Mamici prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Aurel Cris, Bianca, Flori, Adaca, Delfi, Dream multumim.
Strumful meu s-a comportat excelent, n-a plans deloc la biserica, nici in agitatia de acasa, eu eram mai stresata decat el, totul a iesit bine. Aproape toata ziua stam afara, in casa plange si numai in brate vrea, nici 5 minute nu-l pot pune jos, se enerveaza si incepe sa urle, bineinteles toata familia a sarit la mine ca l-am rasfatat si sa obisnuit cu brate, dar ce sa fac nu-l pot asculta sa planga. Am mai primit reprosuri ca de ce nu-i dau altceva sa manance saracu copil, ca"copilul meu la 3 luni deja manca asta si ala", ca daca nu-l obisnuiesc cu gustul alimentelor acuma n-o sa accepte mai tarziu,...Mie nu mi se pare ca rabda de foame daca la 4 luni are 68 cm si 8500gr. Zilnic ii dau cat un pic de mar ca sa regleze scaunul altfel e constipat, pana acum altceva nu i-am dat, am incercat de 2 ori formula din biberon dar urla si nu manca, parca si-a revenit si productia mea de lapte, oricum cred ca ii ajunge ca seara doarme de la 9.30 pana la 5-6 dimineata, ziua mananca din 3 in 3 ore.
Inca nici nu ne-au trecut de tot colicile si avem dureri de dinti, jos se vad 2 punctulete albe deodata, asa ca iarasi avem motiv sa urlam. Numai spatele meu sa reziste inca un an sau cat o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Julia spune-mi te rog cum pregatesti marul ptr bebe, ras sau fiert?

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

JULIA DACA COPILUL TAU MANANCA EXCLUSIV SAN SI TU AI LAPTE MERGI ASA PANA LA 6 LUNI FARA SA II DAI ABSOLUT NIMIC DECAT SAN APOI LA 6 LUNI INCEPI DIVERSIFICAREA. MIHNEA NICI APA SAU CEAI NU A BAUT PANA LA 6 LUNI DECAT SAN. CAND AM INCEPUT DIVERSIFICAREA ORICUM AM CONTINUAT CU SANUL PANA LA 1 AN SI PE CUVANT CA DESI NU A FOST OBISNUIT DE LA 3-4 LUNI CU "DIVERSELE GUSTURI DE MANCARE" MANANCA ABSOLUT D ETOATE SI NU E MOFTUROS LA NIMIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari de la mare!
Am revenit din Germanica, cu copil cu tot, epuizati dar incantati! Filip a fost Super-Duracell toata saptamana acolo, n-a stat locului o clipa, dar s-a vazut ca i-a fost bine. Acum ma chinui sa intru in ritm cu pregatirile de Paste, cat pot ca sunt singura cu el, tati e la servici si azi si maine..

Pussi, Paste fericit si voua si petrecere frumoasa! x3!!
Julia, nu te lua dupa gura babelor, medicina e evoluat intre timp si peste tot scrie ca diversificarea e recomandata de la 4 luni la copiii hraniti cu lapte praf si de la 6 luni la copiii hraniti la san! stomacelele lor nu sunt pregatite si dezvoltate suficient pt hrana solida atat de devreme si risca sa dezvolte pe viitor diferite probleme de stomac, alergii, etc.
Aa, si sa va fie de bine crestinarea!

Lachi, ! ma bucur ca nau dai un semn!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna -buna tuturor!
Eu am ramas singurica si bbii imi ocupa tot timpul! Adinut a avut o infetie urinara favorizata de o problema la rinichi, Alex e ok. Crestem:6780gr si 6600gr. Le dau in continuare numai laptic de la mine..inca imi ajunge!Ce sa va mai spun, sunt tare fericita , ne intelegem de minune, insa sunt un pic trista ca nu ii pot scoate afara , nu are cine sa ma ajute! Ma bate gandu sa stau la tara pe timpul verii,...sa vedem cu se simte Adinut!
Va pupic pe toate si pe bbii...nu ma mai lasa Alex!

Mergi la inceput

Sarbatori Fericite si un iepuras bogat!

mamici si pitici speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Monica Elena, multumesc pentru sfat.
Andicu, multumesc si tie, gura babelor chiar ca nu ma intereseaza, nu-i iau in nume de rau, atata stiu saracii, dar ma supara cand imi zice cea mai buna prietena si cumnatele care fiecare are cate 2-3 copii si se cred tare istete si ma vad pe mine un habarnamist, ca de unde scot io prostii din asta sa nu-i diversific pana la 6 luni sau sa nu-l las sa planga singur in camera, si altele cu care nu cadem de comun acord. Am hotarat sa nu-i mai contrazic mai bine imi pastrez opiniile si tot o sa fac cum consider eu mai bine nu cum zic ele. Pana am lapte suficient nu o sa-i dau altceva piticului (in afara de mere), eu nu cred ca o sa aiba probleme cu pofta ca e un mancacios, nu trebuie sa ma rog de el sa manance.
Marush, tu daca reusesti sa dai numai laptic la cei doi ai tai atunci ma tin dupa tine, chiar esti de admirat, bravo, si sanatate micutilor.
Bianca, eu acum ii dau mar ras, dar am inceput cu doua lingurite de suc de mere, cam 2 saptamani ii dadeam numai suc de mere si de o saptamana ii dau mar ras, mar copt nu i-am dat niciodata. Mananca cu mare placere chiar urla dupa fiecare lingurita sa-i dau mai repede.

Mergi la inceput

Julia si mai e ceva pana la 4-5 luni bebeul nu are toate enzimele formate si sucurile gastrice la stomacel de asta nu este indicat sa se inceapa mai devreme diversificarea. II dai de la 3 luni sa manance diverse chestii si apoi cand e mare ne intrebam de ce este obez sau are metabolismul dat peste cap................. explicatia asta sa o dai rudelor sau un atlas de anatomie si se lamuresc. Si sti cum se zice la copii si la fotbal s epricepe toata lumea. Si pe mine ma enervau chestiile astea dar le retezam din prima zicand clar ca imi cresc copilul dupa cum simt eu ca mama nu dupa sfaturile babelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna am intrat si eu pe fuga sa va urez
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va doresc si eu sa aveti parte de Sarbatori Fericite!!!!

25+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput