Mamici prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adaca

Sunt tare suparata !!!
Ieri Rares avea 199 de voturi la concurs, iar azi are 194.
Cei de la pampers au oprit votarea, cica sunt prea multe plangeri.

http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/

Concursul continua si noi avem din nou nevoie de votul vostru. Nu va costa numic sa-l votati pe
RARES IOAN (intr-o masinuta cu un mesaj pentru fetite) http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

asta e bataie de joc! sincer, Nu te mai stresa ca nu are rost... nu e concurs, e o porcarie...

noi nu avem inca nisip in curte, tati ne-a promis ca sambata viitoare rezolva problema, dar si noi am stat azi afara mult!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Bianca ce nu facem noi pentru bblusii nostri?!
Ma trezesc si noaptea sa scot laptele de frica sa nu il pierd si se pare ca metoda e eficienta:la 8 saptamani cand am inceput scoteam 1100ml iar acum scot 1800ml pe zi-imi notez pe un carnetel!
Si am ore fixe pe care incerc sa loe respect cat mai mult:9,13,17,21,01,05-la patru ore.M-am mai abatut eu o ora, maxim 2 dar rareori....iar pe lenesoi nu i-am mai pus la san de la 8 saptamani. Oricum am daramat mitul care spune ca daca nu trag si bebeii din san ramai fara lapte,ca tot citisem pe net asta, insa mi-am luat inima-n dinti si am zis sa trag numai cu pompa-oricum nu aveam de ales ca nu mai luase-ra in greutate bine intre6-8 saptamani.Si uite ca a functionat, ba chiar a dat rezultete neasteptate!
Acum sper sa ma tin de asta cat mai mult ca mamicile bat in retragere si daca raman singura cu bbii nu stiu cat mai pot respecta orele de muls!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Flori, pe Rares si mamica lui luptatoare. Sa ne spui daca te putem ajuta cu orice.
Adaca, concursul asta nu-i pentru tine, te stresezi prea mult, nu merita, tu oricum ai un baiat dragalas, lasa ca ii cumpara tati jucarii. Sa stii ca chiar daca aici n-am reusit sa scriu v-am citit si v-am votat dar se pare ca pedegeaba, daca tu zici ca se fura voturile. Nu te enerva
Marush, ai o ambitie de neimaginat, sa te mulgi atata timp pentru doi bebei. Sa creasca mari si sanatosi, la cat mai multe lunite, deja au trecut 4 luni, parca acum ai nascut si eu tot asteptam sa te urmez!
Rami, si noi avem bubite rosii pe fata, care tot trec si revin din cand in cand, parca de la prea mare caldura ii apar, cel putin eu asa am observat, pediatra mi-a zis sa-l las in pace daca pe el nu-l deranjeaza, dar pe mine deja ma dispera, am incercat cateva creme, tot trec si revin.
Fetelor, voi cu ce spalati fata bebelusilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Pussi Daca vrei iti dam noi nisip avem casa in constructie. Cand o sa fie gata o sa avem doar un coltisor cu nisip.multumesc de incurajari.
Julia multumesc de sustinere. Sincer eu ii spal pe fata cu Nivea care este si pentru corp si pentru par. Sapunurile ii usura la ochi. Inclusiv cel de la Nivea.x4

http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/ http://adaca.piczo.com/

Concursul continua si noi avem din nou nevoie de votul vostru. Nu va costa numic sa-l votati pe
RARES IOAN (intr-o masinuta cu un mesaj pentru fetite) http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Si noi am stat afara zilele astea recuperam ...

Cris cucuiul Biencutei, noi avem o noua vanataie destul de mare pe obraz, a cazut ieri in parc cu obrazul in jucaria ei favorita, mi-a plans vreo juma de ora

Marush esti o mama eroina sa te mulgi la 4 ore, eu sincer o singura data m-am muls vreo 100ml cand am inceput diversificarea i-am amestecat un piure cu laptic de mami si ma apucasera toti nervii de pe pamat.

Ade eu sincer chiar nu m-as mai stresa cu concursul nervi macinati aiurea.

Julia eu o spal pe fata cu apa termala de la avene, doar in primele 2 sapt de viata am sters-o cu ser fiziologic, bine cand ii fac baita seara o spal cu apa normala, dar dimineata sau in timpul zilei(de obicei dupa ce mananca) cu apa termala.

Fetele cu copilasi mai maricei daca imi pot da un sfat, noi am vrea sa ne luam bilete in Turcia si nu stiu cum va reactiona Sofia la drumul cu avionul,cele care au avut experienta asta...nu stiu daca imi pot lua carutul cu mine ca mi-ar fi folositor nu este greu are doar 6kg.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Pussi, ti-am mai spus ce frumoase sunt Tustele tale??! daca mai fac un baiat mi le dai pe-amandoua de nore?
Sa ne arati si noua poze cand termini locul de joaca!
cat despre vorbit, nu te mai stresa, isi dau ele drumul! gandeste-te si la diferenta de varsta, ca doar Filip e mai mare cu 5 luni! iar chestia cu vorbitul cursiv a inceput-o de prin decembrie, adica dupa 1 an 1/2, asa ca mai ai putintica rabdare!

Marush, ma bucur pt tine ca faci fata la gemeni cu lapticul, sa dea Domnul sa ai cat mai mult timp, esti o fericita, chiar daca e greu cu mulsul!

Julia, cand era Filip mic-mic, il spalam pe fata cu apa fiarta si racita sau il stergeam cu ser fiziologic. Dupa 4-5 luni il spalam normal, cu apa de la robinet , dar tot il mai stergeam la ochisori cu ser , apoi am inceput si cu sprayul cu apa termala(dar nu zilnic), ca el are o tendinta de iritatie atopica in obrajori.

Madalina, noi am fost cu Filip in Antalya in toamna, cand avea 1an si 4 luni . A fost super, i-a placut in avion, a marait doar inainte de aterizare un pic ca se plictisise, dar f putin), zborul dureaza o ora jumate max, poti sa iei caruciorul cu tine si il dai la intrarea in avion la bagaje de mana, il iei tot la scarile avionului, la aterizare. SI noi tot asa am facut. In avion sa-i iei ceva de joaca sa-i ocupi timpul ( de preferinta o jucarie noua, pe care n-a mai vazut-o) si ceva de papa, e bine sa rontaie sau sa bea apa sau laptic la decolare si aterizare ca sa nu i se infunde urechile (daca nu vrea,e buna si suzeta daca folositi). SI sa tii cont ca o sa stea in brate la unul din voi, pt ca infantii pana in 2 ani nu au locul lor in avion. Si noi vrem iar sa mergem in toamna cu Filip.

Pupam vanataile si cucuiele puiutilor, sa le treaca repede!

Eu sunt fericita ca Filip si-a reluat somnul bun de noapte, se trezeste doar la 06.00-06.30 sa ceara lapte ( m-a speriat cat lapte bea in ultima vreme, mai nou 330 ml odata si mai si cere in plus cateodata!) si apoi mai doarme pana la 7.30 -08.00.
Azi mi-a facut-o! si cu ora noua..am dormit amandoi ca valizele pana la ora 09.00 ( de la 06.00 cand s-a trezit pt lapte)! nu zic cum m-am imbracat ( lui tati i-a fost mila sa ma trezeasca, auzi, in zi de munca!) si am ajuns la servici la 10.00! acum trebuie sa stau macar 6 ore, ca sa-mi fac orele legale...

Altfel, duminica,pe 05 aprilie vom mai avea o experienta in 3 cu avionul, de data asta plecam in Germania, la prietena mea, pt o saptamana. Sa vad cum o sa stea Filip cam 2 ore ...am emotii un pic, sper sa fie bine , sa-i placa, ca oricum e innebunit dupa avioane.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Madalina, Andicu ti-a dat toate informatiile necesare. Si Mihnea a suportat super bine zborul cu avionul. Este f important sa inghita des in timpul aterizarii si decolarii.
Andicu de la 3 ani d ecand am renunta la formula si Mihnea bea la fel de mult lapte cam 1l pe zi.Mai precis bea inca cu biberonul(desi bea laptele si cu cana) si bea un biberon de 330 ml dar plin ochi are cam 400 ml dimineata la 5-6 apoi la somnul de pranz dupa ciorbita si felul doi nu adoarme fara bibe si unul la culcare dupa ce in prealabil a mancat normal la 9-9.30 seara cina. Deci nu o sa se insoare cu biberonul stai linistita(lui tasu i-a luat postasul biberonul la 5 ani jumate si pe cuvant ca acumnu mai bea la biberon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Bianca, si Ilinca are scalpul uscat, plus iritatia aia de pe obrajori (ceva aspru, ca o coaja, si cu tendinta de inrosire in anumite conditii). In plus, are o mica iritatie si pe gat, piept si burtica. Pediatra ne-a zis ca e dermatita atopica si ne-a dat tratament cu cortizon (Advantan Milk), plus crema si lotiunea pt. piele atopica de la Mustela (asa cum m-au sfatuit de fapt si fetele sa incerc ). Eu cortizon n-am de gand sa folosesc, am auzit ca are destule efecte adverse... Urmeaza sa mergem zilele astea si la dermatolog, sa vad ce ma sfatuieste. Am folosit produsele Mustela de 2 zile (crema Stelaria pt. fata si lotiunea Stelatopia pt. fata si corp) si deja se vad imbunatatiri. Tot de la Mustela am vazut ca au o crema speciala si pentru scuamele capului. A mea insa are parul f. des si mi-e destul de greu sa o dau, ii dau doar pe frunte sus, in rest e mai greu. Are asa, ca un fel de matreata. Am inteles insa ca din pacate, aceasta dermatita dispare destul de greu, uneori abia la adolescenta...sau poate niciodata. In fine, vom vedea. Dr zicea ca e pe un fond alergic si ca se mosteneste (desi nici eu nici sotul nu avem astfel de probleme si nici altcineva din familie...)

Marush, uau, cred ca bati recordul la cantitatea de lapte, esti super tare ! Dar de ce nu alaptezi direct ? Ai apucat sa le dai si la biberon si nu mai vor ? Oricum, iti admir perseverenta cu pompita, cred ca iti e destul de greu sa o faci mereu, mai ales noaptea...esti o mamica model.
Eu Ilincai i-am adaugat si formula, ca nu se satura numai la san, sau cel putin asa parea (plangea uneori dupa san si nu adormea) si deocamdata continui cu ambele in paralel (intai o alaptez, apoi ii dau completarea la biberon) si pare sa functioneze, dar nu stiu pentru cat timp... Deja am senzatia ca incepe sa se leneveasca dom'soara, suge mai bine cand vine laptele mai mult, dupa aia...mai face figuri. Oricum, nu goleste sanii, clar, si sincer nici eu nu-i golesc cu pompita, desi asa ar trebui, pentru ca altfel se va diminua lapticul, sunt constienta... Oricum, daca o alaptez macar 3 luni, eu sunt multumita, nu cred sa rezide numai in asta sistemul ei imunitar... Am inteles oricum ca 80% din imunitate se formeaza in primele zile cu acel colostru...
Fetelor, ma tot uit cand am timp la bb-ii vostri si sunt absolut adorabili toti !!! Eu cred ca cei mai frumosi copilasi sunt fiv-uletii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Intre timp am fost si la dermatolog si se pare totusi ca n-ar fi dermatita atopica, cica asta apare la copiii de peste 3 luni. E doar iritatia non nascutului, bine ca nu i-am dat cu cortizon.
Ne-a recomandat 2 lotiuni de la Avene din gama Trixera+, una de pus in apa de baie si de spalat cu ea fara clatire ulterioara, si o crema de dat pe zonele iritate. Produsele seamana cu cele de la Mustela, au oricum proprietati asemanatoare (sunt pt. piele atopica). La Ilinca deja aproape nu se mai vede nimic dupa 2 folosiri ale produselor. Sa speram ca n-o sa mai reapara, vom vedea.

Asa ca pentru cine mai are probleme asemanatoare (piele uscata, cu tendinta de iritare/descuamare), eu zic ca produsele astea sunt f. bune de avut in casa.
V-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ramy,ce ma bucur ca n-are Ilinca dermatita atopica!!Cred si eu ca nu este,pentru ca si noua ne-au recomandat Avene-Trixera,insa la noi n-a avut niciun efect...si noi avem clar,dermatita.

Pupici si multa sanatate.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Mergi la inceput