Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 are dreptate INAIS, nu se poate vota decat o sg data cu nr de tel. nu e corect, ca doar nu votez aceeasi poza. si in plus, sapt trecuta am votat poza iasminutei imediat dupa ce am votat-o pe a mufitzei si a mers, acu de ce naiba nu merge? am bagat un vot pt prietena lui miss, ca si ea ne-a votat, a fost draguta si cand sa votez puiut catzarator de inais, n-a mai mers..pai de ce??? MISS, cine a castigat la clipe de viata??? care-i premiul? |
Pai n-a mai mers fiindca probabil imbecilii au schimbat regulile pe parcurs

Concursul de pe DC inca nu s-a finalizat, mai vine votul moderatorilor... Habar nu am care-i premiul, oricum ma gandeam ca daca as castiga, l-as dona cumva pentru o cauza de la umanitare... ca eu nu de asta imi doream sa castig...
In orice caz, gustul amar lasat de politica acestui forum nu mi-l mai ia nimeni nici daca as castiga trei concursuri.
anuta-maria spune:
Cleo, fetelor nu ma intalegeti gresit si el mai are zile cand e agitat, marait, dar acum plange foare tare asa din senin, uitati aici o poza http://picasaweb.google.com/amhapenciuc/VladutBebe#5316109508112167122, asta e de aseara, ca azi am avut alt show.
I-am cumparat din kidex scaunel de baie, si cand le-a pus Andrei in el a inceput sa urle si a trebuie sa sarim peste baita in seara asta, doar ne-am udat un pic. Voi cum proceati? Cand puneti copilul in scaunel, cand e apa in cada sau inainte sa se invete un pic?
inais spune:
anuta_maria eu zic asa...e prima data acolo, in scaunel. Eu una m-as baga cu el in cada primele 2-3 dati. Asa i-as da siguranta ca e totul ok. Apoi il lasi singurel. Si da, il bagi cand e apa. Altfel stai sa o potrivesti cu bb in zona...nu prea e ok. Plus ca se poate speria de apa care curge.
MissP si Iulia...no comment cu concursul ala. Eu am zis-o de la inceput, daaaa...?? ![]()
A propos de cauze umanitare...aici pe DC este cazul unei fetitze: Emma. Nu intru in detalii. Pentru cine vrea sa citeasca o poate face. Cine nu, nu. Vroiam doar sa va rog...sa va rugati pentru Emma.
Sa dea Dumnezeu sa se intample o minune! Stiu ca cine vrea citeste la Ajutor umanitar, insa m-am gandit ca suntem ocupate si grabite si poate nu avem timp sa intram pe toate topicurile de aici. Nici nu trebuie sa cititi cazul ei. Doar sa o mentionati in rugile voastre. Atat! 
Merg la somn...Iasmina doarme. Mananc placinta cu mere...
tare buna a iesit (ma laud singura, hihi)
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

cleo78 spune:
niatsa si 

anuta-maria, io intru cu fifi cu tot in baie. Fac dush, apoi umplu cada, si mi-o aduce tati dezbracata. Prima data era tare speriata: unde sunt, ce se intampla...am adus si jucariile, i-am vorbit, aratat cum se stropeshte cu apa, si gata petrecerea. La extras din cada: vine tati cu prosopu, ii las fetei o jucarie in mana, sa fie despartirea mai 'light'.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Adriana_78 spune:
Buna dimineata Cleo, pe metereze vad!
Eu am citit un pic despre Emma - parca Inais mi-a ghicit gandurile - ca de mult vroiam sa intreb cine e Emma, chiar aseara ma gandeam la asta, ca tot vedeam la diverse subiecte numele ei.
Sunt atatea capitole - ca nu am reusit sa ma lamuresc in ce stadiu e - e trist oricum.
Cine stie cate mame si copilasi nu sunt in aceeasi situatie?!
Adriana
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Si acum sa ma laud si eu: SUNTEM COPACEL!!!! NE DAU DOI DINTI SUS! http://good-times.webshots.com/video/3096462440104143825kqHVtH SI AICI CUM NE JUCAM CU MASINUTA: http://good-times.webshots.com/video/3025597890104143825bRPiXT |
FELICITARI!!!
iulia83 spune:
neatza..somn toata noaptea, da tot obosita m-am trezit. dau o
ca a lu' cleo se raci 
azi vien tata..ieeee si ma duce si pe mine la dr de fam ca n-am curaj sa ma duc cu fata cu taxiul. mergem sa vedem situatia in gat si poate ne trimite la un exudat. fata imi indeasa un pix in telefon cu atata placere/indarjire/indemanare, ca il infige exact in gaurica aia de se aude la ureche...
miss, inais, sa stii ca au schimbat regulile. altfel nu-mi dau seama. pai si sapt trecuta fetele ne-au votat pe amandoua, eu am votat poza mea, a ta, a lui Bogdanel...da, da, ai avut dreptate
hihihi...miss, daca ti se pare ca esti neindreptatita aici pe forum, hai sa ne facem noi propriul forum toate
ce misto ar fi...hai, programatoarele noastre destepte, ce ziceti??
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
MsBB spune:
unde sunteti fetelor?? ce-i cu linistea asta? 
Hai ca de acum s-a racit si cafeu de la Cleo, fac si eu una
proaspata poate mirosul va atrage ![]()
Andrada - felicitari! Sa-ti traisca mandrul copacel! Tare dulce mai e 
Gabitza - ma alatur fetelor si zic ca ai un trio de exceptie 
Anuta - mititelul
Ceva poate il chinuie, or fi dintisori ori are o perioda mai proasta? Cum zic si fetele, poti sa te bagi cu el in cada sa se simta in siguranta, va jucati pana se mai obisnuieste si daca vezi ca tot e speriat zic sa nu insisti. Mai astepti o perioada si apoi incerci iara. Niste jucarii colorate s-ar putea sa-l distraga dar n-ar fi rau sa-i urmaresti si dispozitia inainte de a-l baga in cada. Eu am pus o chestie ffff colorata, un fel de abtibild, pe fundul caditzei si mandra tot se balaceste acolo incercand sa palmuiasca desenul respectiv
.
Inais - 

tare ma intristeaza cazurile astea. As da orice sa nu mai fie suferinta pe lumea asta ..

Ce pofta mi-ai facut de o placinta cu mereeee
. Sau cu branza ... nu conteaza , calda si buna sa fie. Eventual de altcineva ![]()
Edit - vad ca Iulia mi-a luat-o inainte! Ei cu atata cafea proaspata nu se poate sa nu va treziti, sa va veseliti si cu mine sa vorbiti ![]()
Bai poeata ma fac , da?![]()
Iulia - bafta la doctor azi!
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
iulia83 spune:
ce tuta sunt, am vrut sa dau edit si am dat quote
deci da? da? daca am o scama agatata de mine ca o liana?
edit la ce am spus anterior: il numim forumul M&M
edit2: vazui poze cu puisor suparat de ANUTA MARIA, si salopetica lui frumoasa, mami i-a facut motz sa para si mai dulce, ce e mami? nu-i
asa ca vrei si o fifitza? hihihi
edit3: io, io, io's aici MISBB bantui ca de obicei 
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
[/quote]
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
MsBB spune:
Nah sunt 2 fantome pe holurile DC - Adriana si Iulia BOOOOO
!
Las' ca treaba cu incurcatul butoanelor e ceva normal la mine. Dar ce ma mir? A murit neuronul asa ca in singuratatea mea ieri dupa ce m-am spalat inloc sa ma dau cu crema pe fatza m-am dat la subrat
si cred ca urma sa ma dau cu antiperspirant pe mufa
noroc ca ceva mi-a distras atentia - poate ca fatza mea de bivolitza in oglinda care se mira ce naiba e asa alunecos pe la subrat 
Cred ca s-a trezit alarma
aud cum chitzaie o jucarie ! Ma duc sa o dragalesc si intram in paine - O zi usoara sa avem! 
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste