Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cu crema de galbenele i-am dat pana acum in fiecare seara, dupa baita dar vad ca tot s-a iritat. E cutie mare, Melkfet sau cam asa ceva, e in camera cealalta si mi-e lene sa ma duc sa ma uit
O s-o iau pe cea de care pomeneai tu Eva de la Farm D Baciu, mie crema de galbenele mi-a placut intodeauna, e cel mai bun cicatrizant (dar se vede treaba ca nu functioneaza si la fi-miu regula).
Am notat variantele voastre, ma duc la farmacie sa-i iau ceva, o sa citesc prospectele pe net si ma decid.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Anca crema Petrini se prepara? Am dat o cautare si asa am citit.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi cat pot fi de dulci!!!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Ce bine mananca ei si cat sunt de frumosi Lumi!!!
Asa grasunei si veseli...o adevarata incantare sa-i privesti!

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

S-a dus naibii starea mea zen
M-a sunat nasa-mea ff suparata ca a fost la mine si nu i-am deschis uas si n-am ridicat telefonul,pai eu cand sunt cu fata in ultima camera si plange poti bate la usa pana nu mai poti...si mor de nervi ca vine asa neanuntata si se asteapta ca eu sa fiu la dispozitia ei..casa mea zboara ,eu sunt chiauna de somn si tu vii neanuntata si apoi mai ai si tupeu sa te superi ca vezi d-ne nu ti-am deschis usa

Si ca sa nu fie numa atat il chaema pe barbatu-meu la ea si-i da nush ce cadou ptr Alexia si desteptu il ia

Aaa si sa va mai zic ca mi-a spus barbatu-meu ca pe langa cele 2 zile in care e plecat va mai lua alt judet si va sta inca 2 zile plecat de acasa...simt ca totul se duce pe apa sambetei..ce reeltie si ce familie mai e si asta,ne vom vedea doar in week-end.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy

Giuli, da, pasta Petrini se prepara la farmacie. Noi am avut probleme in primele luni, Bepanthenul n-a functionat. A trecut cu un preparat recomandat de Kid iar apoi am ramas la pasta Petrini. La un moment dat am vrut si eu ceva mai natural si am luat galbenelele Melkfet, a doua zi deja Carla era rosie.

Lumi, superbi gemeneii tai papaciosi

Azi cartoful dulce nu merge neam, ieri in schimb a fost yammy. Nu mai inteleg nik . A papat doar jumatate dintr-un iaurt si a inceput sa planga. Poate o doare limbutza, saracuta. Am culcat-o.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Laura, off...te inteleg, si eu sunt mare parte din zi singura cu Eva, iar din aprilie programul sotului meu se lungeste...deja ma gandesc cu groaza ca va ajunge acasa abia inainte de baita.
Sper ca pitica sa se obisnuiasca cu statul in carut, ca sa putem umbla mai mult pe afara mai ales ca se va indrepta si vremea.
Trebuia sa pape la 14 supita, insa a adormit la 13,30. Sper sa se trezeasca infometata si sa pape 90 ml supa si ceva laptic.
Va tin la curent cu evolutia lucrurilor

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Lumi, m-am gandit...daca Eva mea nu vrea sa pape deschid pozele cu hunii tai, poate o impulsioneaza
Sunt superbi!!!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita, sunt asa de scumpi.Imi place mult culoarea ochilor (oare raman asa?) si bretonul

Laura, spune-i nasei sa sune inainte de orice vizita.Asa mi se pare frumos.La mine soacra suna si ne intreaba daca poate veni chiar daca e casa ei si are cheie!
Eu nu deschid la nimeni usa daca nu se anunta....si prietenii stiu 'regula'.
De plecarea sotului nu stiu ce sa zic ca nu am experimentat inca...dar nu stiu ce as face singura.Poate o sa fie mai frumos weekendul....ma indoiesc totusi ca asta te consoleaza

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput