Copilasi din 2002 * 57 * Alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Chiar, mamici cu 2 copii, voi nu aveti perioade de-astea, mai de... butoi? Sau poate pe voi va ajuta cineva cu copiii (in afara de sot). Khristin, voi mai aveti vreo bunica la voi? Bunicile noastre sunt una inca in campul muncii, alta pensionara si vine rar la noi, ca sta departe, doar cand este plecat sotul meu mai multe zile... Dar cred ca v-am mai zis... ma duc la treaba. Trebuie sa culc bebele. Sper sa dorm si eu si sa imi mai revin...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta
A nascut Dodo?

Nu inca nu,sunt in saptamana 38+ e liber si se poate intampla oricand.Eu sper sa ajung marti pe 31 la ultimul control si sa stea la locul ei pana in ziua pe care o fixeaza dr ...sper,visez

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Salutare!Sinzi, chiar ca urata experienta ai avut, mi se pare normal sa iti fie frica de nasterea naturala dupa asa ceva. si tu te emotionezi de la gravidenie ? Ca m-am tot distrat la subiectul Conchitei cu jumatatea de neuron. Io cu neuronu, e adevarat ca sufar dn plin, insa cu emotionatul am ajuns inca o data in plus la concluzia ca sunt defecta. Nu reusesc sa ma emotionez cu una cu doua. De plans la filme sau cand ascult melodii sau altele, nici vorba. Si apropos de neuron tocmai voiam sa iti spun ca am incercat sa ascult pe David cum canta la pian dar din pacate nu se aude nimc. Ghici de ce? Aveam laptopul pe mute. Dar in final am reusit, bravo David!Dodo toate cele bune, si ce iti doresti tu asa sa se implineasca!Khristin ce mai face Chris? Sper ca e mai bine.Multumesc de urari, sper sa fie bine si de aici incolo! Si nu in ultimul rand, la multi ani sotului tau, sa fie sanatos si fericit alaturi de familia draga!Cristina22, pe 22 noiembrie e si ziua tatalui meu.

EMMA INVINGE boala
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Salut.

La Brasov, vreme superba! De ar tine-o tot asa!

Matei e miorlait si fatait noaptea, dintisorul nr.8 il supara tare si banuiesc eu ca si maselutele se fac simtite...

Sinzi, eu cred ca important este sa fiti voi sanatoase (si eu cred ca va fi fetita, vezi, da?), sa ai sarcina usoara... doar nu vei privi toata experienta asta din perspectiva nasterii! Greturi ai avut la David?

Khristin, i-am admirat si eu pe copiii tai, ce atenta pare sora mai mare! Oricum se spune ca la fetite se activeaza un fel de instinct matern... sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!

Nina, eu nu reusesc sa ma mai uit la Dansez... Nu mai am rabdare! Parca sunt prea multe reclame si se lungeste emisiuuuneaaaa!

Cristina22, nici mie nu-mi place ideea de economie, mai putin shopping... desi oricum nu prea ma duc! Dar chiar si asa ma simt ingradita! Criza asta!

Dodo, de acum nu te mai temi de prematuritate! Abia astept sa nasti!

Lucia, cum ma nu plangi la filme? Pe mine ma mai apuca! Si dupa ce am nascut imi mai jucau hormonii feste!

Va pup pe toate, va doresc un week-end minunat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu imi e teama de durere la nastere...caci am nascut relativ repede...Imi e teama sa nu fie ca la David (cordon in jurul gatului, bebe mare si sa nu incapa prin cervix...si sa fie nevoie de forceps...sau vacuum...). Am un cervix stramt. E mai comod si pt bebe cezariana (in cazul meu)...si pt mine (am sangerat si am primit la sange....)

Nicoleta...am avut groaznic greturi cu David...5 luni am vomat non stop...nu puteam sa miros mancare...Si s-a suprapus cu o gastrita pe care a trebuit sa o tratez!!!! Ce rau mi-a mai fost...
Acum...nu am nimic...Doamne Ajuta...ma simt usoara si mobila!!!! Dar sa nu spun hop inca

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara.Noi am fost azi sa-l sarbatorim pe tata ,asa ca ne-am chefuit,a fost o vreme superba,pacat ca a batut asa vantul.Andy a fost mai mult pe afara,Alexia in casa ca nu i-a placut la plimbare cu soarele in ochi

Nina m-am uitat in reluare la DPT,ce am vazut a fost frumos,nu mi-a placut Columbeanca zici ca era un batz asa se miscaSi apropo de joaca Cristinucai...era jocul mau preferat cand eram mica,buna-mea era disperata ca-i aduceam toti copii de pe strada ,faceam cataloage si carnete,eu eram inv.ei elevii,era super.

