Copilasi din 2002 * 57 * Alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor

Noi va oferim cu drag si nu numai.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Cristina, wow sanius pe Dragoslav …m-ai transpus fara sa vrei in copilarie ….si tot asa atmosfera aceea de cand eram noi mici era? Cu multi copii fericiti ? Felicitari pt. diploma lui Robert.

Nicoleta, genoflexiuni la 5 luni zici, huh ? Pai nu l-ai pus si tu sa-ti citeasca ceva?! Glumeam fireste… cred ca orice mamica are momente de butoi cum le zici tu. Noi desi avem bunicii cu noi sa ne ajute, gasesc dificil sa ma impart intre lectiile si activitatile domnisoarei si nevoile celui mic. Culmea e ca toate credem ca e greu cu copii mici. Vestea e ca lucrurile se complica pe masura ce ei cresc. Dar cred ca asta e in firea mamelor pana la urma, asa ca don’t worry

Sanziana, felicitari micului pianist . Eheee sa vezi cum o sa fie cu pianul dupa ce vine cea mica. O sa-l rogi tu sa nu-ti mai cante atunci

Dodo, sarcina usoara in continuare.

Lucia, si eu cand eram insarcinata eram inexplicabil mai mushy asa la filme in special...deh, hormonii isi spuneau si ei cuvantul

Ca noutati, juniorul meu a avut saptamana asta la inceput vreo 3 zile de febra usoara cum v-am mai spus, dupa care am remarcat iesit PRIMUL DINTISOR . Dar apoi uitandu-ma mai cu atentie pe burtica lui, am observat o usoara urticarie fara mancarimi, asa ca l-am banuit din prima de o boala a copilariei. La doctor ieri cand am fost mi s-a confirmat banuiala si anume ca are roseola . Din fericire simptomele sint pe trecute, si bubitele aproape au disparut, iar el gangureste intr-una si face rasuciri de pe spate pe burta si vice versa, nici nu-i pasa si noi eram morti de ingrijorare pe langa el . Asa ca tot din precocitate ne putem lauda cu prima boala a copilariei la nici 6 luni . Si uite-asa am impuscat doi doi iepuri dintr-o lovitura in nici o saptamana .

Trebuie sa va impartasesc si voua ca sint mandra tare de scolarita mea . Yasmine a venit saptamana asta cu un card de la scoala cu vesti bune si anume ca citeste foarte bine in franceza, si era ataaaat de mandra de ea incat nu-si mai incapea in piele . Mi-a spus "Mommy you're gonna be so proud of me" . M-a bucurat tare mult caci ea citea si mai bine in engleza , iar scoala in sine este tare exigenta si nu abunda in laude. Asa ca sper sa o tina tot asa.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dodo, am vazut puiul fericit! Si mami cu burtica frumoasa tare!

Khristin, intelegi tu ce-s alea genoflexiuni la 5 (edit, 6) luni ... se ridica in maini ! Cat despre citit...nu ne grabim . Sunteti fericiti cu bunicii la voi! Felicitari pentru asa o scolarita ambitioasa!

Cristina_C, felicitari pentru diploma!! Dragii de ei, incep sa simta emotiile!

La noi, ieri si azi, 2 zile frumoase. Speram sa vina primavaraaaaa!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Khristin, felicitari pentru Yasmine!!!
Si fetita prietenei mele a facut luna trecuta roseola la 7 luni...tot asa debut cu febra si dupa 3 zile bubite!!!
Cat despre pian...pai invatz bebe de mic cu muzica clasica...o sa il rog pe David sa cante ca sa o adoarma

Nicoleta, multumesc din suflet pentru ganduri de fetita!!! Hahaha...
Aseara ma gandeam cu RAdu la nume ...si nu am ales decat de fetita!!! Nici nu ne trece prin cap ca ar putea fi baiat
Deja prietena mea (cu fetita de 7 luni) mi-a dat o cutie de rochite si funditze!!!!

Cristina C, felicitari pentru Robert karatistul!!! Si noi am facut o vreme Kung fu cu un atrenor roman (imi placea ca la incalzire ii punea sa faca mersu piticului, pasu uriasului...ca in Ro la ora de sport!!!)
Super filmele 3D...si noi suntem fan cand mergem la Disney (la un moment dat fugisera niste soricei in sala si simteai la picioare un jet de aer...si aveai impresia ca sunt pe la picioarele tale!!!)

AndyP, cu David am vomat si eu nonstop 5 luni...mi-a fost ingrozitor de rau...acum...(sau pana acum) nu simt nimic...sper sa fie un semn bun!!!

Dodo, ce mai face bebelusa? E pregatita sa iasa afara? Ce burtica frumoasa ai!!! Cate kg ai pus? Sper sa nu mai ajung la 30 in sarcina asta!!!!

Sinzi 6+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,
o zi si saptamana frumoasa va doresc

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Dodo, ce mai face bebelusa? E pregatita sa iasa afara? Ce burtica frumoasa ai!!! Cate kg ai pus? Sper sa nu mai ajung la 30 in sarcina asta!!!!

Isabelle e ok,in plina miscare desi nu prea mai are loc dacat poate de tare in jos cu manutele,daca ar da cu capul as "prinde-o" afara.Da e asezata bine,maine la orele 16 avem,sper ,ultima consultati +eco ,inainte de marea "gaseala"
Asa se vede eu ma simt doar exploada.Am pus 15kg si acelea toate in si pe burta in rest nik.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, si noi am avut ganduri de fetita... si a iesit... un baiat frumos ca o fetita! Dar poate nr 3...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata mamicute, n-am apucat sa citesc ca ati scris mutl in weekend,
am intrat sa va urez o saptamana minunata!

Noi am avut 2 zile de ne-stat in casa!
Sambata am fost la mama, la sfestania casei, iar dupa-amiaza am iesit in parcul Floreasca cu sorela si cu Ana, fetita ei!
ieri dimineata un pic am puzzelit, apoi am fost la Carturesti (libraria) la un ceai, apoi in Herastrau, unde era super-super aglomerat, dar toate tufele inflorite, fata de duminica trecuta cand erau numai crengi...superb!

revin mai incolo dupa ce va si citesc!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Emma INVINGE cancerul!

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ziua buna, dragi mamici !
In sfarsit, vine primavara si la noi ! Dar pana la tufe inflorite mai este cale lunga....
O zi cat mai faina, tuturor si o saptamana excelenta !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza si de la noi!
Chiar daca nu e soare non stop, si la noi e primavara.
Gata! Hanorace, ghetute, cizme, la revedere!!!

O saptamana faina-faina!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Khristin, la tine numai felicitari: felicitari pentru primul dintoc al lui Chris! La multi ani si sotului tau, sa fie sanatos si fericit impreuna cu voi! Ce e aia roseola? Cu ce seamana de la noi? Ma bucur ca e bine bb si n-a fost nimic grav!
Felicitari si Yasminei, s-o tina tot asa! Cred ca esti mandra de ea!

Nina, iar n-am vazut DPT, o sa ma duc sa ma uit la ei pe site sa vad dansul arabesc...tu nu te enervezi cu atatea reclame? Am vazut doar un dans african (tribal) care mi-a placut si pe Monica Columbeanu care nu mi-a placut, si eu sunt antitalent, dar ea era ca o bucata de lemn, oribil, ma gandeam ca stie sa se miste daca e manechinuita!!

Sinzi, ma duc sa vad filmuletul cu David, doamne ce impresionabila esti!
Na, ca n-am putut vedea filmuletul (?), doar am ascultat!! Dar ce se aude imi place!
Ai zis ca ati ales nume de fetita, ce variante aveti pana acum??? Sunt curioasa ra!!!

Laura, LMA tatalui tau si o , vad ca ati petrecut! Ce face umflatura Alexiei de la picior, s-a dus?

Cristina_C, felicitari lui Robert pentru diploma de absolvent Kung-fu!

Nicoleta, cred ca e voie un pic pe marginea butoiului, totul e sa nu cazi de tot in el!!! Si chiar daca ar fi asa, tot te scoatem noi de-acolo!

Cristina22, vad ca si voi v-ati "primavarat"!!!

Va pupezpe toate!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Emma INVINGE cancerul!

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput