Mamici prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina28 spune:
Sima, Bombonique felicitari mamicilor pt minunile voastre!Sa va traiasca si sa va bucure toata viata!Recuperare rapida si mult laptic!
Moni de abia astept sa citesc si despre tine!

Julia noi nu am facut nici o radiografie nu a fost cazul, dar eu am mai auzit pe la alte mamici cu aceasi problema ca le punea bebelusilor cate 2 perechi de pampersi, oricum mai bine va chinuiti acum 6 sapt cand inca nu merge si sta cat de cat locului, decat sa aveti probleme mai tarziu
Ade ce fac muschetariii mei preferati?
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Moniland spune:
Multumesc fetelro pt sfat. Deci clar cocos. La cat de grabite au fost fetitelei lui Sima ma gandesc ca cine stie ale mele ce au de gand si sa fiu cat de cat pregatita.
Deocamdata stau bine in burtica http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3472165023/ si au 820 gr una si cealalta 760 gr.
Madalina, eu sper sa dau vestea mare peste 3 luni.
Julia, nepotica mea cica avea probleme cu soldul descoperita tot in urma unei radiografi. A purttattot felul de chestii sa stea piciorusele departate si pana la urma s-a constata ca s-a miscat la radiografie si din cauza asta diagnosticul.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Multumesc fetelro pt sfat. Deci clar cocos. La cat de grabite au fost fetitelei lui Sima ma gandesc ca cine stie ale mele ce au de gand si sa fiu cat de cat pregatita. Deocamdata stau bine in burtica http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3472165023/ si au 820 gr una si cealalta 760 gr. Madalina, eu sper sa dau vestea mare peste 3 luni. Julia, nepotica mea cica avea probleme cu soldul descoperita tot in urma unei radiografi. A purttattot felul de chestii sa stea piciorusele departate si pana la urma s-a constata ca s-a miscat la radiografie si din cauza asta diagnosticul. 26+ Laura Ioana Irina Maria |
Moni la ce fetite grasunele ai tu acolo nici nu se observa ca esti gravi cu gemenute, stii eu cateodata scriu ca matza in brate si nu ma exprim corect abia astept sa aud vestea cea mare dar nu mai devreme de termen

Salteluta tot de cocos avem si noi sunt f multumita,pacat ca nu doarme in patutul ei.Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Bianca B spune:
Sima felicitari ptr printese
Bombonique felicitari ptr voinicel
Sa fiti sanatosi cu totii si fericiti pana la adanci batraneti
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Julia75 spune:
In sfarsit cred ca am reusit sa pun poze!
http://community.webshots.com/album/571432571eoFCvM?vhost=community
Andrada.P spune:

Dragelor, profit de faptul ca se ureaza pana la Inaltare si va spun si eu, f tarziu, HRISTOS A INVIAT!!!
Si - foarte tarziu - LA MULTI ANI GEORGE DE CELLU, pt SF Gheorghe!
Din nou n-am mai reusit sa scriu deloc. Nici de citit nu reusesc mereu... Desi ma ajuta mama care sta cu mine si cu fetele de cand pleaca sotul meu, pana se intaorce, in continuare nu am timp de nimic si nu fac nimic decat sa stau cu ele. Cand dorm ele, eu spal biberoane sau fac alte treburi prin casa. Din pacate, de cand am inceput diversificarea, fetele au noptile foarte agitate (pana la diversificare au dormit f bine). Nu stiu de la ce se baloneaza si se trezesc, de cele mai multe ori, din ora in ora. Eu sunt super obosita, parca mai obosita ca niciodata. Doarme mama cu ele o data pe saptamana dar nu-mi ajunge decat sa imi revin cat de cat. Stie cineva remedii pt balonare? Ati patit asa ceva?
In rest suntem f bine, sanatoase, mai avem putin si facem 6 luni ![]()
Trimit link cu poze noi de la 5 luni, pe mail-ul comun.
Sper ca de acum sa se joace si ele singurele mai mult si sa reusesc sa scriu si eu mai des.
Pussi
toate fetele frumoase. Mereu ma uit cu mama la pozele voastre si ne inchipuim cu vom fi si noi peste un an
Fetele tale au fost geloase vreodata? Ai fost nevoita sa stai mai mult cu una decat cu alta din motive obiective? Succes cu cresa!
Mada sanatate ,multa Sofiucai! Imi pare tare rau ca e bolnavioara. tinem pumnii sa se faca bine repede si fara complicatii!
Andicu m-a intristat mult mesajul tau! Ma rog sa fie gresit diagnosticul ca asta e cel mai important. Frustrarea din povestea cu hotii o sa treaca cu timpul
si
pt bebe Filip vorbaretul!
Trebuie sa fug ca sunt singura cu fetele si au inceput sa se plictiseasca.
toate mamicile fericite si toti FIV-uletii!
Andrada mami de
Mara si Teodora (06.11.2008)
Povestea nasterii
Andrada.P spune:
Sima si Bombonique felicitari mamicilor!!!
Moniland nu am mai vazut asa silueta la nici o mamica cu gemeni
felicitari!!
Andrada mami de
Mara si Teodora (06.11.2008)
Povestea nasterii
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada.P Moniland nu am mai vazut asa silueta la nici o mamica cu gemeni |
Multumesc Andrada
, dar chiar am pus kilograme pe mine. Azi dimineata aveam + 7,5 kg si de maine intru in luna a 7-a
. Ultimele 2,5 kg le-am pus in luna a 6-a. Dar la ce viteza de crestere au fetitele, nici nu ma mir.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
andicu spune:
Neata.
Da, Moni arata super sexi cu burtica! 
Julia, sper sa fie alarma falsa cu displazia, desi detectata la timp , se recupereaza . Cat despre poze, ai o minunatie si o frumusete de fetita!! 

Andrada, nu stiu ce sa-ti zic apropos de somnul agitat. E posibil sa le fi tulburat somnul chiar faptul ca au trecut intr-o etapa noua, diversificarea. Si o sa treaca si asta. Cat despre balonare, incearca cu ceai Baby Drink sau Espumisan sau Calma Baby, ce le dadeai pt colici. Intru sa vad daca ai pus poze. 
Felicitari inca o data proaspetelor mamici, Sima si Bombonique! le-am urat si la Burtici Fivoase. 

Madalina, ce mai face Sofia? cum se mai simte? 
Ade, ce-i cu tine de nu mai dai nici-un semn? ce fac baietii? sper ca sunteti bine!
Multumesc tuturor inca o data pt gandurile bune! 
Eu sunt in continuare cu gandul si rugaciunile la tata. I s-a confirmat diagnosticul de cancer malign
, dar vestea imbucuratoare este ca sunt sanse f bune de recuperare ( nu cred ca totale, dar macar sa fie tinut in frau ani multi), maine il opereaza la Fundeni, in Bucuresti si mergem si noi la Buc, cu mama cu tot.
Doamne-ajuta! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
ingeras26a spune:
Buna,
Pentru ca toate aveti bebici obtinuti prin FIV (felicitari:)) sau veti avea (tot felicitari:)), m-am hotarat sa va intreb si pe voi: cum este estradiolul 98 dupa 5 zile de stimulare? La eco in z7 am: 6 foliculi pe dreapta cu diam 11-12mm, 5 foliculi pe stanga cu diam 8-9mm si endometrul 8.9mm. Este ok, nu?
Multumesc :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!