Copilasi din 2002 * 57 * Alaturi de Emma !
Raspunsuri - Pagina 12
Nicoleta spune:
Salut.
Eu sunt "astenica de primavara". Mi-am luat si niste vitamine, sa raman in viata...
As face scrisorica, dar sigur voi fi iar incoerenta... asa ca pas. Singura veste faina e ca Matei are 10 kg fix. In rest... ne asteapta un week-end de smotruiala care sigur nu va fi terminata...
Va pup pe toate.
A nascut Dodo?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cristina22 spune:
Lucia-ce spaima ai tras, draga de tine!
Liviu e neradator, asa e?
Sanzi-daca se naste in 22 nov, sigur e sagetatoare printesa!! M-am documentat
Katty-da, vom chefui la munte!
Spor la puzzle!Cate peise sunt de data asta?
Nina-sunt cu okii pe DPT!!!!
Nico-astenia e in voga!
Deci, Matei e urias!!! Bravo!
cristina si Andrei
katty spune:
Nicoleta, Gabi nu nascuse astazi pana la ora 12, dupa aia nu mai stiu, oricum azi a ajuns la termen si bebita Isabella facea gimnastica in burtica ei!
Daca nu se intampla nimic in weekendul acesta, pe 31 se duce la control!
Ce bine ca ti-ai luat vitamine, eu trebuie sa-mi iau ceva de memorie, lecitina, gincoprim ceva de genul asta ca am inceput sa uit, deh cu timpul...asta e!
Felicitari lui Matei ptr. cele 10 kile, se tine bine pustiul!
Lucia, ce ciudate femeile australiene, si eu as fi luat hainute albe daca n-as fi vrut sa stiu sexul copilului! Fiecare cu fixatiile lui! Bine ca ai trecut cu bine peste momentul neplacut!
Sinzi, ce urata experienta, eu stiu ca am citit undeva pe aici si mai demult povestea nasterii lui David, stiam ca ai venit de la Londra, stiam ca te-ai chinuit, mai tin minte ca, cu toate greutatile prin care ai trecut, ai povestit cu umor totul! Sigur de data asta vei avea parte de o nastere ca la carte!
Edit: Cristina22, tot 500 de piese sunt si acum, nu ne bagam la mai multe deocamdata! In afara astuia mai avem unul de 500, poate dupa trecem la 1000 de piese!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Emma INVINGE cancerul!
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Sinzi, nu se poarta epiduralele la voi? Eu am rezistat la Matei (tot nastere provocata) pana la 6 cm si apoi am vrut epidurala nu neaparat pentru durere, ci fiindca imi venea sa impiiiiing, nu mai rezistam senzatiei si ma cuprinsese o frica sa nu imping si sa iasa afara cu col cu tot... Pana a venit anestezistul (care lucreaza in Spitalul Militar, care era acasa, relaxat, in pijamale si in pat deja, desi era nici 2 dupa-amiaza, dar era Vinerea Mare) am facut 7 cm... se mira de ce mai vreau epidurala, dar mie imi venea sa impiiiing... mi-au montat epidurala mai sus putin (deh, problemele cu coloana) si am rasuflat, disparuse senzatia... In 15 minute am ajuns la maximum de dilatatie... la 3.20 s-a nascut Mateeeei!
sinzi_ana spune:
Katty, la vremea aia credeam ca asa e normal... acum ca imi dau seama ca tot ce zboara nu se mananca si-s mai batrana am pretentii/fitze mai multe...hihi...le-am castigat
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
khristin spune:
Anina, multumim mult de aprecieri . Sa stii ca mi-am dat seama ca ai dreptate ca poze cu Yasmine pe la activitati in ultima vreme n-am prea m-ai facut fiind si cu cel mic pe cap. O sa o pozez eu iar cand incepe o noua serie de patinaj saptamana viitoare, mi-ai dat o idee foarte buna.
Nicoleta, de ce esti supi? Si juniorul meu creste ca din apa, mai are vreun kil si ceva si-l ajunge pe al tau. Azi l-am cautat in guritza si surpriza mare, se vede ca-i da PRIMUL DINTISOR . Asa ca maine cand il sarbatorim pe tati, avem un motiv nou de bucurie Deci toata febra noastra se datora pardalnicului de dintisor
Sanziana, citind prin ce ai trecut la prima nastere iti inteleg temerea. Vestea buna e ca pe aici, datorita epiduralei lucrurile merg mult mai smooth. Eu slava domnului am avut ambele nasteri super usoare cu copii marisori de peste 4 kg , si recuperarea a fost rapida. Cel putin a doua oara la o saptamana nu mai aveam nici cel mai mic discomfort. Asa ca epidural rules Vis-a-vis de zodii daca mai intarzii un pic cu nasterea si iti iese o sagetatoare mica , eu te sfatuiesc sa te pregatesti din timp, am si eu una acasa
Lucia, sa stii ca nu numai australiencele sint asa ...toate colegele mele de aici nici una n-a vrut sa afle sexul copilului. Cand le spuneam ca eu deja am aflat ca voi avea un baietel se uitau la mine de parca eram cuckoo . Sarcina usoara sa ai si menajeaza-te cat poti in perioada asta.
Cristina, cum a fost ultima vacanta la Falticeni? Mai spune-mi si mie cum e orasul...cred ca ultima oara am fost acolo acum vreo 11 ani
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Anina_n spune:
, aici sunt, fetelor !
Am vazut un dans arabesc fantastic, Alin+Roxana+Bursuca !
Nicoleta, ai un voinicel !
khristin, la multi ani, sotului tau ! Si bravo, pt. primul dintisor !
Foarte iubitoare si protectoare e Yasmine cu fratiorul ei.
Abia astept pozele de la antrenamente !
Sinzi, Doamne, prin ce experienta ai trecut ! De data asta va fi cu totul altfel, in mod sigur !
Si daca vine mai repede de 22 nov. va fi o scorpiutza !
Lucia, bine ca a fost doar atat si nimic mai mult !
Sarcina usoara in continuare !
Vise placute, fetelor si o sambata cat mai faina !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Emma INVINGE cancerul!
sinzi_ana spune:
Fetelor, azi mi-am luat inima in dinti si am filmat cum canta David la 4 maini cu profu......dar nu am scos aparatul din geanta, so e doar cu sonor...nu si imagine...
Gravizenia mea iar m-a induiosat la lacrimi
http://good-times.webshots.com/album/558922724VroQiZ
Ce cioara mai sunt si ce imi mai laud puiu
Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
Nicoleta spune:
Khristin, nu sunt suparata, ci doar foarte obosita. Ca tot spusesi, Matei la 5 luni fix avea 8.700, de la 3.750 si 73 cm. La 6 luni deja facea genoflexiuni, rostogoliri in toate directiile... dupa ce incep gimnastica cresc mai greu. Dar cred ca stii de la primul...
Cristina_C spune:
Khristin, orasul este, in mare, neschimbat. Am avut zapada din belsug si fost la sanius pe Str. Dragoslav, la fel ca in copilarie. In rest, ne-am mai plimbat seara ca sa vedem luminitele, foarte frumos au ornat in centru, la ceasul acela mare.