Mamici prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 9
adaca spune:
MIRELA

pentru printesa. Depinde cu ce mergi, daca mergi cu avionul nu e asa obositor, dar daca mergi cu masina e cam lung drumul pentru ea.
http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/
Concursul continua si noi avem din nou nevoie de votul vostru. Nu va costa numic sa-l votati pe
RARES IOAN (intr-o masinuta cu un mesaj pentru fetite) http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
andicu spune:
Fetelor, va pup!
Maine dimineata plecam pt 8 zile in Germania, la prietenii nostri si la finuta noastra cu 1 luna mai mare decat Filip. Va dati seama ce zile de party ne asteapta! eu doar sper sa nu se lase cu ciufuleala intre ei!
Va pup si o sa ne auzim mai rar pana pe 14 apr.
Mirela, poti pleca linistita cu ea si in Grecia si in Turcia. La 6-7 luni nu ai mari batai de cap cu ea in concediu. Asta am vazut-o si la prieteni de-ai nostri cu bebei in vacanta de aceeasi varsta! sincer, cred ca e mai usor cu ei mai mici, decat cu ei peste 1an!
tuturor si Paste catolic frumos celor care il sarbatoresc! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
flori76 spune:
Andicu,drum bun si distractie placuta!
Mirela,si eu ma gandeam zilele trecute ca pe 11 aprilie se implineste 1 an de la ET...nu-mi vine sa cred ce-a trecut timpul...Si cand ma gandesc cum eram atunci,ba increzatoare,ba pesimista....
Rami,noua ne-au recomandat de la Tg Mures sa facem Infanrixul sau Pentaxinul,insa n-a gasit sotul pe niciunul la farmaciile noastre din Focsani
.Asa incat,am sunat din nou la ei si dupa ce i-au analizat fisa au zis sa-l facem pe cel gratuit.L-am facut si n-a fost niciun fel de problema.Inainte de vaccin i-am dat 2ml Nurofen.A doua zi dimineata a facut putina temperatura(37,9),insa i-am pus un supozitor cu paracetamol si a trecut foarte repede.Recunosc,am fost tare stresata de vaccinul asta,am vrut sa-l facem cat am stat in spital la Tg Mures,dar dat fiind ca am petrecut doar o noapte acolo,n-au vrut sa ni-l faca,au zis sa nu riscam sa ne faca febra a doua zi pe drum spre casa.
Bianca,ce frumos ca tii un jurnal
Eu eram innebunita dupa "albumul bebelusului" si eram foarte hotarata sa-mi iau dupa ce nasc,insa cu toata nebunia ce a fost dupa nastere...Acum,de cate ori il vad in Carrefour,imi dau lacrimile,ca-mi aminteste motivul pentru care nu l-am mai luat...
------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
dream1971 spune:
Am pus in fuga niste poze pe adresa comuna...
Cris multumesc pentru Psw
Revin cu detalii de indata ce voi putea. Mesajele voastre sunt incurajatoare. Sper ca in curand sa am mai mult timp. Suntem bine si asta e cal mai important.
Andicu
calatorie si vacanta placuta.
Va
pe toate. Sper sa reusesc si sa citesc din urma. Pana acum am "scanat" putin.
Rami, Matei a facut pe fata o acnee. Apare cateva zile apoi dispare si reapare. Dr mi-a zis ca e hormonal si sa nu-mi fac nici o problema si sa nu dau cu nimic...
Voi de la ce temperatura (luata anal) va alarmati? Matei a avut o saptamana la rand 37.5 si chiar o zi 37.7 dar dr mi-a zis ca la bebe temperatura se considera numai peste 38.5. Voi ce stiti?

Monica-Elena spune:
dream in mod normal cand vi acasa cu bebele din maternitate cam o saptamana ii iei zilnic temp din fundulet. Depinde de fiecare copil acum de ex. Mihnea avea temp in fundulet 37 cu 5 deci eu nu ma speriam decat cand era mai mare de atat. De aceea trebuie sa i-o iei in primele zile d eviata ca s asti ce temp are si sa nu intri apoi in panica.
dream1971 spune:
Monica, multumesc pentru raspuns. Ii iau temperatura zilnic in fundulet si i-am luat-o si la spital. In general a oscilat intre 37.1 si 37.3. Doar saptamana trecuta a fost putin mai mare. Acum si-a revenit la normal. Nu am vazut nimic altceva care sa ma sperie in comportamentul lui bebe. Poate am facut putin mai cald....

Bianca B spune:
Flori
cred ca ti-am mai spus asta, gandeste ca ai castigat un copilas, Rares are nevoie de tine, nu lasa tristetea sa umbreasca bucuria de a fi mama 
Mai am o sapt de recuperat in jurnal. Trebuie sa ajung la zi cat mai repede posibil caci pe 25 apr e botezul si incepand cu 22 sosesc cei din familie si ptr cel putin 10 zile nu voi avea timp de scris.
o zi frumoasa va dorim 
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
aurel_cris spune:
DREAM ai un baiat tare frumusel,este asa scump,cum te mai simti??Ce face Mateias?Despre temperatura de la 38 se considera maricica
ANDICU asteptam pozicile cu bebe strumf in Germania cu finuta lui.![]()
FLORI va pup cu mare drag,nu ma pot opri din plans de cand am citit cum a venit pe lume Piscotel.Ma rog ca totul sa decurga bine si sa va dea DD putere sa treceti cu bine peste toate,orice ai nevoie suntem aici.
BIANCA uau petrecere frumoasa la botez,asteptam pozici.
MIRELA,ADACA,PUSSI,MONICA-ELENA,RAMI si la toate mamicile 
desemenea la strumfi

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
madalina28 spune:
Si noi pe aici, de cand cu caldura asta mai mult pe afara stam,iesim in doua ture stam in casa doar cand doarme caprita iar mami gateste
.
Dream promit ca in seara asta ma voi uita pe pozele tale
Bianca ce harnicuta esti, eu am vrut sa scriu la un mom dat in jurnal dar m-am lasat pagubasa am ajuns doar la prima luna, sincer nu am timp si tare rau imi pare ca unele chestii imi aduc aminte doar franturi
Ade spor la treaba
muschetarii
Andicu calatoarie placuta chiar dc deja ati ajuns
Monica, voi lua si borcanase cu mine fac socoteala pe zile, merci pt raspunsuri
Crisulici cand vii in tara mami?
fetele frumoase
Flori mai vrem sa ne povestesti despre Piscotel

Gata acum ma asteapta Sofiuca la usa cu sacosica de lopetele, va pupacesc pe toate.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
rami 73 spune:
Pupici fetelor !
Voiam sa va intreb daca e vreo problema daca bubulina doarme afara, in carucior, acum, cand e vremea calda. Bineinteles, corespunzator imbracata, invelita cu paturica, si tinuta mai mult la soare. Avand curte, ma gandeam ca nu-i face rau s-o tin mai mult la aer (doarme cam 3 ore afara). Dupa ce o plimb cam 10 min, adoarme instantaneu.
Altfel ar insemna sa o scot afara f. putin, pentru ca ea mananca si adoarme, nu prea are stari de veghe, decat de max. 1 ora.
Am vazut ca tu, Mada, tii fetita in casa doar cand doarme, la mine e invers, doarme afara (doar intre orele 14-17, cam asa), oare e ok ? Recunosc ca mi-e foarte teama de raceli, am inteles ca e bine ca bb sa nu raceasca macar in primele 3 luni, pentru viitorul lui sistem imunitar. In plus, pe 16 aprilie suntem programate la vaccinul de 2 luni, deci trebuie sa fim sanatoase.![]()
Pupici tuturor mamicilor si piticilor !