Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 miss, d c sa ma supar? ti-o trimit diseara ca inca nu-i terminata..nu vreau sa-ti iau din timpul tau. oricum, bag de zor la ea, mai am putin si daca mai e valabila oferta, pun diseara pe mail ![]() |
Sigur ca e valabila, baga mail si sa-mi zici exact cand iti trebuie inapoi

Ma temeam sa nu te simti jignita, de-aia ti-am zis ca am experienta la asa ceva, in felul asta tu te poti concentra pe continut, iar eu doar iti "lustruiesc" putin forma...
inais spune:
bebeilor de 21, 22 si 23...am chiulit in wkd de la urari! Nu mai enumar acum copilasii, insa ii pupam pe toti cu drag si le dorim la multi, multi anisori infloritori!! 
Noi am mers ieri o tura la Kidex, cat sa punem copilu in scaunele de masina alese de noi sambata si sa decidem. Am ales Iseos Isofix.
Am reusit sa iau si dresuri mai mici si sosete antiderapante si ham.
A propos de cuburile de la Clementoni. Noi avem de peste o luna si ceva. Iasmina le roade, incearca sa le suprapuna batandu-le cap in cap
si altele...
Sunt ok pentru simplul fapt ca-s moi. Mai are niste cuburi Modo de la Chicco. Alea nu-s moi insa...toate ii plac.
Cat despre vacanta, parerea noastra este ca nu ne riscam anul asta cu copilu prea departe. Ne este teama de multe si nu am de gand sa le insir pentru ca sunt pareri personale si clar se bat cap in cap cu altele de pe aici. Ideea este ca nu am suficiente resurse financiare sa merg linistita. In sensul ca daca i se intampla ceva sa am bani sa ma pot misca de acolo (se stie care e pretul unui bilet de avion one-way si luat in regim de urgenta) sau sa o doftoricesc. O asigurare stiu ca nu echivaleaza cu linistea mea, pentru ca nu stiu pe ce maini ar fi prin tari straine. Tarile Europei vestice m-ar fi linistit, insa nu ne permitem sa ne aventuram pana acolo datorita distantei mari. Date fiind acestea, noi ne vom face concediul in tara. La anu' probabil vom fi mai curajosi! 
Conspect nu fac azi pentru ca nu am stare. Vroiam insa sa zic ca am vazut copilasii draguti de Alra, Simonix si Esme, plus mandra arheoloaga a lui MsBB.
Am mai votat baietelul prietenei lui MissP si...surpriza...nu o mai vota pe Iasmina mea din pricina asta. Idioti clar astia de la Pampers. Oricum, se poate vota din nou saptamana asta. 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

socrate spune:
Am vrut sa zic legat de concediu si griji legate de mare ca noi am fost si anul trecut cand avea bb 4 luni la mare. Nu am avut curaj de distante mai mari. Anul acesta mergem la nasi in Germania. Ma duc linistita ca sora nasei mele este si doctorita, deci in caz de ceva...ne ajuta ea.
La mare am fost la o viluta cu niste prieteni cu o fetita mai mare cu doua luni. A fost super frumos. Evident am luat si patul de voiaj cu noi.
Magdone spune:
Fetelor, va puuuup 
s-a terminat vacanta si la noi si ne intram in normal.
Sper sa apuc si eu sa citesc din urma si sa mai scriu cate ceva.
tuturor puisorilor nascuti azi 
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(9 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
MissParker spune:
ENJOY ![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P9LmHXXWiJs
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker ENJOY http://www.youtube.com/watch?v=P9LmHXXWiJs Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
super tari oamenii astia!!
Miss, nu am gasit cu mult mai eftin, ca e avionu inclus, si sub 200 euro belet/pers nu e (si taxele de aeroport sunt 95euro de pers. - is curioasa daca LE platesc si pt piticanie )... hotelul nue asha de mult, 30-60 euro /noapte/pers, all inclusive, functie de zona, functie de hotel (io vreau si la 10-20km de aeroport, nu stiu cum se comporta fata la 1.5 ore de zbor, dar sa mai si merg cu mashina 2 ore dupa....)..
am fo dimineatsa afara, cu Sebastian. De fapt, numai pana in piatza am fo. pe bancutsa Sebastian a dormit, Mara insa a avut mishcorici, nici in carut, nici pe banca, nici in leagan, nici in brate, ci peste tot voia. Fiica mea - energie cacalau!!
azi la pranz am fo la condus. Mai bine, zic io, mai putin ca dupa ce m-am pierdut intr-o intersectie (trebuia sa fac la stanga, si nu m-am incadrat f. corect, am taiat din sensu opus...)...si dupa aia m-am pierdut.
voiam sa va zic, ca mesele ei diversificate nu depashesc cate 80ml. Atat. Dimienatsa mar cu branza si un pic de lamaiie- nu a papat 100ml, la pranz cartof cu brocli, conopida, morcovel, ulei de masline -tot asha, cam 80ml, si acu iaurt cu o urma de cereale - nu a depasit 100ml.
In completare, insa, a mancat lapte 450ml. E 18. La 21 ii mai bag un 120-150ml. Deci per total va fi: 240ml de linguritsa, si aproape 600ml lapte. Zic ca e mai bine - am avut si zile mai proaste.
Fetelor din dr taberei, DanaM unde umbla???
anuta-maria, tu ziceai ca e flacaul e veshnic agitat, nik nu ii mai convine. pai..si fiica mea are zile din astea. Cam toate
Uite, acu tipa dupa mine. Daca tarzan e la Aparatorii patriei, aici e Jane. Si intinde miinie dupa mine...si se apuca de picioarele mele, si vine de-a bushilea in bucatarie dupa mine (pe traseu apare o pisica, adidasii mei, ceva de iubit...) si uita.
E angoasa de la 9-10 luni...
Deci normal. Unii urla la straini, unii urla cum nu te vad, si daca apari - nu pe tine te voia, de fapt etc...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Pina il prind pe Raducu in film cum merge de-a busilea, sa va arat cateva poze facute in ultima saptamana, de cand este mai mobil. Vedeti aici.
Mai tineti minte povestea cu ursul? Vedeti continuarea de aici ![]()
Uitati si cum l-am adus azi pe Raducu dormind in casa, dupa plimbare ![]()
Un zambet dintzos pentru voi ![]()
Si toti trei baietii mei ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Andrada79 spune:
Si acum sa ma laud si eu: SUNTEM COPACEL!!!! NE DAU DOI DINTI SUS!
http://good-times.webshots.com/video/3096462440104143825kqHVtH
SI AICI CUM NE JUCAM CU MASINUTA:
http://good-times.webshots.com/video/3025597890104143825bRPiXT
Andrada79 spune:
Ce frumosss http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/2009#5316398793466354818 sunt de vis toti 3!
Era sa zic ca imi vine sa ii pap dar ma refer doar la puiuti
! Suneti o familie frumoasa cu 2 pufisori superbi!