Khristin mai vorbesc cu Andy in engleza,da nu e ff incantat,nu vreau sa insist asa ca o las balta,si incerc in alta zi si tot asa..vorbesc in schimb cu Alexia,si atunci vine si el.La voi e super asa ,macar stie mai multe limbi.Poze am admirat si la bobocei si aici,ai doi copii superbi.Sper ca sunteti mai bine

Cristina_Cam facut vaccinul de 6 luniVoi ce mai faceti?

Katty suntem k numai ca am ramas cu o galma de la vaccin si ma tot chinui cu masaj si tot felul de comprese.Ce face Andrei?Planuri de week-end?

Crisiti dai seama ca te semnez...ii faci si tu o vizita lu soacra-mea daca tot mergi la Vad?.Distractie placuta si timp frumos

Sanzisarcinile nu tre sa fie la fel,la mine au fost total diferite...cu andy am stat in pat de la 5 luni pana am nascut din cauza de col deschis,cu Alexia am vomat non-stop pana la 5 luni,da am mers si am venit unde am vrut pana inainte cu o zi sa nasc.Iti doresc o sarcina cat mai usoara si o nastere asa cum vrei tuAm vazut filmuletzele cu David,m-au emotionat si pe mine

Nicoletatin pumnii sa iasa cat mai usor dintisorul nr.8..noi n-avem inca nici unul,doar salivam la greu si bagam tot ce prindem in guraSi da am momente de butoi destul de dese in ultimul timp..o fi astenia de primavaraSi ca vorbeai de Matei,Alexia e la fel...a cantarit-o dr cand am fost la vaccin are 9.550Kg la 6 luni jumate si 73cm,nu-ti spun ce face toata ziua

Dodonu mai e mult...sa ne spui cand sa bagam majoretele

Lucia eu plangeam din orice,asa mi-am dat seama ca sunt insarcinata,nu ma emotionam asa cu una cu doua.

Iar am scris o gramada,am timp ..se vede nuu?,facepitica.
ici tuturor si un week-end minunat.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Laura, deci nu sunt singura! Si grasuna bine puiuta ta!! La mine sarcinile au fost cam la fel, nicio greata, multe kg (la prima mai multe, dar nici la a doua nu m-am lasat!! ), am putut umbla fara grija si fara col deschis... doar ca eram cam elefantina ! Nasterile, prima naturala, a doua naturala, dar provocata si cu epidurala.

Se pare ca vine, vine primavara!!! A fost super azi in Bv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Neata de la rusnaci! Si aici a venit primavara Ieri a fost frumoa si azi pare la fel. Mult soare!
Sa aveti o duminica frumoasa si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu nu va pot trimite soare pentru ca azi e intunecat si ploua.

Sinzi, ce frumos, David o sa-i poata canta ceva la pian surioarei!
Cat despre nastere, deocamdata mergi pe ideea c-o sa faci ceza, ca in felul asta te stresezi mai putin si vezi tu atunci, mai aproape, ce-o sa faci.

Dodo, acusi vine Isabelle, o asteptam si noi cu drag! Numai bine!

Ieri Robert a avut primul lui examen de Kung Fu si are diploma de absolvent, a primit-o ijn cadru oficial de la comisia de antrenori si a fost aplaudat de toti - iaca inca o cioara cu puiul ei, vorba lui Sinzi. Dar chiar a muncit la examenul asta si asta noapte a dormit, fara intrerupere, 12 ore (de obicei doarme 10). A avut si parte teoretica, si practica.

Duminica viitoare se deschide Legolandul si au bagat un film nou 3 D, cu Bob construcorul care rastoarna o taraboanta plina cu piese de lego in capul spectatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu nu va pot trimite soare pentru ca azi e intunecat si ploua, dar va doresc o duminica frumoasa de primavara!.

Sinzi, David o sa-i poata canta ceva la pian surioarei! Bravo pentru interpretare!
Cat despre nastere, deocamdata mergi pe ideea c-o sa faci ceza, ca in felul asta te stresezi mai putin si vezi tu atunci, mai aproape, ce-o sa faci.

Dodo, acusi vine Isabelle, o asteptam si noi cu drag! Numai bine!

Ieri Robert a avut primul lui examen de Kung Fu si are diploma de absolvent, a primit-o in cadru oficial de la comisia de antrenori si a fost aplaudat de toti - iaca inca o cioara cu puiul ei, vorba lui Sinzi. Dar chiar a muncit la examenul asta si asta noapte a dormit, fara intrerupere, 12 ore (de obicei doarme 10). A avut si parte teoretica, si practica.

Duminica viitoare se deschide Legolandul si au bagat un film nou 3 D, cu Bob construcorul care rastoarna o taraboanta plina cu piese de lego in capul spectatorilor.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput