna Vestire si e sarbatoare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ma bucur cand ziceti ca va aduc un zambet pe buze ca doar meritam din cand in cand sa mai zambim , sa ne incarcam pozitiv cu energie si bunadispozitie. Macar asa stiu ca a facut si neuronu' meu ceva bun - daca tot imi dicteaza sa ma dau cu crema la subrat poate o fi cazu' O sa ma uit mai atent sa vaz daca am riduri

Socrate - naspa cu noaptea grea! Si fii-mea mai tragea cate un racnet asa cat sa belim okii mari si eventual sa ramanem cu ei beliti. O sa-si ia revansa astazi Seb, o sa fie cumintzel si nu o sa te solicite prea mult

Iulia - si fii-mea e neam de chinezoiaca. Are talpa tare mica. Am primit niste ghetute nr 18 si-s mari cu vreo cativa cm. E cam greu sa estimezi cam cat o sa mai creasca pana la vara asa ca ai toate sansele sa te duci cu ea la ski in sandulutze

Laura - pt Mirci papacios de bibe! Aseara am pacalit-o si eu pe mandra cu bibe . Am bagat bibe pe langa san si a inceput sa suga de acolo Numai vreo 30 de ml dar tot e bine!

Aoleo Gabiza - sounds like fun . Distractie placuta astazi cu ficiori

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB
Si fii-mea mai tragea cate un racnet asa cat sa belim okii mari si eventual sa ramanem cu ei beliti.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Buna ziua, fete dragi!

Iaca m-am intors si eu din scurta plimbare prin romania. defapt am venit duminica seara, dar ieri nu mi-am scos capul din hartogarii.
imi pare rau ca nu am apucat sa ma intalnesc cu voi (cleo, am vazut mesajul tau inainte de a pleca, dar eram pe fuga si nu am mai apucat sa raspund). ramane pt la vara, promit. abia astept.
am fost intr-o continua fuga. am ajuns pt o seara si la pitesti, la ai mei, ca ei nu au putut sa vina in bucresti sa ma vada, si nu puteam sa nu ii vad deloc.
am petrecut aproape doua zile si o noapte cu nepotzica mea si m-am indragostit irevocabil. este o dulcica. nu plange, doar scartzie. i-am si zis scartzaila. i-am facut baie, masaj, am vorbit ca fetele.
dar, mai fetelor, mi s-a aprut asa de mica.... desi nu e mica deloc. adica la o luna are 4,2 kg. dar parca nu am tzinut nicodata copil asa mic in bratze, desi teodora avea 2,8kg cand am ieshit din spital. ce repede uita omul.
evident ca mi s-a facut dor de bebe mic. dar cred ca tb sa imi scot ideea asta din cap, totushi.

despre ai mei copii.... tati s-a descurcat foarte bine acasa cu ei, dar clar ca nu i-a fost usor. era cam obosit duminica seara cand m-a asteptat la aeroport. teodora a facut o usoara febra, cel mult 38.7, dar acum stiu sigur ca a fost la la dintzi, pt ca s-a combinat si cu un pic de kk moale, cu baloshire la greu, exact ca data trecuta.
alexandru a fsot un scump. l-a dus tati la catzarat si i-a placut tare mult, asa ca acum cautam curs de catzarat pt copii.

dumincai seara dormeau amandoi cand am ajuns acasa, dar tot i-am pupat prin somn. darieri dimineatza, cand m-a vazut teodroa a inceput sa rada, iar alexandru a inceput sa tipe: mami! mami! mami!
aseara i-am culcat eu pe amandoi. cu alexandru m-a urcat la el in pat si i-am citit cartea cu apolodor (mai fetelor, faina este cartea asta. i-am laut-o acum din romania si imi place si mie. abia astept diseara sa citim din nou).

in rest, nu stiu ce sa va mai zic. aaa, era sa fiu foarte aproape de alysh. imi luase si mie soacra bilete la piesa aceea de teatru, samabta seara. dar trebuia sa ma intoanesc cu cele doua perechi de finutzi ale mele, asa ca am lasat-o pe soacra sa se duca la teatru cu cumnata-mea (care a venit si ea in romania, sa ii faca surpirza de ziua maica-sii).

acum va las si ma intorc la capitolele mele. mai am unul singur de corectat, dar dureaza, nene, de mi s-a acrit.
va mai vizitez la urmatoarea cafea.
pupici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna dimineata,
pentru toate mamicile care ne-au urat ieri
Uram si noi astazi La Multi Ani puiutilor de 24!
Eu sunt prinsa cu declaratii, cash-flow-uri, cautat informatii despre scaun de masina, despre Turcia. Daria a primit de ziua ei o chestie din aia cu cercuri, de pus in ordine si o mananca acum. Nu stiu cine zicea ca era sa se accidenteze copilu cu ea, mie asta mi se dare destul de ok, adica 'teapa' aia este destul de moale.
Va pupam

Mergi la inceput