Mamici prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Off andicule!Nu te alarma prea tare,...si noi am fost in acelasi fel de tensiune,...fiica cea mare a sorei mele ,are 15 ani,...de 3 luni a fost intr-una cu tuse,febra,etc,...si in urma cu 2 saptamani....i se spune ca are TBC....dupa un film facut.Au mers cateva zile mai tarziu intr-un centru mare,Cluj,...la o clinica privata...si nici vorba de TC...ci doar o pneumonie,...care netratata binenteles ca putea cauza multe .....nici nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau,...dar important e ca e bine,..ca nu e TBC,...a fost pe antibiotic injectabil 2 saptamani si acum e bine,Doamne ajuta!Speram si voi sa aveti vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andicu,sper din toata inima ca medicii din C-ta s-au inselat in privinta diagnosticului!!Doamne ajuta si multa multa multa sanatate tatalui tau!

Mada,un pupic dulce pt Sofiuca bolnavioara si multa sanatate!

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Asa a venit pe lume Piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Hristos a Inviat
ANDICU sper din tot sufletul ca dr. din Constanta sa se insele iar tatal tau sa fie ok.Asteptam sa ne dai de veste cu ce au spus dr. in Bucuresti,te cred ca esti suparata rau.Ai un baiat mare acum,ce mult a crescut si e frumusel foc.
MADA tot bolnavioara este Sofiuca,of of,multa sanatate.
DELIA am vazut pozele cu Mario,ai un flacau tare dragalas mamico,frumos foc.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cristina,...al meu odor se numeste RUDY,...,...deci nu mai stiu daca erau pentru noi complimentele sau ba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Cristina,...al meu odor se numeste RUDY,...,...deci nu mai stiu daca erau pentru noi complimentele sau ba

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Pentru voi erau ca am vazut toate pozele cu darurile de la iepuras,pe unde v-ati plimbat dar eu ma apuc sa scriu cate un mesaj ma distrage gaza si mai incurc borcanele.Scuze,am mai botezat eu un baietel pe aici

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hai mai fete dragi
Andicu eu sunt patita cu diagnostice gresite. Nu mai cred nimic pana nu sunt rezultate de la 2 dr. Curaj!
Mada, Sanatate Sofiei!

Vreau un sfat: ce saltele imi trebuie pt patut. Bineinteles ca cele mai bune, dar care sunt acestea?

25+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hristos a inviat!

Abia astept sa poposesc si eu la subiectul vostru dar pana atunci mai avem.

Va deranjez si eu cu o rugaminte. Cred ca stiti si voi de campania lansata de grupul de initiativa SOS Infertilitatea. Revista Tabu doreste sa faca un articol despre campania noastra si sa scrie cateva povesti de succes a unor cupluri care au fost afectate de infertilitate si care au reusit sa aiba copilasul lor datorita reproducerii umane asistate medical.
Daca sunt doritoate printre voi de asi spune povestea de succes si de a ajuta campania noastra va rog sa imi trimiteti PM.

Va multumesc si va doresc multa sanatate voua si comorilor voastre.
Pupici

elena +25 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Andicu, sanatate tatalui tau! Imi pare rau ce ati patit cu casa, noi cand plecam chiar si pentru o zi intotdeauna sun vecina (stau la 200m de noi cea mai apropiata vecina) si-i zic ca suntem plecati si sa "pazeasca" curtea si casa sa nu fie nici o miscare pe la noi.
Madalina, sanatate Sofiei!
Delia, complimente si de la mine pentru Rudy, vazut poze.
Moniland, eu am luat saltea de cocos, dar nu stiu daca e cel mai bun sau nu.
Miha, ce mai faceti? Noi deja ne intoarcem de pe burta pe spate si invers. Aproape toata ziua stam in curte, sa bronzat pe fata si pe manute, desi incerc sa nu-l tin pe soare deloc. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am citit fugitiv din urma sunt terminata azi am fost la medic cu Sofiuca si are pneumonie, i-a schimbat tratamentul zinnat 7.5ml la 12ore, ketof 2.5ml seara, megamylase 5ml de 3ori pe zi, salbutamol 1ml de 2 ori pe zi, zyrtec 5pc de 2 ori pe zi, infant flu shield 3 lingurite de 3 ori pe zi, aerosoli cu sr fiziologic

Are vreuna din voi aparat de aerosoli de unde l-ati luat si ce marca aveti?Eu am pus ochii pe unul laica dar pe net este indisponibil si in farmaciile din Ploiesti nu gasesc.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Vai Madalina, Doamne, pneumonie!!! Insanatosire grabnica va doresc, din suflet! stiu si eu ca aerosolii sunt calea cea mai rapida de vindecare!
Daca nu gasesti la farmacie , incearca sa comanzi de pe net: aici sau www.shopix.ro/Aparate-aerosoli_1343.html?filtru_1=Omron_1250" target="_blank">aici . Stiu de la o mamica de Constanta ca foloseste cu succes marca Omron pt fetita ei, dar si Laica sunt f bune.

Va multumesc de sustinere, inca sper sa nu fie asa grav cu tata! din pacate, s-a confirmat la Bucuresti dignosticul de cancer la prostata, acum asteptam rezultatul la biopsie, ca sa stim in ce stadiu este. Macar se pare ca reactioneaza bine la tratament, deci se simte bine, nu mai are dureri, poate sa manance, doarme noaptea...luni-marti o sa aflam ce sanse sunt..

edit: Moni, cele mai bune saltele se zice ca sunt cele din fibra de cocos sau din iarba de mare (de alea am auzit unele pareri cum ca ar prinde un miros) , eu am la ambele patuturi, si la cel de lemn si la tarc, d'alea din fibra de cocos si sunt f multumita! nu ramane urma corpului , nu sunt f tari, au husa care se spala..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput