*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (229)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

simo multumesc mult.... iau notite

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata pe la pranz...Ca abia acu mi-a adormit copchilu...azi nu m-a slabit DELOC.
LA MULTI ANI MARIA ROXANA!
LA MULTI ANI FRUMOASA ALEXANDRA!

Pup eu Lolekul cu mucisori!
Am vazut Sanziana zburlita (maaama, ce i-a crescut parul si cat de frumusica s-a facut)
Ariel -de cand te asteptam! De ce nu raspunzi fato pe mess, never ever??
Miha, ti-am trimis si tie un PM acu niste zile, l-oi fi primit? Si cu dormitul pe burta...zau asa! Pai tu ai acum copil care se ridica in fund, se catara, merge si tu te temi ca doarme pe burta?? Sa o vezi pe Iulia cum doarme...are cele mai incredibile pozitii...si musai cu paturica bine trasa peste cap, ca si maica-sa. Relax, girl!
Liana, o sa-l intreb pe randunoi daca s-a gandit la spalatul oglinzii...
Meyyy, vad ca numai imaginatie erotica v-a starnit oglinda pe tavan, singura care a gandit si un lucru practic (pozitiv) a fost Mimo...ca si-ar mai schimba trelingu' si bonetica -multzam, Mimo, chit ca nu prea ma bagi tu in rest in seama...
Tonic,
Bitza, da mai si mie un id de mess sa ma conversez cu tine despre bucatarii...Eu nu vad cum o pot face altfel decat pe comanda pt ca e o bucatarie ff ciudata si originala ca forma; daca ma straduiesc bine cred ca bucataria va fi piesa de rezistenta a casei
Iulia a inceput sa impinga la geanta postasului -cum?? Pai a trebuit sa vina Maxinne sa-mi dea ideea; i-a umplut spatiul ala din fata de papusi si jucarioare si, una la mana acum geanta e mai grea si mai stabila, doi la mana e FOARTE preocupata sa-si transporte jucariile. Super! Sii, i-a mai facut ea nush ce testari psihologice si a conchis ca (,)copilul e beton!
Zoze, n-am inteles...de la aspirina saracului ai transpirat???

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, mi-s epilata, pensata..mai am de 'vocsit'
zoze aparusi prinde o felie de placintaaaaa, am aruncat-o spre tine!
felicitam aricelul, succes!
Bravoooo, Iuli, a descoperit geanta!! la noi e invers, cand vrem sa ne distram, ii punem jucarii, ursi de plus acolo, si Mufa nu stie cum sa le scoata mai repede, nu plimba gratuit, poate daca ar face o spaga, ceva, s-ar mai gandi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny
Bravoooo, Iuli, a descoperit geanta!! la noi e invers, cand vrem sa ne distram, ii punem jucarii, ursi de plus acolo, si Mufa nu stie cum sa le scoata mai repede, nu plimba gratuit, poate daca ar face o spaga, ceva, s-ar mai gandi!

Ei, asta mica se pare ca e fraiera ca ma-sa

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Voi ii spalati deja pe dinti cu pasta?..ca m-am uitat la niste paste de dinti si sunt de la 2 ani...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny nu cred ca mai exista nimic pt acum in afara de nenedent, ala de e si cu degetar cu periuta la pachet, asta cica merge de la 6 luni si apsta se poate inghiti. Eu i-am luat dar inca nu am avut curajul sa o spal ca musca rraaauu

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut! Noi am fost deja o tura afara, Thea a mancat ceva ciorba de gaina cu taitei de casa (nu mult, da' macar nu s-a facut ca vomita...), apoi a adormit in max. 3 secunde. Cred ca voi mai iesi cu ea afara si dupa ce se trezeste, ca altfel nu mai am pace. Asa ca nici nu ma mai schimb, raman imbracata de plimbare. Eu am mancat in fata calculatorului...tot ciorba, da' am vrut sa recuperez ce-am pierdut de aseara. Imi pare rau ca am disparut tocmai cand s-a incins atmosfera, da' m-am gandit sa iau o aspirina preventiv, ca e epidemie pe crengutza...

Naty, spor la treba poshtaritzei tale! Super ideea lui Maxinne!

Zoze, parca-parca te simt un pic mai bine...Sau ti-e frica de mine sa nu te strig? Si promit sa dau un vin si cand o sa fii tu in forma, ok?

Liana, merci ca m-ai scos aseara din incurcatura, si ai dat si tu un rand de baut!

Mihuta, tu cum faci cu pozele alea, mai decupezi din ele, nu? Eu nu ma pricep, da' tare greu e la mine, ca nu gasesc nicio poza cu un fundal mai...uni...

Mihatp, ma bucur ca ti-a placut vinul meu! Si Thea tot in toate pozitiile posibile si imposibile doarme, pe mine ma mai streseaza perna aia a ei de care nu se desparte, ca mi-e sa nu si-o ifiga de tot in nas, da' cred ca se descurca ea...

Simo, ce la obiect ai fost cu Liana si cu jucariile ce le plac baietilor de peste 3 ani! Cum mai e Sam?

Bubu, ma...ceva e in neregula cu junghiul ala, totusi. Si bravo lui Stef pt mersul singurel!!

Luny, chiar ca ai o zi plina! E fain ca te vopseste iubul tau, al meu tuseste rau de la mirosul de vopsea, asa ca, in general, operez singura.

Nicol, Antonia e scumpa rau-rau de tot! Cu bratara...nu trage de ea? Ca eu cred ca Thea ar fi rupt-o de o mie de ori pana acum...

Gecko, am inteles cum e cu ora, data viitoare o sa beau la o ora rezonabila pt amandoua. Deci acum avem un Lolek pe ramurica, hm? Si racit un pic, of, of, mai, mai...iar? Nu ma mira prea mult, nepotul meu, care merge la camin, e racit continuu, deci peste tot e la fel, s-ar parea.

Ma duc un pic pe Bucataras, sa postez o reteta de clatite cu stafide si branza de vaci.

Mergi la inceput

Special pentru Miha: Iulia dormind chiar acum

Naty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu
Nu ma mira prea mult, nepotul meu, care merge la camin, e racit continuu, deci peste tot e la fel, s-ar parea.

Peste 11 zile mergem si noi la cresa...of, Doamne, am inima cat un purice, in asa masura ca nici macar sa ma descarc aici cu voi nu sunt in stare...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Da, Naty, te inteleg...am eu inima cat un purice cand ma gandesc ca la toamna facem si noi acest pas, d-apoi tu? Nu ne ramane decat sa gandim pozitiv si sa speram ca va fi bine...Ce sa zic, la cresa la Matei ii primeste si cu mucii pana la brau, atata timp cat nu iau atibiotice si, intr-un fel, e de inteles: parintii ce sa faca, unde sa-i lase, dc nu au alte optiuni?

Mergi la inceput