Mamici prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 11
Bianca B spune:
PASTE FERICIT celor ce-l serbeaza maine!
LA MULTI ANI floricelelor!
Luni primesc forte proaspete, vine mama! daca ar sti ce o asteapta
sigur nu se supara ca doar e mama mea
curatenie, spalat geamuri si perdele, curatat mocheta cu masina, gatit, pregatit mancare ptr Paste si de stat cu bebe uneori caci pic de oboseala, abia astept sa fac
macar 1 ora pe zi dupa-amiaza.
Lachione
la toate trei
Julia petrecere frumoasa, asteptam foto 
Si David doarme cand iesim la plimbare, 2 ore daca stau afara, doua ore doarme. Si mai doarme si acasa vre-o 30 min dupa ce ne intoarcem, bucuria mea caci am timp sa mananc.
Mamicile cu 2 pui, cand aveti timp sa mancati? ca io doar cu unul uneori nu reusesc sa mananc mai repede de pranz!
Fetelor voi lasati copilul singur in camera? Eu ma simt vinovata sa-l las singur! Daca stau la calculator sau in bucatarie il iau cu mine (il pun in scaunul de masina) doar cand doarme il las in camera si atunci cu usa deschisa. Prefer sa gatesc dupa ce ajunge sotul acasa. Oare exagerez?
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
flori76 spune:
Julia,Cristina 
si multumesc.
Julia,Paste fericit,sa va traiasca baietelul si petrecere frumoasa!!
------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008
Asa a venit pe lume Piscotel
adaca spune:
Celor ce sarbatoresc Sfintele Sarbatori de Paste 

FERICIT !
Celor ce azi isi serbeaza ziua numelui un sincer si calduros LA MULTI ANI !

FLORI LA MULTI ANI ! 

JULIA Distractie placuta !
x4
AURICA si noi va pupacim 

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
delfi spune:
PASTE FERICIT si LA MULTIA ANI FLORIILOR
...cu intirziere dar nu prea am mai avut timp sa intru.
cam liniste pe aici.Am inceput si noi sa stam mai mult pe afara asa cum am vazut si pe la voi. adevarul e ca le place iar cand nu iesim sunt super maraiti in casa. Alex de 2 nopti se trezeste din somn si plange 2 ore continuu. nu stiu ce are ca m-am cam saturat de atatia dinti care trebuie sa dea.se linisteste destul de greu nu stiu de la ce ar putea sa mai fie
au inceput si ei sa se joace mai mult intre ei dar si sa se bata si sa faca numai prostii nici nu stiu cum sa ii pedepsesc
ma apuc sa mai caut retete de mancare pt ei ca nu mai stiu ce sa le fac mai ales pt ora 6-7
O zi frumoasa
Mona mamica fericita de
Alexandru Luca si
Cristian Matei
flori76 spune:
Ade multumesc 
------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008
madalina28 spune:
Flori cu intarziere si cu mii de
LA MULTI ANI!sa fi sanatoasa alaturi de Piscotel si de cei dragi!
.
Hehe sa va pove despre Sofia si Vlad, sapt trecuta va spuneam ca ma duc sa-i cumpar tricicleta, am luat-o si am ajuns in parc ce credeti Vlad s-a suit in trici Sofiei si ea in trici lui Vlad si uite cum am plecat acasa fiecare cu trici celuilalt ca na e mai frumoasa decat a noastra

Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
flori76 spune:
Madalina
Si un pup si mai mare pentru Sofia
Sunt mortali picii astia ![]()
------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008
dream1971 spune:
pentru intarziere.
PASTE FERICIT si LA MULTI ANI tuturor Floriilor!!!
Flori
La multi ani! Si numai bine tine si lui Piscotel.
Noi suntem bine dar inca in criza de timp
Va
pe toate.
rami 73 spune:
Flori, LA MULTI ANI, iubita ! 

Lachi,
vezi daca nu mai dai pe la noi, ai surprize !
Ma bucur ca am si vorbit intre timp, printesele tale sunt superbe !!
Foarte bine ca sunt inaltute, le faci fotomodele !
Eu m-as bucura sa creasca inalta Ilincuta.![]()
Pussi, deocamdata nu mai are nici o iritatie bubulina, am folosit produsele Mustela/Trixera vreo 10 zile, acum am trecut iar pe normale (Sano), sa vedem cum se comporta. Si eu vreau sa o obisnuiesc cu produse normale, sa nu fie sensibila. Acum sa vedem cum va fi, daca mai are probleme, o trec iar pe produse pentru piele atopica.
Bianca B spune:
Seara buna mamici si pitici
Atazi am fost la Ikea cu David si mama si s-a deochiat baiatul
ce sa fac daca e asa frumusel
daca nu-l laud io atunci cine altcineva
Dupa ce am ajuns acasa, cam pe la 6, David a inceput sa fie tare agitat, io ziceam ca are crampe dar mama zice ca e altceva si l-a descantat, acum iar e ca un ingeras, se uita la fotbal cu tati. Cu ocazia asta am invatat si io 2 descantece.
somn usor si sa visati cu ingerasi
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti