*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)
Raspunsuri - Pagina 5
numeioana spune:
Doar stiti ca sunt contra branzei topite! Almette e din branza proaspata de vaca, cu iaurt si nitica sare (desi pare cam multicica) si niste agenti de ingrosare... Dar nu am zis ca-i dau sa manance... I-am dat sa guste putin...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Nu va vine un miros combinata de irish coffee, parfum "scump" si tigare fina ???? Dar Enya se aude? Ei bine, uite asa m-am destrabalat eu in ultima ora si ma simt alt om...un om care nu e deloc deloc pregatit sa se apuce de gatit varza si ostropel acum As vreeeeaaaaaa sa vina zana cea buna cu baghetica ei Macar grasu ala de face reclama la nu's ce banca sa vina, cu bagheta lui cu tot
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Ioana regret sa te dezamagesc dar si Almette e tot chimicala 100%....aproape tot ce e ambalat in comert e chimic total sau partial Cea mai nefericita inventie imitatia asta de mancare Asta asa...caconstatare doar
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
numeioana spune:
Bai, Mimo, mor de ras, nu mai poci!!! Da' cu mopu' nu dai? Si WC-ul cine-l spala??
Asa rau imi pare ca nu pot vedea filmulete si montaje pana nu-mi formatez calculatorul... Ca sa mearga netul deschid browserul fara add-ons
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Bine, bine ...vad ca ati plecate toate, uite ca am stins tigarea ca vad ca deranjeaza fumul
poze
bitza037 spune:
Naty ai PM
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
numeioana spune:
Stiu ca nimic nu mai e natural 100%, din pacate.... De-asta ii fac branzica in casa din lapte de la vaca proprie si i-as fi facut si iaurt, dar am incercat si nu s-a omorat... asa ca-i dau din ala chimic
mimonix spune:
Ioana, nu ma rade ca eu tocmai ma gandeam la tine, sa-ti vand un pont pt gradi E din putinul gandirii mele , inspirat azi dimineata de descrierea atmosferei din gradinita australiana
Sa faceti dom'le grupe altfel ...nu grupa mica, grupa mare....ci grupa sanatoasa si grupa contagioasa ...poate si o grupa speciala pt rautaciosi Imm, nu zic bine? Cum ti se pare?
poze
numeioana spune:
Haaaaaa, te faci ca nu ma vezi
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui numeioana Stiu ca nimic nu mai e natural 100%, din pacate.... De-asta ii fac branzica in casa din lapte de la vaca proprie si i-as fi facut si iaurt, dar am incercat si nu s-a omorat... asa ca-i dau din ala chimic Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Haha...pai e normal copilul , cum sa-i placa branza de vaci cu iaurt? Ce-i bolnav?
poze