Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
Inca un off-topic mic ca sunt nevorbita.![]()
Am un prieten bun, de fapt prietenull prietenei mele, tipul e web designer. A lucrat vreo 7 ani si mai bine la Media Pro, a conceput coperte de cd pt Vama veche, Sarmalele reci, ma rog, e tare pe site-uri etc. Dar e om serios si face ce ii zici insa stilizeza la greu cand nu e de acord. De-aia s-a carat in Canada ca nu mai rezista. de ce? Venea Sarbu sau trimitea aghiotanti si facea: "baieti, vreau Sex, SEXUL VINDE!!! coperte cu fete, generice cu fete, sloganuri cu sex. Asta era disperat, venea la noi un car de nervi ca lucreaza pt o firma de obsedati. e treaba reala...halal Pro Tv.
Sotzul meu cand a venit in Ro si a vazut ce e la TV, a intat -dus de romanashi "jmecheri" ![]()
- in cluburi gen Office si Bamboo, a deschis programul TV (frate, program TV deschide si copilul, si oricine) si vedea anunturi cu fete dezbracate, suna-ma sunt fierbinte, era socat. Cata libertate la voi, zicea...chiar popor de latini
La inceput i s-a parut simpatic, o noutate, apoi cand la plaja a vazut babe cu tzitzi pe afara pana la buric s-a convins ca stam rau cu capul, acum e dezgustat. Ma intreaba: fata asta nu are bani de o fusta intreaga?![]()
Gata, am zis...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
andy.p spune:
Babymom superb si plin de adevar citatul
...am descarcat si eu cartea aceasta de pe site,si ma tot pregateam s o citesc ,din citatul dat de tine reiese ca e o carte ff interesanta.
Ce fac copiii?
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babymom75 spune:
Si... special pt. mamicile suparate ca nu papa bebeii:
"Relax More and Stress Less
Oh, my! The millions of little thing I've stressed about during the past eighteen years! ( autoarea are o fiica de 18 ani, pe langa alte 2 adolescente si un baiat de 6 ani! ) Messy rooms, dirty faces, lost toys, peas not eaten. Not a single one of these things means anything today. Those insignificant, trivial details certainly make up a large part of life, but when they cause a disproportionate amount of angst they conceal the many little joys that children bring into our lives.
View the little things for what they are - little things - and don't let them get in the way of taking pleasure out of every single day of family life."
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
andy.p spune:
Si ptr ca Babymom a dat citatul din carte...am inceput si eu sa o citesc,prefata e emotionanta,scrisa de Dr Sears,iar in primul capitol ne descrie pe noi![]()
Do any of these describe your baby?
• It takes forever to get my baby to fall asleep.
• My baby will only fall asleep if I do one or more of the following:
breastfeed, bottle-feed, give a pacifier, rock, carry,
swing, or take a ride in the car.
• My baby wakes up frequently throughout the night.
• My baby won’t nap easily, or takes very short naps.
Does this describe you?
• I desperately want my baby to sleep better.
• I won’t—I can’t—let my baby cry it out
Acuma sa vedem solutiile![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
Uraaa, s-a trezit Carla, e totul OK, canta, chiuie, chitaie, se foieste. Nu cred ca o mai doare.
Apropos, ultima "achizitie" motrica - face cativa "pasi" in 4 labute si se aseaza singurica in fundulet, apoi iarasi cativa pasi, iarasi in fundulet. E mortala. Parca e o batranica care se odihneste, uneori se mai sprijina si intr-o manuta si scoate cate un oftat 

Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
gaia.nevia spune:
babymom
,
, 
ce fac muciosii? acum si Teo a intrat in club...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babymom75 spune:
Andy.p, citatul din prefata, postat de tine nu e din cartea " The no-cry sleep solution" a aceleasi autoare?? Daca da, vreu si io! Facem schimb?? ![]()
Copiii sunt bine, multumesc de intrebare - acum merg dupa Victor la gradi, iar Dragos... tot cu muci, in rest OK. Mi-e ciuda ca din cauza vremii si-a racelii nu l-am mai scos afara de vreo 3-4 zile. Acu', il iau cu mine cu masina, dupa Victor. Macar atat sa-l plimb si pe el, sarcu'.
LE: Ada, dupa cum spuneam: muci la greu - doar Dragos, Victor nu mai are nimic; doar cand nu vrea sa faca ce-i cer isi aminteste ba ca-l doare urechea, ba burta, ba piciorul/mana... Actor il face mama!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Uraaa, s-a trezit Carla, e totul OK, canta, chiuie, chitaie, se foieste. Nu cred ca o mai doare. Apropos, ultima "achizitie" motrica - face cativa "pasi" in 4 labute si se aseaza singurica in fundulet, apoi iarasi cativa pasi, iarasi in fundulet. E mortala. Parca e o batranica care se odihneste, uneori se mai sprijina si intr-o manuta si scoate cate un oftat ![]() ![]() |
Carla

Laura, Babymom, fff fain

S-a trezit minunea...ce scump e ca a ramas putin patat de portocaliu, desi l-am spalat la guritza
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
LUCUTTA spune:
Eva multam de raspuns.
Anca imi pare rau de Carluta
sa se faca bine.
Andy asa e si Sergiu moare de somn si nu se lasa ,trebuie sa ma "lupt" cu el.
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Andy.p, citatul din prefata, postat de tine nu e din cartea " The no-cry sleep solution" a aceleasi autoare?? Daca da, vreu si io! Facem schimb?? Copiii sunt bine, multumesc de intrebare - acum merg dupa Victor la gradi, iar Dragos... tot cu muci, in rest OK. Mi-e ciuda ca din cauza vremii si-a racelii nu l-am mai scos afarade vreo 3-4 zile. Acu', il iau cu mine cu masina, dupa Victor. Macar atat sa-l plimb si pe el, sarcu'. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Ba da ..nu am cartea am descarcat-o electronic de pe un site,e minunata
Stiu cum e cu frigul in combinatie cu gradi,stau cu ochii tot pe Andy,iarr pe Alexia tot asa in masina de colo colo...off ca nu mai vine vremea buna.
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei