Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitzam spune:
Andrada, ce cuminte si frumos se joaca cu masinuta ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
MissParker spune:
Vai, o incantare, ce de baieti frumosi, trio-ul Gabitzei, dar si dulcelul de Tibi al Andradei care s-a ridicat copacel!! 
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Pina il prind pe Raducu in film cum merge de-a busilea, sa va arat cateva poze facute in ultima saptamana, de cand este mai mobil. Vedeti aici. Mai tineti minte povestea cu ursul? Vedeti continuarea de aici Uitati si cum l-am adus azi pe Raducu dormind in casa, dupa plimbare Un zambet dintzos pentru voi Si toti trei baietii mei Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
Sa-ti traiasca baietii, Gabitza !
Ce familie frumoasa ai !
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui MissParker Vai, o incantare, ce de baieti frumosi, trio-ul Gabitzei, dar si dulcelul de Tibi al Andradei care s-a ridicat copacel!! ![]() Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
andrada, si fifi a fo incantata de cum se joaca Tiberiu cu mashinutsa! cat despre cei 3 barbati ai lui gbitzam...nu am cuvinte.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Danicris spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Si acum sa ma laud si eu: SUNTEM COPACEL!!!! NE DAU DOI DINTI SUS! http://good-times.webshots.com/video/3096462440104143825kqHVtH SI AICI CUM NE JUCAM CU MASINUTA: http://good-times.webshots.com/video/3025597890104143825bRPiXT |
Felicitari pentru copacelu' dintos si jucaus ! Ce frumos se joaca ! Bravo, Tibi !
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
inais spune:
Super filmuletz MissP!! 
Gabi simpatic foc si dulce rau Raducu!! Da-i
de la Iasmi (speram ca nu ne "vede" Robert de Lori
)
Bravo pentru copacel Andrada!! 
Eu am facut o placinta de mere...adica acum merg sa intind foile si sa le umplu sa le dau la cuptor. Mi-a facut cineva pofta de dulce...cineva care face tort cu crema de banane azi!
![]()
Revin...
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Adriana_78 spune:
Gabitzam, ce frumoasa e poza cu cei 3 baieti ai tai.
La gradi Larei a fost baietel cu varicela, da' Lara nu a luat - m-am minunat si eu
L-am vazut si pe Tiberiu - cumintel tare!
o noapte linistita
Adriana
iulia83 spune:
am vazut copacel dintzos frumos
felicitari pt progrese..
baietii gabitzei, ai o familie frumoasa, iar majoritatea rulllzzzz...esti in minoritate mamico! hai baga 2 fetite gemene 

LMA Lorelei, Gabriel, Daria-Maria, Gabriela si Vlad Andrei, sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti cuminti sa va multumiti parintii

..cu intarzierea de rigoare, ca azi am muncit ca un sclav, am bagat tare cu dizertatia aia ca sa aflu ca mai poate amana cateva zile

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
iulia83 spune:
are dreptate INAIS, nu se poate vota decat o sg data cu nr de tel. nu e corect, ca doar nu votez aceeasi poza. si in plus, sapt trecuta am votat poza iasminutei imediat dupa ce am votat-o pe a mufitzei si a mers, acu de ce naiba nu merge? am bagat un vot pt prietena lui miss, ca si ea ne-a votat, a fost draguta si cand sa votez puiut catzarator de inais, n-a mai mers..pai de ce???
MISS, cine a castigat la clipe de viata??? care-i premiul?
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
iulia83 spune:
nu a mai scris nimeni de la 19?
heeeelooooo, unde sunteti? ma culc. ne imbaiaram. ma culc.
noapte linistita si lipsita de evenimente neplacute tuturor 
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare