Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 14
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Bepanthen e bun pentru iritatia de la fundulet? Acum am vazut cand i-am schimbat pampersul ca e cam rozaliu si are niste brobonele mici. Exista altceva mai bun? |
Giulianna, noi pana acum nu am avut iritatie dar cica si Sudocrem ar fi f bun, mai bun decat Bepanthene, repet din auzite la farmacie. Am primit o mostra gratuita de Sudocrem, am dat eu pe mana e grasa si pare ok. Nu stiu cum da rezultate, insa.
Noua dr pediatru ne-a spus daca se irita la funduletz dupa diversificare ca e normal si sa ii dam cu crema cu Zinc, cica e buna oricare, Sanosan, etc
Plec la papa. Pt mine si pici.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anca81 spune:
Giulianna, in cartea sotilor Capraru de la 6 la 7 luni recomanda 400-600 ml lapte. Carla bea cam 400 si mie mi se pare cam putin dar asta e. Edi mananca in schimb mult mai multe solide decat Carla. Stati bine, zic eu.
Anamona, retin parca ca m-ai intrebat ceva in capitolul trecut dar nu-mi amintesc ce anume
. Daca gresesc, scuze.
Carla n-a papat nik acum la pranz, ar fi trebuit sa-i fie foame, fructele i le-am dat inainte de 9. Mai incercam peste o ora.
Edit: Anamona, mi-am amintit
. Site-ul se numeste www.strawberrynet.com si l-am incercat personal, e sursa mea principala pentru Clarins si L'Occitane. N-am mai comandat de mult din lipsa de finante dar sunt seriosi. Coletele vin la posta, skin care, hair care si make-up se livreaza free of charge iar pentru parfumuri pun o taxa de 10% din valoare.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
gaia.nevia spune:
, Bepanthene si BepanthenePlus.
La noi a mers intotdeauna.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
giulianna, si Iedul meu s-a iritat la inceputul diversificarii. nu a mers cu bepanthen...
. am incercat cu mustela stelatria si a mers. pediatra ne-a zis Cutaden, dar pe prospect scrie clar ca nu se aplica copiiilor sub 3 ani...
, deci nu i-am dat.
in alta ordine de idei, de la farmacie mi-au spus ca orice crema cu zinc e buna, eu am si de la nivea dar am incercat mai intai cu mustela si a functionat. mai exista si pe baza de reteta de la pediatru o crema, parca si babytza zicea ceva de ea.... tot asa, cu o concentratie mare de zinc.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
LUCUTTA spune:
Giulianna eu folosec pt Sergiu Panthoderm este acelasi lucru cu Bepanthenu doar ca e facut de alta firma si costa 9 lei nu 25 lei ca Bepanthenu si e ff buna .Nu am avut probleme.
Pasta petrini nu imi place ca e cu zinc si merge greu dupa piele .Parerea mea este ca e mai bun Panthodermul.
I-ai dat cumva suc de portocale la bb? ca portocala irita de obicei funduletul.Poti sa folosesti si unguentul cu galbenele.
Luminita
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Bepanthen e bun pentru iritatia de la fundulet? Acum am vazut cand i-am schimbat pampersul ca e cam rozaliu si are niste brobonele mici. Exista altceva mai bun? Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
Eu folosesc bepanthen si functioneaza...mai poti incerca cu crema de galbenele...(cand nu merge cu ast afolosesc bepanthen). Pana acum nu am avut iritatii persistente.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Fetele care a-ti dat piersica la bbi va rog spuneti-mi si mie s-a schimbat culoarea si consistenta la kk? Stiu ca am mai intrebat si ieri desi nu am primit nici un raspun insist. Intreb pt ca de cand i-am introdus piersica face kk uneori asa ca un baton sfaramat sau cacareze(scuzati exprimarea )dar asa arata. |
Imi pare rau ...inca nu am incercat piersica...dar sunt sigura ca-ti vor raspunde fetele care au incercat.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Paula-Laura spune:
Neata pe la pranz ![]()
Noi am iesit vreo ora afara sa fiu sigura ca prindem soarele pe ziua de azi, ca ieri am luat tzeapa
Sa va povestesc ce mi-a facut piticul asta mic:
De cand s-a nascut el i-am facut baita impreuna cu tati, eu il spal, tati se ocupa de distractie. Cand vine tati d ela munca(pe la 7-8) copilu meu nu mai are ochi pentru mami, ca e topit dupa tati. Ei bine, aseara tati a ratat baita ca a fost plecat din localitate si a ajuns cand ii faceam masaj/il dadeam cu crema. Vine in dreptul usii, il striga pe Mihnea, Mihnea nimic, am crezut ca i-a ramas apa in urechi si nu aude ![]()
Vine langa el, il mangaie, Mihnea intoarce capul in partea cealalta! Copilul era suparat pe tati ca a ratat baita! Pana la culcare nici nu s-a uitat la el, nu a zambit cand a facut avionul cu el, nu i-a rontait degetul, nimic!
Deja la varsta asta sa aiba astfel de reactii? Voua vi s-a intamplat?
Citesc din urma si revin!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
sabinel spune:
neata la amiaza!
giulianna noi folosim sudocrem, pe langa bepanthen si crema de galbenele. mie imi place si a doua zi nu mai are nimic la fundulet.
pupacim fetili si bobocimea!
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
_giulianna_ spune:
Va multumesc fetelor! 
Wow Eva 700 ml? Adunam 700 cu 3 mese/zi.
Acum as avea cam 570 incluzand si iautelul de 150ml. Vedem...daca o sa i se faca foame, ii mai dau dupa iaurt putin lapte, pana in ultima masa.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi