Mamici prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Helloo.

Rami, ori am gresit eu denumirea ori Stelatopia e crema iar Stelatria o fi solutia..dar noi am folosit crema pt fata si corp . Ii dadeam pe fata seara, dupa baita si dimineata dupa ce il spalam pe fata. Solutia n-am folosit-o.

Madalina, cand am fost noi am gasit mancare suficienta pe Filip, desi el n-a prea mancat. Am nimerit exact in perioada in care ii ieseau 2 maselute si toata saptamana a avut diaree si a mancat de regim, dar nu mi=-a fost greu sa-i gasesc.In schimb a dormit de-a spart! se culca la 8.30 si se trezea dupa 7.00, apoi pe zi, dupa 1 ora de plaja dimineata, la umbra ( desi era octombrie erau cam 26-27 gr la 10 dimineata) si o plimbare mica, pe la 12.00 se culca iar si mai dormea 2 ore!
Despre papa: Aveau zona speciala cu mancare de regim, peste sau piept de pui fiert, orez, legume fierte, apoi , la copii : paste , piure de cartofi, pui la gratar sau fiert, peste la gratar sau fiert, tot felul de soteuri de legume, sucuri naturale ( contra cost cele 100 %), o gramada de feluri de cereale pt mic dejun,iaurturi,biscuiti, iarasi multe modele de branzica si dulce si telemea si cascaval. Cat despre ciorbe si supe, aveau zilnic 2 feluri de supe, de obicei supe-creme de legume, insa Filip nu era amator pe vremea aia. Ca orientare, noi am fost fara el la Titanic ( si am vazut la copii cam ce aveau) si cu el anul trecut in octombrie, la Royal Wings. Anul asta am vrea sa mergem la Delphin Deluxe, am auzit ca e si mai bine.
Eu cred ca daca mergi intr-un hotel mare ( nu stiu sa-ti zic la 4 stele, noi tot la 5 am fost) cu all inclusive sigur ai ce sa-i dai.

Cris, pe cuvant ca nu stiu cum de s-a intamplat minunea cu dormitul, dar pur si simplu s-a linistit! bine, inca se trezeste la 5-6 si cere lapte ( ceva ce nu facea anul trecut pe vremea asta!), dar zic saru'mana ca nu ma mai scoala deloc pana la 05.00!

Bianca, pacaleala asta mi-am tras-o de pe net, de la o prietena! cred ca-mi ajunge una de 01 aprilie!

Pussilinaaaa ??? lucrezi la locul de joaca pt Tuste ??!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Am intrat pe fuga sa va multumim pentru urarile trimise cu ocazia nasterii lui Matei. Eu si Matei va pe toate! Sunteti minunate si ma bucur nespus ca in sfarsit am reusit sa revin printre voi.

Matei este bine. Eu mai am insa probleme de recuperare. O sa revin cu detalii de indata ce o sa reusesc sa am mai mult timp la dispozitie

Flori draga mea am ramas muta cand am vazut...Ma pentru voi si micutul Rares sa se faca sanatos. Te rog sa-mi spui daca crezi ca pot ajuta cu ceva cu orice... Fii tare si multa putere sa treceti cu bine peste operatie si Rares sa se faca bine.

Daca aveti un cont comun imi spuneti si mie psw prin PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Fetelor multumesc ptr sfaturi in legatura cu scalpul uscat
Aurel_cris si eu m-am gandit la E45 dar nu stiam daca e bun ptr bebelusi. Acum folosesc Vaseline, maine cumpar e45

Ieri m-a certat tati caci nu am mai scris in jurnal de 3 sapt. Am inceput jurnalul in momentul in care am ramas insarcinata si am scris saptamanal. Vreau sa continui pana cand David implineste 1 an.

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intru scurt ca sunt rupta de oboseala...
Sapt. trecuta am sortat hainele Tustelor ca in 2 sapt. au ramas toate mici, asa ca m scos 3 saci de haine si ne-am trezit cu dulapul gol: 3 treninguri, ceva bluze, 4 body-uri si 3 perechi de pantaloni... asa ca am chemat-o pe buni de urgenta ca mami sa poata merge la cumparaturi... Asa ca de marti sunt tot plecata, am fost si la cosmetica.. freza nu ma dar sper sa gasesc sapt. viitoare timp si pt. asta.
Ne-am masurat si ... Eni 10,2 kg...83 cm, Ana 9,7 kg si 82 cm... am fete inalte
aurica ma mai gandesc la idei
dream na bucur ca sunteti bine! Te asteptam cu mai multe detali!
andicu de locul de joaca ma ocup dupa Pasti, vreau sa las Tustele la buni fara mine 4 zile
mada si eu zic ca ii gasesti mancare fara probleme la 5 stele cu ALL sau UALL, chiar ai din ce sa alegi. Noi vom merge la noi la mare anul asta, dar daca as merge la turci nu m-as stresa cu mancarea deloc.

va pup ...somnic usor

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

intru scurt ca sunt rupta de oboseala...
Sapt. trecuta am sortat hainele Tustelor ca in 2 sapt. au ramas toate mici, asa ca m scos 3 saci de haine si ne-am trezit cu dulapul gol: 3 treninguri, ceva bluze, 4 body-uri si 3 perechi de pantaloni... asa ca am chemat-o pe buni de urgenta ca mami sa poata merge la cumparaturi... Asa ca de marti sunt tot plecata, am fost si la cosmetica.. freza nu ma dar sper sa gasesc sapt. viitoare timp si pt. asta.
Ne-am masurat si ... Eni 10,2 kg...83 cm, Ana 9,7 kg si 82 cm... am fete inalte
aurica ma mai gandesc la idei
dream na bucur ca sunteti bine! Te asteptam cu mai multe detali!
andicu de locul de joaca ma ocup dupa Pasti, vreau sa las Tustele la buni fara mine 4 zile
mada si eu zic ca ii gasesti mancare fara probleme la 5 stele cu ALL sau UALL, chiar ai din ce sa alegi. Noi vom merge la noi la mare anul asta, dar daca as merge la turci nu m-as stresa cu mancarea deloc.

va pup ...somnic usor

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Pussi,
cu scuzele de rigoare ca ma bag asa, dar la asa gagici faine n-am putut rezista.
Uite un link de toale ( au bagat super reduceri)
http://minimode.co.uk:80/sale/ecid-89/esid-73016/referer-rc_newsletter_95/ln-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Salutare,
dupa cum vedeti nu mai sunt asa activa. Am inceput lucrarile la casa si curatenia de Paste la apartament. Sunt rupta de obosita, dar tot intru sa citesc ce mai faceti, ca asa ma relaxez eu.

Asa cum v-am promis proaspete la semnatura.

http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/

Concursul continua si noi avem din nou nevoie de votul vostru. Nu va costa numic sa-l votati pe
RARES IOAN (intr-o masinuta cu un mesaj pentru fetite) http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Dream, ma bucur ca sunteti bine ! Ai facut un flacau pe cinste !!! Scrie-ne cand te mai refaci. Perioada de inceput este, intr-adevar, foarte solicitanta...

Andicu, intre timp m-am lamurit; exista produse in gama Stelatopia (printre care "apa curatatoare pt. piele atopica"- de care te intrebam eu, si "crema curatatoare"- probabil din asta ai folosit tu) si produse din gama Stelatria (printre care crema dermo-reparatoare, de care folosim noi). Sunt o gramada de creme , geluri si lotiuni, toate sunt ok cred. Trebuie adaptat la problema in cauza.

Fetelor, noi peste o saptamana trebuie sa facem vaccinul de 2 luni, pe care ma sfatuiti sa-l aleg, pe cel gratuit, sau pe cel care se cumpara si care are in plus "anti-meningita" ? Pediatra spune sa-l fac pe cel gratuit, efectele secundare sunt aceleasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ileana, si de la mine! nu pt toale ci pe ca te-am "vazut"! cat despre link .. vreau si eu si o FETITAAAA !!!

Pussi, sa-ti traiasca domnisoarele! pai chiar sunt inalte! cat despre masuri, noi avem la 1 an si 9 luni, 15 kg si purtam hainute 92-98 ( mar. 92 ne sunt fixe).

Rami, despre vaccin : sfatul meu e sa-l iei pe cel din farmacii, Infanrix. Are una sau 2 protectii in plus si nu e adevarat ca are aceleasi efecte sec. ! Tocmai, nu are efecte sec, decat f rar! Filip a facut un pic peste 37 febra doar la cel 4 si de 6 luni! pana seara nu mai avea nimic! la cel gratuit nici sa-i dai sa pape nu poti imediat ( din cate mi s-a spus)!

Ade, spor la treaba acasa! Frumoase poze mai fac la gradi!! cat despre aia cu Chipenday ..mortala!!

Bianca, ce frumos, ai facut jurnal! sfatul meu, fa-ti timp sa scrii in el cat de des, ca e o mare comoara pt viitor! mie imi pare tare rau acum ca n-am facut-o! am doar albumul bebelusului de la nastere pana la 1 an si parca tot nu mi se pare suficient pt mai tarziu..

Dream, curaj, ca perioada asta grea trece repede! in prima luna, hai a2a , e mai greu cu bebe, pana isi face el un program de masa si somn, pana va acomodati unii cu altii, pana te refaci tu dupa nastere, pana isi da drumul lapticul..trebuie sa ai rabdare si sa te gandesti ca toate astea grele trec si nici n-o sa-ti dai seama cand a crescut pustiul si alege surubelnite si bani de pe tava la mot! si spor la meseria de mamica!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

mamicile harnicute si nazdravanii/nazdravanele

Andicu am inceput sa recuperez saptamanile pierdute din jurnal, cand doarme puiul. Azi am vazut clar culoarea ochilor: CAPRUI - in sfarsit ceva si de la mine ca in rest e tot taica-su in picioare. De fapt la fire e ca mine, incapatanat rau
Am inceput sa sortez si fotografiile, sunt inca pe calculator iar dupa botez vrem sa le scoatem. La ce familie mare avem o sa fie cateva sute, avantajul e cu cat ai mai multe cu atat sunt mai ieftine.

Miercuri am observat ca David isi priveste pumnisorul drept iar astazi nu se mai satura privindu-l, il tot apropie si indeparteaza de fata si rade cu toata gurita lui cea frumoasa. Nimic nu egaleaza frumusetea zambetului copilasului tau.

Zi frumoasa tuturor

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Hei, multumesc fetele de primire si aprecieri.
Azi am implinit 1 an de la ET. Parca nici acum nu-mi vine sa cred ca a reusit FIV-uletul.
Speneti-mi si mie pe unde ati fost in vacante cu bebicii mici? Diana o sa aiba 7-8 luni in vara si nu stim daca sa riscam sa mergem in Grecia sau sa ramanem pe litoralul nostru.

Mergi la inceput