Copilasi din 2002 * 57 * Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
http://family.webshots.com/photo/2174530710087737923HPNVHw
am pus cateva poze noi aici
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
sinzi_ana spune:
test pt semnatura
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
light spune:
Chiar Sinzi, tu ai pe undeva povestea nasterii lui David.Experienta mea cu nasterea lui Liviu nu a fost chiar asa urata, cel putin eu am perceput-o ca pe o nastere relativ usoara asa ca nici nu ma gandesc la alt fel de nastere. Oricum am fost mereu contra-cezarienei si in plus nu vreau nici calmante, epidurala sau altele caci la Liviu s-a putut fara deci nu vad de ce nu se poate acum.Daca mai ai povestea cu David as fi curioasa sa o citesc.
Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery
katty spune:
Neata mamici!
Sinzi, acum am vazut si testul pozitiv, si pozele cu voi trei fericiti, si cu Mara (ti-am zis eu...cu bebeii din bratele tale care ti-au adus noroc)!
Nina, vad ca esti constanta cu emisiunea DPT, eu nu mai pot sa ma uit, necesita prea mult timp s-o vezi cap-coada, si un milion de reclame! Nici sambata nu am vazut in reluare!
Cristina22, sper ca te-ai refacut ieri pana la urma! De ce n-ai putut dormi decat 3 ore?
Cristina_C, sanatate multa lui Robert? O sa-i treaca repede!
Laura, si noi am profitat in aceste 2 zile de vremea frumoasa, si ieri si alaltaieri!
Lucia, e frumos si numele Alex, chiar ff frumos, daca se potriveste cu numele vostru de familie, si daca Liviu l-a ales puteti sa-i ziceti asa lui BB, sau si Victor si Alex! Sper sa ti se implineasca toate planurile legate de nastere, si sper sa nu fie ceva serios cu umflatura de la picior!!
Uitati si pozele promise (sunt si de ieri din Herastrau si cateva de la serbarea de 8 martie unde sunt si 2 filmulete):
Poze Linkul nu il las public decat o zi-doua, dupa care il voi sterge sau il voi face privat!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
devoska spune:
la toate mamicile!
Sanzi sa fie intr-un ceas bun. Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara. Ce surpriza placuta! Cum te simti? Am vazut si rosiile (o sa ai recolta frumoasa) si tortul . Semnatura e super, am vazut si pozele... totul e cat se poate de clar . Multi, multi pupici!
Binenteles ca urmeaza Nicoleta , care nu cu multa vreme in urma sustinea clauza "Inca un bebe!" . Uite ca Sanzi a fost pro! Si sa nu-ti zic ca la scurt timp "dupa" vine si al meu ca mai vrea un bebe. Am stat si m-am intrebat daca nu cumva al meu husband intra si citeste pe aici .
Ce mai fac baietii? Stefan e la schi azi? Te duci cu el?
Nina , ce mai faceti? Abia azi dimineata am apucat sa ma uit pe poze . Sunt foarte frumoase. Cristinuca a muncit mult sa faca toate felicitarile acelea. N-am avut timp nici sa-ti scriu, nu am descarcat nici pozele de la ziua Sarei. Dar promit ca o fac azi si revin cu link-ul.
Francisca cum mai stati cu sanatatea? Cum se mai simte Vlady? Intrebai de oferitul cadourilor la colegi... asa e obiceiul la americani, cred. Sanzi poate sa ne spuna mai multe. Ucrainienii de aici au fost luati prin surprindere, si ei ca si noi. Cadouri nu a primit de la colegi, nici nu se astepta. O fetita ucrainianca, care este noua in clasa si care nu cred ca stia "faza", a venit a doua zi si i-a adus un plus.
CristinaC sanatate multa lui Robert. Cum se mai simte?Banuiesc ca dupa cateva ture de antibiotic l-au mai lasat durerile.
andy.p ce mai fac copiii? Profa de engleza zici? Pai pot sa te mai consult cand raman in ceata cu engleza mea?
De chefuit nu am mai chefuit . A doua zi profa de Intensiv ne-a tras teapa. Cica a fost bolnava si ea nu a avut timp sa se pregateasca asa ca nu a lasat-o nici pe Sara sa-si faca ziua . sara a fost foarte dezamagita. Profa vrea sa o facem joia asta dar eu nu mai vreau sa ma mai duc. Ma gandesc doar sa nu se razbune apoi pe Sara . Oricum... prajiturile sunt mancate, sucul baut...
Cristina22 ai avut o duminica linistita? Te-ai mai odihnit?
katty ce mai face Andrei? Ati hotarat pana la urma cum va arata camera? Vroiam sa-ti spun ca asteptam pozele, dar deja ai postat si le-am vazut
Dodo mama stai cuminte. Fcaem galerie sa mai stea Isabella la caldurica inca cateva zile. Hai ca nu mai este mult. Cum a fost ieri cu Tzuni?
Lucia... esti minunata!
In zona in care zici tu ca se umfla sunt niste ganglioni. Nu zic ca asta e si la tine, dar eu asta am patit o data. Uneori se mai umfla... hormonal, dupa care "dispar". Daca astia sunt, trebuie sa-i lasi in pace. Dar pentru linistea ta intreaba si un doctor. Multa sanatate!
Hai ca am scris un roman. Va pupicesc si sa aveti o saptamana frumoasa!
cristina22 spune:
Sanzi-iti doresc o semnatura roz-roz.Observi ca am scris de doua ori!
CristinaD-urata faza cu profa Sarei! Uff!
Sa nu uiti sa ne spui voi ce cadou i-ati luat balerinei!!
Daaa, am dormit pret de 10 minute, dupa care a sunat telefonul.
Laura-ce happy trebuie sa fie elevii tai ca au o profa ca tine!!
Musafirii nostri au fost de treaba, au plecat pe la 12 pm, insa eu nu am avut somn.M-am trezit la 4,30 am freshhhh! Abia cand s-au trezit baietii m-a apucat pe mine oboseala.
Katty-tot m-am gandit la faza de la gradinita.Mai, da' ce specie de om o fi si mamdama aia!! Incredibil! Noah, ca m-am enervat.
Merg sa vad si io pozele, ca acum observ ca ai editat.
CristinaC-pupam urechiusele frumosului cu ochi albastri!!Sa treaca iute!
Lucia-hormonii tai au luat-o razna, cum e si normal de fapt,asa cum zice si Cristina D.
Alex e numele preferat si a lui Andrei, ba mai zice si Alexander!
O saptamana buna!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Fetelor la noi bate un vant de am impresia ca o sa ne ia pe sus.
Andy la gradi,abia asteapta sa ajunga ,are o fetitza care zice ca il face tot timpul sa rada,eu i-am spus ca probabil ii place de el,da el nu si nu si oricum lui ii place de altcineva.
Noi cam avem probleme cu programul de seara,asa ca va intreb:
1.Care e programul vostru inainte de culcare?
Noi citeam povesti,ii mai faceam masaj la spatic sau pur si simplu stateam si vorbeam unul cu celalalt..acuma s-a cam dus etapa asta,incerc sa o reintroduc.
2.La ce ora sunt in pat puii vostri?
Eu mai repede de 10 nu-l pot baga in pat.
3.Voi mai dati cu ceva crema de corp copilul dupa dus?
Eu nu si nu stiu daca ar trebui sau nu.
Cris pai la cum te stiu eu pe tine,nu prea ai somn,nuu?ma bucur ca v-ati simtit bine.Unii dintre elevii mei nu sunt asa happy sa stii
Sanzi am vazut pozele si totul e ff clar,felicitari
CristinaD oricand cu placere..eu zic sa-i tii totusi si cu profa
Katty zi-ne cum te-ai hotarat cu camera pana la urma,Andrei e un scump si are niste ochi superbi
Cristina_C cum e Robert?
Lucia imi place mult si Alex,de fapt se vede nuu?Si eu am patit asa in sarcina,erau vene mai umflate,din cauza de burta mare si mamica slaba
Nicoleta sunt profa titulara de 10 ani,de-a lungul timpului tot am vrut sa renunt,da imi sunt asa dragi picii cu care fac engleza la gradi si la clasele mici ca am tot amanat..mi-e dor de perioada in care eram invatatoareSi acuma ce urmeaza??Nu ti-e dor de pici?Acuma nici mie ,sincera sa fiu
Ninace m-as uita si la DPT da dorm ca valiza in gara,desi la cat de des se trezeste Alexia cred ca as vedea-o pana la capat.
Scuze,am scris un roman
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nicoleta spune:
Salut.
Devoska, . Si tu ce i-ai zis sotului?
Cristina22, ai reusit sa recuperezi somnul pierdut?
Laura, dar lucrezi de ceva timp ca profa!!
Stefan e la schi, nu ma dus eu cu el ca nu am cum, se duce cu o scoala de schi.
Va pup pe toate. Sper sa revin mai pe seara.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
devoska spune:
De azi dimineata stau sa se descarce pozele pe webshots . La toata lumea dureaza asa mult sau doar in estul Europei? Glumesc! Pana diseara sper sa reusesc.
andy, nu stiu ce sa zic cu ziua Sarei de joi... Sunt tare incurcata. Profa a inebunit-o de cap pe Sara sa se serbeze amandoua si apoi... Nici macar nu m-a anuntat din timp, ci doar cu 2 minute inainte de party. Ma gandesc ca poate s-a razgandit si nu mai vrea sa o tina si... Desi americanii cred ca sunt mai directi decat noi si mi-ar fi zis clar. Sincer, nu stiu ce o sa fac. Poate am sa mai vorbesc cu ea odata. Tot vroiam sa o rog sa ma ajute putin cu Sara. Aici e o competitie de spelling. Clasele de 6 ani an primit lunea trecuta liste cu 125 de cuvinte noi, sa invete sa le scrie. Pe 2 aprilie e competitia. In fiecare clasa se desemneaza primii 3 cei mai buni care merg mai departe. Adica la concursul cu copiii cei mai buni din toate clasele de 6 ani. Sara vrea sa participe si ea . A invatat deja cuvintele, dar am nevoie ca profa sa o ajute putin, sa ii arate cam cum e la concurs, ca noi habar nu avem (spre deosebire de ceilalti copii).
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Cristina(Kiev), ma alatur si eu, Nicoletei, si te intreb ce i-ai raspuns sotului tau ?
Ca la noi, eu as mai vrea, totusi, dar sotul...defel.
Cat despre munca Cristinucai la felciitari, e ca o joaca. De cand stie sa scrie, zilnic imi scrie biletele si sms-uri.
Laura, uite o profesoara ca tine, are nevoie Cristinuca la clasa ei. Ca vine o profesoara de elevi mai mari si nu prea stie cum sa se ocupe de cei mici si ce sa-i invete.
katty, daca n-ar fi si PC-ul in aceeasi camera cu tv-ul(la mama), n-as rezista nici eu la "Dansez...". Asa, cand la tv, cand pe DC, nu ma ia somnul, ba imi si sare, cand sa ma culc.
N-am apucat sa vad pozele, dar nu uit de ele.
Lucia, interesante doleante pentru la nastere.
Tie si lui bb sa va fie bine !
La noi ninge ca-n basme. Uf, unde esti primavara ?
O zi faina, in continuare, dragi mamici !
Edit: Eu o dau cu ulei de bb pe Cristina, inca, caci observ ca este nevoie. Ea si la nastere a avut pielea mai uscata, de au crezut ca s-a nascut prematur.
Si eu ma cre m u i e s c, daca apuc, ca tot asa, am pielea mai uscata.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn