Mamici prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Paste Fericit si de la noi !!!

Moniland,te asteptam cu drag aci cat de curan....cu poze ca sa-ti admiram comorile ce vor veni pe lume
Andicule,ceva poze recente cu baiatul vostru cel frumos?Ceva planuri de surioara /fratior....pe cand?
Noi am ajuns acasa din vacanta,....la NY,...si avem si o gramada mare de poze http://good-times.webshots.com/photo/2943891350072337911SxXjIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Christos a Inviat! Sa aveti un Paste fericit,bogat, linistit si plin de lumina in suflete si in casa!

Delia, . Poze am cateva, nu multe, dar sigur facem maine de Pasti si o sa le pun in album. Planuri de fratiori avem pt la anul, cam prin martie-aprilie ne gandim sa reintram in cursa ...cum o vrea Dumnezeu..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Paste Fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

SARBATORI FERICITE, PASTE FERICIT TUTUROR

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Hristos a Inviat!
Paste fericit!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Hristos a Inviat!
Paste fericit!

Adevarat a inviat!
Paste fericit tuturor

Julia multumesc de raspuns
Delia super pozici la ingeras

Astazi am avut vreme superba, 21 grade! Puisorul a stat in gradina aproape 4 ore. E o scumpete de baiat, deja nu-i mai place sa stea intans pe spate si trebuie sa-l rezem de perne ca sa vada in jur. Rade si zambeste mai toata ziua, scoate tot felul de sunete si e un mare mancacios!

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Bianca ,multumim mult pentru complimente.Asteptam si noi poze de la voi,...nu va zgarciti...

Andicule,....astept poze....
Noi avuram un Paste super-fericit si linistit,....iepurasul a trecut si pe la noi si ne-a adus un iepuras http://good-times.webshots.com/photo/2660414870072337911PtwsjF si multe oua frumoase foc http://good-times.webshots.com/photo/2095811360072337911JkJoIC si o barcuta http://good-times.webshots.com/photo/2900331520072337911bwJYDh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Paste Fericit! si numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare.
Scriu acum, ca cine stie cand mai apuc.
La noi Pastele nu e prea vesel anul asta ..[trist]

Tata nu se simte bine deloc, de la suspiciunile de diabet, a ajuns la diagnostic "prezumtiv"( aici la Cta) de cancer la prostata cu metastaze la sistemul osos.. de 4 zile de cand am aflat nu mai sunt om! si nici mama si frate-miu!!! nu cred sau nu vreau sa cred! azi au plecat la bucuresti..si nu pot sa va zic cum o sa stau zilele urmatoare pana aflam daca e adevarat sau nu.. mi-e frica sa ma gandesc!

A2a suparare cu legatura directa la prima : sambata dupa-amiaza, terminata ca il vazusem pe tata nu prea bine, chinuita sa nu ma vada copilul plangand si fortandu-ma sa nu ma gandesc la ce se intampla acasa, plec cu al meu sot, copil, catel, etc la tara si UIT in poarta descuiata cheile de la casa ! ne-am intors dupa 3 ore, pe drum mi-am dat seama disperata ce am facut, prea tarziu..acasa...luminile aprinse peste tot, usa intredeschisa..sunam politia..vine..lipsa 2 laptopuri, incluzandu-l pe al meu de la servici, camera video, cateva bijuterii de-ale mele ( noroc ca nu multe, ci doar ce a fost la vedere), bine ca nu aveam bani in casa!..ce sa mai zic..ma simt amortita, nici nu pot sa ma gandesc..

Sper ca nu v-am intristat si scuze daca am facut-o, dar simteam nevoia sa ma descarc un pic..
Va doresc tuturor numai bine si sa nu vi se intample vreodata nimic din ce traiesc zilele astea !

ps: ca sa inveselesc mesajul meu, la semnatura am poze noi cu Filip .

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Salutare.
Scriu acum, ca cine stie cand mai apuc.
La noi Pastele nu e prea vesel anul asta ..[trist]

Tata nu se simte bine deloc, de la suspiciunile de diabet, a ajuns la diagnostic "prezumtiv"( aici la Cta) de cancer la prostata cu metastaze la sistemul osos.. de 4 zile de cand am aflat nu mai sunt om! si nici mama si frate-miu!!! nu cred sau nu vreau sa cred! azi au plecat la bucuresti..si nu pot sa va zic cum o sa stau zilele urmatoare pana aflam daca e adevarat sau nu.. mi-e frica sa ma gandesc!

A2a suparare cu legatura directa la prima : sambata dupa-amiaza, terminata ca il vazusem pe tata nu prea bine, chinuita sa nu ma vada copilul plangand si fortandu-ma sa nu ma gandesc la ce se intampla acasa, plec cu al meu sot, copil, catel, etc la tara si UIT in poarta descuiata cheile de la casa ! ne-am intors dupa 3 ore, pe drum mi-am dat seama disperata ce am facut, prea tarziu..acasa...luminile aprinse peste tot, usa intredeschisa..sunam politia..vine..lipsa 2 laptopuri, incluzandu-l pe al meu de la servici, camera video, cateva bijuterii de-ale mele ( noroc ca nu multe, ci doar ce a fost la vedere), bine ca nu aveam bani in casa!..ce sa mai zic..ma simt amortita, nici nu pot sa ma gandesc..

Sper ca nu v-am intristat si scuze daca am facut-o, dar simteam nevoia sa ma descarc un pic..
Va doresc tuturor numai bine si sa nu vi se intample vreodata nimic din ce traiesc zilele astea !

ps: ca sa inveselesc mesajul meu, la semnatura am poze noi cu Filip .

Bazar pentru Mihaita

Offff Doamne Andicu cat de rau imi pare, poate au gresit medici din Constanta diagnosticul si nu este grav, am trecut si eu cu mama prin asa ceva acum 4 ani cand doctori din pl i-au zis ca are cancer ovarian gradul IV am ajuns cu ea la fundeni cei de acolo i-au extirpat toate organele genitale luandu-se dupa cei din Pl si la biopsia cu parafina a iesit ca de fapt nu a avut nici macar gradul I, asa ca te inteleg bine prin ce treciDespre furtul din locuinta ce sa-ti zic niste nemernici poate reusiti sa-i prindetiFilip se face din ce in ce mai barbatel si mai frumos,iti seamana asa de muuuult.

Acum va spun si eu ca de joi Sofiuca este f bonlava tuseste, temperatura mare 39.5, luam antibiotic, imi varsa din cauza mucozitatilor, doarme aproape in fundulet care este iritat pana la sange din cauza antibioticului care o deranjeaza la stomacel, am avut si inca sunt niste zile de cosmar, nici nu am simtit ca a fost Paste.

Cu atatea vesti rele sper ca toate celelalte sa fiti bine impeuna cu bebelusii.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput