Mamici prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Noi am folosit cu succes si Avene Trixera, dar mai eficienta mi s-a parut Mustela Stelatopia . Cat despre cojitele de pe cap, am scapat si noi destul de greu, cu lotiune tot de la Mustela.

Flori, . Cum sunteti? am citit ca urma sa mergeti la Targu-Mures..sper ca ai venit cu vesti bune!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:

Flori, . Cum sunteti? am citit ca urma sa mergeti la Targu-Mures..sper ca ai venit cu vesti bune!

Suntem bine,Rares papa bine si ia in greutate(aseara avea 5,700Kg),nu mai spun ca noaptea doarme suuuper,se trezeste(sau il trezesc eu uneori) doar la 4 ca sa pape.

Dupa controlul de la Tg Mures am aflat ca a disparut chistul de la ficat,Slava Domnului,dar la inimioara problemele-s aceleasi.Dat fiind faptul ca ia bine in greutate si nu face crize,probabil ca il vor opera la 1 anisor(e prea mic acum ca sa suporte o operatie pt corectie totala).

Pupici fivuletilor si mamicilor dragi de fivuleti

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flori76

Citat:

Suntem bine,Rares papa bine si ia in greutate(aseara avea 5,700Kg),nu mai spun ca noaptea doarme suuuper,se trezeste(sau il trezesc eu uneori) doar la 4 ca sa pape.

Dupa controlul de la Tg Mures am aflat ca a disparut chistul de la ficat,Slava Domnului,dar la inimioara problemele-s aceleasi.Dat fiind faptul ca ia bine in greutate si nu face crize,probabil ca il vor opera la 1 anisor(e prea mic acum ca sa suporte o operatie pt corectie totala).

Pupici fivuletilor si mamicilor dragi de fivuleti

------------------

Flori, ma bucur taare mult! sa dea Dumnezeu sa fie tot asa si cand se va putea, sa se termine problemele cu un succes! daca ai sau vei avea nevoie de ajutor, in orice fel, sunt aici! si sunt convinsa ca si restul fetelor sunt gata sa te ajute in orice fel!!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Multumim,Andreea
Speram si noi ca DD sa nu ne uite si sa ne ajute cu operatia si cu evolutia lui Rares.

Pupici lui Filip si mamicii lui

------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Flori, ma bucur mult ca e bine scumpul de el, o sa vezi ca va fi bine in continuare, iar la 1 anisor vom fi alaturi de voi cand va veni momentul ! Esti sigura ca nu ii trece lui Rares cu Trixera ? Ai incercat sa-i dai de mai multe ori ? Poate el are o forma mai avansata si trebuie insistat.

Andicu, spune-mi si mie, te rog, tu cum ai folosit Stelatopia (lotiunea aia tonica) ? Ii dai cu ea ca atare (tamponezi) sau o pui in apa de baita ? Ca farmacista n-a stiut sa-mi spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Flori nici noua nu ne-a mers prea bine cu produsele de la avene, singura care are cautare la noi este apa termala pe care o foloseste si mami din cand in cand.Ma bucur din suflet ca Rareselul este mai bine si ca amanati operatia sa se faca mai mare, ti-am mai spus ca am o fetita de 3ani pe scara cu SD sa stii ca a evoluat f bine s-au ocupat de ea parintii cu terapie, kinetoterapie, merge f bine singura chiar alearga,este f nazdravana, vorbeste, "ne fura" jucariile, va merge curand si la gradinita normala,din punctul meu de vedere este un copil absolut normal, acum in ianuarie mamica ei a mai nascut o fetita sanatoasa.Rares este un norocos ca are niste parinti ca voi sunt sigura ca se va integra f bine si va evolua extraordinar.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Din greseala am trimis raspunsul si eu mai aveam de scris

Andicu, Monica multumesc pt raspunsuri, mai am o intrebare cu mancarea cum a fost?Stiu ca ei mananca cam condimentat, sa-i iau borcanase sau gasesc acolo ce sa-i dau?Oricum ea a inceput sa manance "la cratita" cu noi dar fac mancarea nesarata, necondimentata fara prajeli etc.

Se vede ca a venit caldura stati numai pe afara ca si noi de altfel, va pupam pe toate.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

http://www.webz.ro/andreea-raicu-alergand-dezbracata/

Pupici la mamici si pitici. O zi super va doresc

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Bianca, m-ai pacalit cu Andrea Raicu, chiar eram curioasa.
Fetelor, multumesc pentru raspunsurile cu spalatul pe fata, o sa incerc si eu Trixera sau Stelatopia. Primele saptamani si eu curatam fatuca cu ser fiziologic dupa acea cu apa de la robinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Ginger ma bucur ca sunteti ok
Adaca da sa facut mare galusca nici nu-mi vine sa cred.
Marush imi dau seama ca esti tare ocupata cu doi pui.
Bianca si bubu meu avea scalpul uscat,eu am spalat-o cu sampon dentinox si i-a fost tare bine iar pe corp ii dau E45.Asa mi-a zis moasa,incerca si tu poate ii se potriveste si strumfului tau.
PUSSI am incercat acum metoda cu iesitul afara ca sa facut ziua mai mare dar tot nu vad cine stie ce imbunatatiri,noaptea sa fiu sincera nu mai mananca asa,ceiut nu bea de fel deloc iar seara manaca binisor zic eu.Ne mai dai vreo idee??
Julia eu am spalat-o cu apa simpla o perioada,dupa aceea ii dadeam la baie cu infcare(o spalam si pe corp cu acesta),la urma o dau cu E45,o crema pt ten uscat.
Mada eu mereu am luat carutul cu mine,luna asta pe 27 vin acasa si bine-nteles carutul vine cu mine.Eu tin fata in el pana la urcarea in avion cand il predau si il pun ei la cala.Nu toti ti-l dau la scara iarasi,uneori il iei odata cu bagajele.Bianca a fost ok cu zborul pana acum,sunt curioasa cum va fi de data asta ca a crescut si nu mai sta mult in acelasi loc.Daca nu pleci pana atunci iti zic cum a fost la noi totul.Asa cum a zis Andicu va trebui sa ii iau cateva din jucariile ei preferate sa nu se plictiseasca.
ANDICU ma bucur ca Filip doarme bine acum,nu ne dai si noua reteta.Calatorie placuta in Germania.
Rami asa este aici avem numai copi frumosi foc.
Flori ma bucur enorm ca a disparut acel chist,repet si eu daca ai nevoie de ajutor nu ezita.Va pup cu mare drag

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput