Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
AlexaM spune:
Vreau si eu cartea ..pls...
LE: am gasit-o...mersi ![]()
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
luminita2008 spune:
Am papat si noi mar aburit cu o masura de cereale... 100gr Robi, 80gr Edi + suc de mar si morcov in completare... cate 80ml fiecare... nu mai vor lapte si acum dorm, sunt curioasa daca pana la 14.00-15.00 mai cer laptic... daca nu, am inlocuit o masa....oare
... sper s-o tina tot asa! la pranz, chiar daca papa 100gr de legume, tot mai vor lapte....
Anca, o
am mult si dulce pe Carla, ca tare curajoasa e mititica, ma bucur ca e totul bine!
Babymom, uite de asta te iubesc eu pe tine!!! 

Multumesc!
Laura 

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
_giulianna_ spune:
Eva multumesc mult! I-am facut cu blenderul 2 mere + 1 morcov. Papat tot! De azi ii schimb ordinea meselor.
la trezire lapte
10-11 (azi i-am dat mai tarziu putin pt ca a dormit) fructe + 1-2 masuri cereale
13-14 legume + carnita
18 iaurt + fructe
21 (la culcare) lapte
Mi se pare cam putin lapte dar experimentam. El la masa de fructe si la masa de legume mananca aproximativ 240 ml deci nu ar sta chiar flamand. Ieri mi-am cumparat recipientele de la avent si cand i-am pus legumele in cel mare nu-mi venea sa cred, wow 240 ml (sau grame?!? cred ca mai degraba asa, eu i le fac crema, supa i-o dau separat din biberon)
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
LUCUTTA spune:
Fetele care a-ti dat piersica la bbi va rog spuneti-mi si mie s-a schimbat culoarea si consistenta la kk?
Stiu ca am mai intrebat si ieri desi nu am primit nici un raspun insist.
Intreb pt ca de cand i-am introdus piersica face kk uneori asa ca un baton sfaramat sau cacareze(scuzati exprimarea )dar asa arata.
anamona spune:
andy.p trimite te rog cartea pe mailul comun :) si eu o vreau, pare f interesanta. ce altceva ai mai descarcat?
babymom foarte frumoase citatele :)
Ce face Dragos?
eva m-a amuzat f tare povestioara despre Sarbu :) intr-adevar asa se comporta, zice ca asta se vinde:)) culmea ca asa e....
tare imi e ca o sa agit un pic apele in jurul meu, dar voi investiga un pic cu a fost produsa stirea respectiva....cum am mai zis cred ca stirea e prost facuta si nu studiul....
anca, pup carlita mica si curajoasa
luminita, de 3 zile tot incerc sa iti pup hunii :))
de data asta am reusit :)
luminita2008 spune:
Anamona, returnam pupicii!!! La dublu!
Evident, si ptr tine, dar si ptr Thea, asa prieteneste, pe obraz, nu vrem sa suparam nici pe Dragos, nici pe Sorina... desi Edi vaz ca-si cam face de cap, e in continuare singurel
... deh, daca Moni face baiat, asta e...
Lucutta, nush cum sa te ajut, sorry, inca nu le-am dat piersica... bravo ca insisti cu intrebarea!
in ritmul in care se scrie, e normal sa mai sari unele intrebari...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
_giulianna_ spune:
Bepanthen e bun pentru iritatia de la fundulet? Acum am vazut cand i-am schimbat pampersul ca e cam rozaliu si are niste brobonele mici.
Exista altceva mai bun?
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
andy.p spune:
Noi tocmai am papat marul cu cereale..nu asa ca ieri,da tot e ceva.
Fetelor cartea am descrcat-o de pe www.4shared.com..id este desprecarti@yahoo.com si parola:romania
Am spus si data trecuta ca sunt o gramada de carti interesante.
Lumi
am hunii..a mai adormit vreunul in scaunel?Tre sa fie tare comode![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Eva multumesc mult! I-am facut cu blenderul 2 mere + 1 morcov. Papat tot! De azi ii schimb ordinea meselor. la trezire lapte 10-11 (azi i-am dat mai tarziu putin pt ca a dormit) fructe + 1-2 masuri cereale 13-14 legume + carnita 18 iaurt + fructe 21 (la culcare) lapte Mi se pare cam putin lapte dar experimentam. El la masa de fructe si la masa de legume mananca aproximativ 240 ml deci nu ar sta chiar flamand. Ieri mi-am cumparat recipientele de la avent si cand i-am pus legumele in cel mare nu-mi venea sa cred, wow 240 ml (sau grame?!? cred ca mai degraba asa, eu i le fac crema, supa i-o dau separat din biberon) |
Giulianna, cica ar fi cam asa:
5-6 luni= 750 ml de lapte si preparate din lapte
6-7 luni- 700 ml ...
9 luni -500ml...
Dar nu stiu daca sunt batute in cuie...cred ca depinde si de cantitatea pe care o papa din alte alimente.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Bepanthen e bun pentru iritatia de la fundulet? Acum am vazut cand i-am schimbat pampersul ca e cam rozaliu si are niste brobonele mici. Exista altceva mai bun? Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
Giulianna eu folosesc pasta petrini..sunt ff multumita
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei