Mamici prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 15
dream1971 spune:
Offf ce vesti pe aici
Mada insanatosire grabnica Sofiucai. Draga de ea, sper sa fie o forma usoara. 

Andicu ai avut un Pasti....Sper sa fi fost doar niste zile mai proaste si totul sa fie bine. Multa multa sanatate tatalui tau. 

Moni eu am saltea de la Aerosleep. Aici e cea mai recomandata. Are un sistem special de aerisire.
Noi suntem din ce in ce mai bine si incepem sa ne acomodam. Noaptea doarme bine. Se scoala doar odata sa pape. Ziua insa avem chef de joaca iar cand doarme o face in special la mine in brate...(acum asa suntem si eu scriu cu o mana...)
Intrebare: voi cand le-ati taiat unghiile? Ce ma sfatuiti?
Va
pe toate si numai bine
pussi spune:
Hristos a inviat!
sunt singurica, Tustele sunt la bunici
ne-am acomodat ff bine, nu mai are importanta nicio jucarie, sunt ocupate cu animalele:pisici, caini, gaini, iepurasi... Iar Pastele a fost de vissssssssssss, oua ascunse in cuib, iepurasi viiiiiiiiiii, mers la biserica .... foarte multe de spus.
Si Eni se cere la olita la kk obligatoriu si la pisu uneori... Dar nu face kk decat acasa pe olita, am fost la o petrecere de pitici si a trebuit sa plecam acasa ca nu a vrut sa faca nici in pampers nici in olita sarbatoritului......Ce sa fac de acum? Sa iau olita ei cu mine peste tot?
eu caut cresa... si azi am fost sa vad una...si fac curat!
andicu imi pare tare rau ca treci prin asa momente. Poate, stiu ca e usor de dat sfaturi, ar fi bine sa incepeti sa va adunati si sa vedeti exact ce e de facut. Nu stiu ce inseamna cancer de prostata, dar tatal celei mai bune prietene din copilarie a fost diagnosticat cu cancer de colon in 2007, de ce grad erau metastazele nu stiu, dar era faza terminala.... dupa 6 luni de tratamente unele in afara tarii si-a revenit, l-am vazut sambata si arata foarte bine, exact cum era inainte si foarte activ, merge la servici... parca nu are nimic! Multa sanatate ii doresc tatalui tau si voua putere sa-l sustineti. Filip ce face?
Moni tot spre saltele de cocos te indrept si eu! Si au nume frumoase Mandrele tale![]()
dream ma bucur ca aveti program mai lejer. Unghiutele le-am taiat cand am ajuns acasa de la spital a doua oara, pe la 1 luna!
mada sanatate multa Sofiei! Sa-i treaca repede!
De andradap cine are vesti?
va pup pe toate

, nu va insir ca sunteti multe![]()
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
andicu spune:
Dragelor, va multumesc pt gandurile bune! 
Dream, ma bucur ca v-ati intrat in ritm. Eu tin minte ca i-am taiat unghiutele lui Filip dupa vreo 2 saptamani, ca se zgaria rau ( intre timp statea cu manusi). 
Pussi, deci respiri zilele astea.
Speram si noi sa nu fie f avansat la tata, astfel incat, cu operatie si tratament s-o duca cativa ani buni!! parca nu vb de tata cand scriu cuvintele astea!..
Filip e bine, e fericit ca s-a mai incalzit si tot merge la tara de unde se intoarce dupa 1-2 zile, cu cate 2-3 randuri de haine murdare.
Vorbeste de ne face capul tandari, deja a ajuns la intrebari : " De ce apa curge?"
Spune poezii, adica eu incep versul si el il termina, cel mai bine stie "Un pitic atat de mic" unde completeaza finalul cu " vai,vai e pacat, pticu' a piecat!" ( ca noi am schimbat sfarsitul tragic al piticului cu o varianta mai optimista
).
Si mai este la faza : " NU VEAU!" , " NU PACE!" si " IESI, face bebe singu' ! " ..
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
Bianca B spune:
Pussi
la tustele nazdravane
Madalina sper ca sofiuca reactioneaza bine la medicament si incepe sa se simta mai bine
Andicu imi pare rau ptr tatal tau
La noi e harmalaia in toi, maine botezul iar sambata cumatria
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
delfi spune:
Andicu sper sa fiti tari si o sa vezi ca totul va fi bine. Unde am fi fost noi acum daca ne-am fi pierdut speranta si daca nu am fi luptat cu toate mijloacele
Mada multa sanatate Sofiei
Bebeii mei stau toata ziua afara, le-am facut groapa de nisip si stau numia acolo. Nu-i intereseaza topoganul, balansoarul nimic, doar sa-si toarne nisip peste tot.
Mona mamica fericita de
Alexandru Luca si
Cristian Matei
pussi spune:
salutiiiiiiiii, azi merg si eu la Tuste, n-am putut sa stau acasa fara ele, mai mult am fost in oras. Parca e casa pustie....
Ce am facut bun in zilele astea fara ele: am gasit cresa
http://goodshepherd.ro/new/
Mie si lui tati ne place. Am tot cantarit si analizat si ne-am hotarat aici.
Bianca sa fie intr-un ceas bun crestinarea si vrem pozeeeeeeeeeeee!![]()
andicule chiar ca vorbeste Filip! Noi tot la faza de "mama, tata" suntem. Oricum cred ca la cresa isi vor da drumul.
pupici la toata trupa

pt. o saptamana!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
madalina28 spune:
Noi suntem mai bine, am terminat cu antibioticul de aseara azi am fost la dr si ne-a dat pt 3 luni singulair cate un plic in fiecare seara, haraie in continuare f rau in piept si il luam preventiv sa nu ajungem la complicatii!
Bianca sa fie de bine crestinarea!Petrecere frumoasa!
Julia imi pare rau ca nu ti-am spus pana acum
sa va fie de bine si voua increstinarea si vrem poze!

Delfi si noua ne place tare mult la nisip, abia astept sa se faca bine sa o pot scoate si pe ea la joaca!
Pussi pare super gradinita!Eu m-am razgandit din cauza bolilor, m-am cam speriat cred ca o voi tine langa fusta mea pana la 3 ani apoi la gradi cu program normal.
Ginger, Denisa, Diana, Andrada si toate celelalte care va mai stiti ce faceti fetelor nu ati mai dat de mult nici un semn, va
pe fiecare in parte
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Moniland spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui charmy![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sima1 a nascut la 32 saptamani doua fetite sanatoase FELICITARI !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Azi dimineata, pe la ora 4, a venit pe lume puiul mic al Bomboniquii printr-o nastere naturala. Un baitel perfect de 3,500 kg si 54 cm!![]() Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si tu o mama fercita!!!! |
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Julia75 spune:
Moniland, ce vesti minunate ne-ai adus! Felicitari Sima si Bonbonigue! Refacere rapida si bebei sanatosi!
Madalina, multumesc, incerc sa incarc si poze.
Eu sunt tare necajita, am fost la radiografie pentru displazie de sold si ne-a zis doctorul ca avem usoara displazie de sold si trebuie sa purtam chilotei speciali 6 saptamani si dupa aceea sa revenim la control. Ieri am si cumparat chilotei dar e un dezastru purtarea lor, nu suporta, nu poate sa se rostogaleasca abia ii misca piciorusul, trebuie sa se acomodeze cu ele. A mai purtat cineva asa ceva, voi ati facut radiografie?
Weekend placut tuturor!

Un baitel perfect de 3,500 kg si 54 cm!