Copilasi din 2002 * 57 * Alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nina, inca mai avem vreme urata, dar vine ea si primavara!

Sinzi, ce ne mai spui? Cred ca-ti doresti cel mai mult o fetita

Robert are otita medie, am fost dupa amiaza la doctor si i-a dat 7 zile antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, sanatate lui Robert.

Sinzi, ai aruncat pastila efervescenta si acum te ascunzi de noi... Hai, vino cu detalii.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumesc, Nicoleta. Acum doarme linistit, cu Nurofen i-a scazut si febra si i-au trecut si durerile de urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna
Nici nu ma asteptam sa gasesc asa activitate pe aici!
Dar, Sinzi, a aruncat bomba si a dat bir cu fugitii!
Felicitari, Sinzi, sa fie intr-un ceas bun! Era de asteptat, dupa atatia bebelusi care ti s-au perindat in ultima vreme prin brate sa nu se prinda si de voi ceva!
Sarcina cat mai usoara sa ai, nicio greata sa nu-ti intunece fericirea si peste 9 luni sa te vedem cu un bebe (roz sau bleu) sanatos in brate!!! Ma bucur mult pentru voi! Felicitari si lui tati! Sa ne zici reactia lui David, e pregatit sa fie Big Brother??
Mai revin maine dupa ce citesc ce-ati scris toate!

Noi am petrecut weekendul ieri toata ziua la cumparaturi si plimbari prin "milioane" de magazine de mobila, ca sa vedem in ce directie o luam cu amenajatul camerei lui Andrei, iar azi am fost in Herastrau dimineata si seara am avut cativa musafiri!

Acum incarc poze, o sa revin cu linkurile...

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

asa pe seara...am avut o zi plina,plina de plimbari,daca tot e frumos si soare profitam,ca am vazut ca de maine vin ploile.

Nicoleta eu am facut romana-engleza,tu??Ai lucrat in invatamant?Eu mi-am dat defu cu Andy in burtica

Nina sunt profa de English,mi-a placut dintotdeauna,si ca sa nu pierd contactul cu picii am ales sa predau si la clase mici.

Lucia cum esti?

Cris da v-ati chefuit nu gluma

Cristina_C sanatate lu Robert..ma bucur ca e spre bine

Katty si ati gasit ceva sa va placa?O cumparati gata facuta sau dati comanda?Hai cu pozele

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Laura, . Asemenea! Tot ro-en in Bv. Si da, am lucrat in invatamant, dupa liceu, un an, ca invatatoare (mi-a fost teama sa dau la facultate, tembeluca mica ce eram...). Si dupa facultate am decis..... (asta dupa ce m-am prezentat la examenul de titularizare pe romana, fara sa ma pregatesc deloc, eram graviduta intr-un somn continuu... trecusem printr-o finalizare de lucrare de diploma si 3 examene de final... am luat cu putin sub 7 edit: la titularizare )... sa raman pe postul de educatoare din Bv - ca intre timp ma transferasem de pe postul de invatatoare aici - apoi am stat 2 ani acasa cu Stefan, m-am intors pe postul de educatoare, am ramas un an si apoi am renuntat la post si am iesit din invatamant. Decizie buna, rea... timpul va decide. Se pare ca m-as fi putut transfera pe un post de profesoara, dar in momentul respectiv nu mai vroiam deloc invatamant. Tu esti titulara? De cati ani esti profesoara?

La noi vine primavara se pare (soare cu dinti), inca se mai schiaza in Poiana (merge fi-miu maine)... eu astept sa fie cald insa. si nu as mai vrea ninsoare...

Mergi la inceput

Am citit mai devreme la subiectul Emmei ce a scris Aida si m-am cutremurat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu am citit de Emma...citesc in fiecare zi...si nu stiu ce sa ii scriu...sunt alaturi de ele in tacerea mea...

Noi suntem bine...ma mai bucur si eu un pic cat nu se mai vede nimic, dar deja au aflat toti ...haha...si ne facem planuri...deja m-am hotarat ce carucior vreau...doar culoarea inca imi pune semn de intrebare
Nu am nimic...nici un simptom si asta ma sperie un pic...am emotii si voi avea pana in 12-13 sapt...cand voi rasufla usurata...
David e incantat...vrea surioara sau poate 2 deodata...si sper ca nu are dreptate ca am o droaie de gemeni in familie

Si noi ne dorim cu disperare o fetita...de fapt asta e motivul care ne-a imbatat sa mai incercam odata (pe mine de fapt, ca Radu isi doreste fetita, dar nu e "obsedat" ca mine)
De abia pe 2 apr am programare la ginecolog...sa vedem ce si cum...

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Of, si eu citesc despre Emma, dar ca si tine Sinzi, nu mai stiu ce sa zic, sunt muta in fata unei asa mari dureri.Acum sa va raspund mai pe indelete ca m-am cam lenevit in ultima perioada.Cristina C, Liviu nu a mai comentat nimic desper nume, insa facuse un desen in care apareau el, cu fratele, mama si tata. Fratele din desen se numea Alex .Cristina22, ei nu sunt chiar asa manechin, multumesc de apreciere, dar deja ma uit in oglinda si constat ca sunt mai degraba o vacutza, decat manechin, si da, acum pot sa zic ca incep sa iau proportii de la o saptamana la alta. Laura, pai cum ii spuneam si Cristinei, sunt din ce in ce mai mare, respir din ce in ce mai greu, ma doare spatele din ce in ce mai mult, mai des, si da dupa cum vezi, ma vait din ce in ce mai mult .In plus aveam o chestie ciudatica, pe care nu am luat-o in seama si cand m-am dus la dr sa aflu in sfarsit ce e, nu s-a putut afla nimic. E un soi de mica umflatura in zona pubiana catre incheietura piciorului, care se si simte asa, nu dureros dar ma rog... e ceva acolo, care uneori e umflat, si alteori cand stau mult jos sau culcata, dispare. Ceea ce s-a intamplat si la dr, care la palpare nu a simtit nimic asa ca... Ori mai astept pana la urmatoarul control, ori ma duc la medicul de familie. In rest totul e bine,incep sa devin nerabdatoare de a-l intalni pe bb.Sinzi, asa deci, voi sunteti cu surioara, pai atunci surioara sa va dea Doamne Doamne, sanatoasa si frumoasa.Eu mi-am pus in cap sa scap de epiziotomie sau ruptura. Am facut o fixatie pe tema asta. Am tot citit povesti de nastere de pe aici, si destul de multe femei care au nascut natural, nu au avut parte de rupturi sau epiziotomie. Aici nu se grabeste nimeni sa te taie doar asa preventiv. Asa ca ma gandeam si eu sa incerc tot ce se poate pt prevenire. Citeam despre diverse planuri de nastere, unde mamicile isi fac o lista cu dorinte mai mult sau mai putin trasnite, legate de travaliu. Io se pare ca sunt modesta rau in privinta asta, nu am asa multe pretentii cum ar fi cele ale mamicilor respective : sa nu existe ceas in salon, sa nu existe studenti in jurul ei in travaliu, sa fie prezent sotul care sa faca poze, filmat, taiat cordon, scos placenta, prins bebelusul la iesire, sa nu fie taiate sub nicio forma (epiziotomie), sa aiba o oglinda in fatza in timp ce nasc...si cate si mai cate, chestii care nici prin cap nu mi-ar fi trecut

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu vreau cezariana...dupa experienta cu nasterea lui David...nici ma mai gandesc la nastere naturala!!!!

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput