*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:
Ioana te-am vazut, dar abia dupa ce am stins tigarea ca inainte era prea mult fum
Am uitat sa zic : Traiasca Bebe Aricel , magazin nascut azi in zodia pestilor, dupa un travaliu luuuung cum numai Ariel stie sa aiba
Sa creasca mare si sa faca profit ...sa curga fluxul de numerar
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Mai am 10 min de socializare ....si apoi vine varza dupa mine Vorbiti si cu mine, nu fiti naspa
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4&feature=related" target="_blank">SPAGA
Poate apare Mufa
poze
mimonix spune:
Doua minuteeeeeee
poze
mimonix spune:
Hai ca nici nu mai stiu de cand n-am mai avut show Bine si asa, un moment de singuratate nu strica nimanui Varza time Si mop si alea Nu uitati ca v-am iubit
poze
dobreclaudia spune:
dragi mamici cu experienta
ma puteti ajuta va rog pentru 2 probleme, am o fetita de 2 luni si:
1. are reflux, vomita des si sughita, nu mai stiu cum sa o mai tin, unii zic la orizontala, altii plan inclinat, altii vertical sa scoata aerul...
2. are sub sprancene pielea uscata si se descuameaza...s-ar putea sa aiba o dermatita de la uleiul de masaj de la Sanosan...
doctora ne-a dat Acvanatal dar pe prospect scrie ca nu se da la copii sub 4 luni si nu se da la ochi...ce ma sfatuiti?
astpe raspunsuri pe mesaj privat, din cauza timpului...
multumesc anticipat
claudia
clau
natynic spune:
Na, vezi Mimo, daca m-am plans ca nu ma bagi in seama ce ai patit? N-am zis mai special cat a mancat Iulia la pranz, ca doar nu va dau raportul zilnic, tocmai de-aia am scris, ca azi s-a intrecut pe ea insasi-ptiu, ptiu. Varza?...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
gecko spune:
unul scurt si ma bag la asternut...ca ma asteapta noapte grea...
naty, este absolut normal sa ai temeri, griji etc legate de mersul la cresa. Nu inteleg de ce nu ti le exprimi, ca nu te vor face nici mamoasa, nici fricoasa nici nicicum. Este normal sa simti asa dar trebuie sa fii increzatoare. Nu incredere din aia oarba...ca, copilul meu nu va raci niciodata...si copilul meu va fi fericit in bratele ingrijitoarelor inca din prima zi. Sunt false sperantele astea. Nu scapa niciunul...toti mucozesc...si nu fuge niciunul ca bezmetucul din bratele mamei in cele ale ingrijitoarei. Cu siguranta ca va suspina dupa tine, ca iti va duce dorul dar cu timpul se va lamuri ca mama nu a plecat de tot si ca se va intoarce la ea zambitoare si o va alinta si alina.
Si sunt convinsa ca iti va fi greu...ti se vor parea o vesnicie primele 30 de minute ce le va petrece acolo singura, vei sta cu telefonul in mana gata gata sa le suni sa intrebi cum e...si cu jumatate de voce le vei sugera ca daca cred ele ca nu se simte bine Iulia atunci sa iti spuna...ca imediat vii dupa ea...si cu timpul ai sa te obisnuiesti cu ea la cresa...nu ai sa iti mai petreci tot timpul intrebandu-te ce face...nu ai sa te mai trezesti strigand prin casa "VINEEE MAMIII!!!" crezand ca ai auzind-o plangand cand de fapt ea nu e acasa...nu ai sa te mai intrebi daca a mancat/cat a mancat/ ce a mancat...
Acum, la 2 luni jumate de cand a inceput gradinita, stau dimineata cu "bota" pe el si pe taicasu sa plece odata...sa imi primesc si eu bine meritata relaxare. Si se duc...si imi pun cafeaua si o beau in liniste...si imi fac din treburi (in liniste, fara graba)...si mai citesc...si mai fac un dus...si pe la ora 1 incep sa il caut prin casa...ah nu e....e la gradinita...si mai stau cu ale mele pana pe la 2:30 cand deja ma loveste dorul de el...aproape in fiecare zi pe la ora 3 deschid deja pozele cu el...ma uit la filmari si zambesc...se face 4 si ma loveste revelatia...a trecut o zi si n-am facut aproape nimic...mai bag ceva treburi importante iar la 5 sunt in geamul gradinitei sa imi vad odorul...si el vine la mine in brate...mi se cuibareste la piept si ignora absolut tot ce e de jur imprejur...nu mai conteaza nimic pentru el...nici jucarii...nici copii...nici ingrijitoarele (cu care are o relatie f buna)...totul este eclipsat de venirea mea.
Venim acasa si o luam de la capat...facut pozne...intors fundul la mancare...dormit cand e de jucat...jucat cand e de dormit...nopti cu carare intre camera noastra si camera lui...si astept dimineata si binemeritata pauza...
nicol_conte spune:
Elara super montajul,ca si protagonista! a meritat sa te apuce zorile! Felicitari!
Atiel ma bucur sa te revad.Traiasca Bebe Aricel!
Alice-nu trage de bratara, e obisnuita cu ea de mica, cred ca nici n-o observa
Luny sa-ti fie de bine cosmeticeala!
Am vazut-o pe Iulia cum doarme..Doamne..nu pot sa cred ca nu se sufoca!
Mimo spor la bucatareala!
Am dus fetele sa doarma la mama din motive de bocaneala..a inceput santierul
Eu n-am terminat de calcat, au ramas lenjeriile, mai am inca 3 ca le-am amanat de vreo luna....nu pot sa suport sa le calc , dar asta e..n-are cine
ma duc sa le termin
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Vai Gecko cum ai scris..mi-au dat lacrimile; si mi-a pierit cheful de calcat; o noapte usoara iti doresc si multa sanatate lui Lolek(sau Bolek?)
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)