*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

PAPICA, BAUTURICA, FLORI, PUPICI CALZI, MUZICA SI VOIE BUNA!!!
Toate pentru voi.

Multumim mult pentru caldele voastre urari.

Urez si eu TUTUROR PUIUTILOR CRENGUTEI, LA MULTI ANI FERICITI, FARA DE GRIJI, CU SANATATE, ISTETIME, NOROC SI PARINTII ALTURI SA II OCROTEASCA MEREU!!!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ce faza, eram convinsa ca scriu PM, Naty, ia te rog datele ca apoi il sterg sa nu-mi stea p-aci toate cele

scuzati raspunsul pe langa

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mersi fetele, mersi!
naty...ce mess?? nu mi-a aparut niciun mesaj!!!
luny, baga un ochi la mine, la recomandate, la servetele pt dinti . eu d-astea folosesc la tel
liana, proiectoruuuuuuuuullllllllllll

eu am avut o surpriza ieri...aveam bani in plus pe card!!!! am cerut azi extras si am vazut ca mi-au dat beneficiul pe anul trecut,chiar daca eu am fost putin timp!! yupiiiiii
cat despre indemnizatie a intrat la fel....8 mil.? aaaa, cum fac astia, dau diferenta cumulata cu suma de pe aprilie sau mai sau ... decembrie? adica se ia in calcul de la 1 ian.? nu inteleg...
hai, alino, treci la treaba!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, hai ca pana la urma l-am sters si ti-am trimis pm

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multiani, Alexandra de Cami, sa fii sanatoasa si s-o asculti pe mami!

Bubule, m-ai terminat cu supa crema de broccoli, care de fapt e de legume. Nu mai stiu de cand n-a mai mancat David asa de bine cu lingurita. Deschidea cioculetul rapid sa intre alta. Succes total! La fel de mult succes a avut si lintea batuta pe care am facut-o pt noi, in primul rand. A ras o feliuta de painica. Si stiti ce i-am mai dat azi? Almette cu yaurt

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cuscra, vezi ca i-a placut lintea?? Interesant si cu Almette, dar nu e sarat? Si e mai safe ca branza topita? Ca mie tot cam aia imi suna, nu stiu...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iulia acum la pranz a mancat bors de legume (cam 150 ml), branzica de vaci cu oua de prepelita pe care le-a muscat (cam aiurea fel doi, recunosc dar n-am avut azi pic de inspiratie), jumate dintr-o felie de chec facut de Tanta (asta pt ca i-am luat eu de sub nas jumatea cealalta) si suc dintr-o jumatate de portocala.

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu zic la fel cu branzeturile astea la cutie, nu ma inspira deloc..imi par totuna cu br topita...mai ales ca au sare si E-uri...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

elara frumos montajul, emotionant, parca mai ieri am nascut...
Si noi azi am avut un succes nebanuit cu ciorba de pui cu legume, acrita cu lamaie, si cu paine ca in ea, desi nu e prima data casnd ii dau! TOT s-a dus in burti!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Iulia acum la pranz a mancat bors de legume (cam 150 ml), branzica de vaci cu oua de prepelita pe care le-a muscat (cam aiurea fel doi, recunosc dar n-am avut azi pic de inspiratie), jumate dintr-o felie de chec facut de Tanta (asta pt ca i-am luat eu de sub nas jumatea cealalta) si suc dintr-o jumatate de portocala.

Naty

Haide recunoaste ca asta ai scris special ca sa te bag in seama
Pai acum , cand e baiatul meu in greva foamei, te-ai gasit tu sa scrii cat mananca Iulia la o masa??? Las' ca ti-o platesc eu , stai pe-aproape

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput