Mamici prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Avalon, FELICITARI draga mea, asta chiar e o veste MINUNATA !!! Te pup si da-ne vesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ramy: multumesc! Nasc la Elias,caci acolo e dr.meu. Ilinca e superba!!!

Nusy 33+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oaau, MI-Ka, FELICITARI! sa-ti traiasca printesa nr.2, sa fie sanatoasa si cuminte!
Chiar ma intrebam daca a nascut, ca nu mai stiam nimic de ea.. Multumim de veste, Tia!

Rami, ai o scumpete de fata! cat e de dulce cu baticutul ala rosu cu buline! si tu, mami, ai niste ochi superbi!
Cat despre chestia cu suptul degetelor, nu stiu decat sa-ti sugerez suzeta. mi s-a spus si am tot citit, ca mai repede ii dezvatam de suzeta decat de suptul degetului..tu procedezi cum crezi, dar cred ca deocamdata, la cat e de micuta, nu e o problema.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

S-a nascut fetita Lianei
Anne Marie Catalina

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Cat despre chestia cu suptul degetelor, nu stiu decat sa-ti sugerez suzeta. mi s-a spus si am tot citit, ca mai repede ii dezvatam de suzeta decat de suptul degetului..

Si ce ne facem cand isi scot singurei suzeta si baga degetelul in gurita? Rares,mai nou,asa face.Cand am obervat ca incepe sa-si bage degetelele in gurita,am apelat repede la suzeta,insa tot degeaba...Suzeta o folosim doar ca sa adormim,imediat dupa o arunca din gurita.Asa ca,depinde de la un copilas la altul,banuiesc.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Waw ce de vesti bune!!!
Felicitari Mi-ka, Liana sa va traiasca comorile, sa fie sanatoase, mancacioase, fruimoase si vesele!

Avalon felicitari! Ne bucuram pt inca o pereche de gemenasi! Sarcina usoara!

Nusy subscriu la ce ti-au raspuns fetele!

Ramica o scumpete Ilincuta, rotunjoara si frumoasa!
Despre suptul degetelor... daca nu isi suge degetul mare ca substitut la suzeta si isi baga in gurita toate degetele, e ceva normal. De la varsta asta si pt mult timp inainte o sa inceapa sa molfaie tot ce e in jurul lor. Gura este organul cu care ei exploreaza lumea inconjuratoare si invata despre noi texturi, consistente, etc. Daca suge degetelul mare ca sa se linisteasca e intr-adevar mai buna suzeta ca afecteaza mai putin dintisorii. SI Mara si Teuta isi molfaie mainile de mult + tot felul de jucarele si hainute si ce mai apuca. Eu le las pt ca face parte din dezvoltarea lor. Chiar am citit undeva - apropos de jocurile pt stimularea inteligentei, etc - ca e bine sa le dai carpite din materiale diferite sa le molfaie ca sa descopere ca nu sunt toate la fel. Mai e bine sa le dai sa miroasa tot felul de condimente. Exista o caret f buna - despre care ti-am spus - cu jocuri de stimularea inteligentei. Am incercat sa o comand de pe AMazon si din Romania si din Belgia si nu se poate, sunt zone restrictionate.

Am pus si noi poze noi de la 6 luni: http://community.webshots.com/user/Delia1975

toate mamicile si FIV-uletii!

Andrada mami de Mara si Teodora (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Liana, FELICITARI, sa-ti traiasca fetita, visul tau a devenit realitate, cred ca esti in culmea fericirii !!! Sa va bucurati de ea toata viata !

Andrada, sunt scumpe foc printesele tale !!! Nu ma mai satur sa le privesc ! E minunat ca se au una pe alta si se pot juca impreuna. Iar pe chipul vostru, al parintilor, se citeste fericirea si implinirea.

Cat despre suptul degetelor, uneori Ilinca isi suge tot pumnul, alteori doar degetul mare; iar suzeta nu o accepta sub nici o forma, oricat m-as stradui, o da afara imediat; i-am cumparat vreo 3 modele si degeaba... chiar se enerveaza si plange daca insist. Asa ca o las, n-am ce face, sper ca la un moment dat sa renunte singura...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Liana, Mi-Ka felicitari mamicilor!!!! Sa va traiasca printesele si sa creasca mari si sanatoase!

Rami, Andrada aveti niste copii superbi. Se pare ca Matei are de unde alege

Moni nu pot sa te ajut fiindca folosesc altfel de saltea dar sunt cu ochii pe tine si abia astept vestea cea mare. Arati super bine

Avalon Felicitari!!! Asta da veste. Sarcina usoara!

Noi suntem toti raciti. Matei a luat raceala de la noi. Stranuta si tuseste si din pacate nu prea am ce sa-i dau. Mi se rupe sufletul cand il vad asa. Sper sa-i treaca curand.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Moni, eu am luat saltea cu umplutura de cocos 100%, dar pana la urma cred ca e ok si cea care are doar un strat...

Andrada, da, pacat ca nu putem comanda cartea aia... O sa incerc cu un prieten din Franta, poate reuseste el...

Dream, multa sanatate voua si lui Matei !

Mergi la inceput