Mamici prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LIANA SI MI-KA FELICITARI ! SA VA TRAIASCA PRINTESELE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !

Noi suntem bine, eu sunt tot pe fuga. Promit ca o sa stau mai mult pe forum cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

LIANA sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa. Va pupam
Avalon felicitari
Narcisa cand treci pe la Resita?
Andicu multa sanatate tatalui tau. Va pupam
Adela Poate ne vdem si noi peste doua saptamani , acum suntem la Caciulata, pupam gasca
Va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

FELICITARI MIKA si LIANA,sa va bucurati toata viata de printesele voastre!Va astept sa ne dati detalii despre ora nasterii,....si pozici sa le vedem si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ce activitate pe aici!

Liana, Mika felicitari mamicilor!Sa va traiasca printesele si sa va bucure toata viata!

Avalon felicitari din tot sufletul!presimteam eu ceva ca nu "te-am mai vazut o perioada" ,sa ai o sarcina usoara la termen cu bebei sanatosi!

Andrada ti-am admirat printesele sunt minunate si asa dolofaneeeeee de-ti vine sa le mananci falcutele alea rozali!

Rami ti-am admirat si printesa ta, sunt tare curioasa dc o sa-ti mosteneasca culoarea ochilorbucalata mica si dragalasa.

Andicu, Filip este bonlavior?Nu ne-ai spus nimic sau sunt eu ametita?Ce vesti ne mai dai de tatal tau?

Moni eu am de cocos cu alge marine sunt multumita de ea, stratul de cocos e mai gros cel de alge mai subtire.Sa-ti spun ca am desfacut-o azi pt prima oara sa vad ce e inauntru(are o husa de protectie pe care nu am scos-o)?eu stiam ca e cu cocos dar nu ca e si cu alge halal mama denaturata si ametita!

Pussi ti-ai recuperat Tustele?

Sa va spun si eu din experienta noastra de supt degetul, Sofiuca de pe la 2 luni a inceput sa-si suga degetul mare, dar nu ca forma de cunoastere dupa cum bine spunea Andrada ci ca un alint, consolare sau cum vreti sa-i mai spuneti si a tot supt la el pana la 4luni si jumatate dupa care s-a lasat singura dintr-odata, suzeta nu a primit decat sub forma de jucarie ca le aveam cumparate si trebuia sa le folosesc intr-un fel si acum mai gaseste cate una "pitita" de ea si o mai molfaie, trage de ea cu dintii, o baga in gura la papusi.

Mamaaa cata placintica am scris!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello.

Madalina, suntem sanatosi, multumim lui Dumnezeu! i-am facut lui Filip ROR-ul ( Priorix) ieri, si am avut un pic emotii. Deocamdata e ok, sper sa nu avem nici-o reactie. Tata e bine deocamdata, multumesc de intrebare. O sa vedem ce mai urmeaza in urmatoarele saptamani, cam in 3 luni o sa stim daca are efect tratamentul; pana acum se pare ca are pt ca simte muult mai bine.

Moni, salteaua lui Filip e toata din fibre de cocos, nu are straturi.

Delia, felicitari pt inotatorul mic! mi se pare extraordinar ce face el la numai 3,5 ani!

Andrada, sunt scumpe foc bubulinele tale!

edit: Mada sau Cris, imi mai trimiteti odata parola si ID-ul comun? ca m-as baga eu sa schimb capitolul daca voi n-aveti timp. Eu le-am pierdut ca ramasesera la mesaje private si alea se sterg la nu stiu cate zile automat.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Andicu,multumim muuult de tot,...vreau doar sa spun ca Rudy are doar 3 ani si 2 luni....implinite....deci suntem si mai tuineri decat ne crede lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Mai, mai, ce-nseamna sa fii incuiat, io acu' am vazut ca mai venea ceva dupa gravidute prin FIV... Cat de tare ma pot oftica, nici nu mi-am imaginat ca e ceva pt noi la clubul scutecelor... Of, cu mare intarziere, ne primiti si pe noi la voi in gasca?

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 12 +

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamici_fiv spune:

Avem cap nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137462

Mergi la inceput