Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Laura, giulianna, sar'na mult de aprecieri!!!!!!

Laura, mami, las-o pe nasa, si eu asa fac, nu rasp la tel sau usa cand sunt cu hunii si sunt agitati.... las-o sa se supere, ca-i trece, asa ii trebe daca vine neanuntata. soacra mea si-a luat-o sapt trecuta, a venit neanuntata sa aduca ceva mancare si eu eram afara cu hunii... a stat la usa 20 de min cu oalele de mancare.....

de la mine si

fug la papa

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cristineescu, cu kk iarasi suntem in a 6-a zi de pauza (de fapt dimineata a fost un mic sparc cat o lingurita, verzuliu ), insa nu asta este cauza meniului ci pentru ca vreau sa-i dau fiecare aliment macar 3 zile, sa stiu ce e cu el, daca e alergic sau nu si, cum m-a tentat foarte tare intr-o zi zeama de urzici ramasa de la mancarea noastra, am zis sa incerc. Azi a fost a treia zi si ultima de experiment, 10ml suc de urzica si 20ml suc de morcov, maine incerc cu mar, sper din tot sufletul sa fie pe gustul lui, ca am inceput sa cam disper.

LE Mesajul a fost inceput de dimineata, intre timp nu va povestesc despre pampers, decat va spun ca au fost stradanii sustinute, mama cot la cot cu mine (sau invers), sa-l eliberam pe Gruia din el .. si din restul hainutelor ... si a fost maaaare tentatia sa-l bagam cu totul in masina de spalat

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Laura las-o pe nasa ca ii trece ei supararea, zi-i sa sune inainte data viitoare ca nu ai cum sa o auzi, nu te mai supara ce ma enerveaza oamenii astia care nu inteleg ca ne e noua destul de greu, mai pun si ei paie pe fog cu prostiile lor
Despre sot ce sa-ti zic te inteleg perfect, desi al meu e plecat doar ziua, cred ca e tare greu, aseara al meu si-a bagat nasul pe forum si a vazut postul meu si era trist a zis ca el nu vrea sa stea atat la munca, ca i-ar placea sa stea si el mai mult cu noi, sa aiba timp sa se joace cu baiatul, dar d-acolo vin banii si sefele lui nu il plac deloc, asa ca.....E foarte stresat si il inteleg, stiu cum e sa iti vezi de treaba ta si seful sa nu te placa doar asa ca nu socializezi cu el, e greu pentru el, nu e genul care sa se imprieteneasca doar asa conventional si nu face complimente gratuite, conversatie doar de amorul artei si asta e ceea ce trebuie sa faca cu sefele , de multe ori se gandeste ca a gresit cand a schimbat job-ul doar pentru 10 mil in plus
Offf

L-am sarbatorit pe Robi aseara cu lumanarea 0, l-am si cantarit, a slabit 100 de grame intr-o saptamana si aveam impresia ca merge bine, offfoff
Acum abia a adormit, a fost tare plangacios abia am putut pune legumele la fiert

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Dragele mele, va rog sa-mi remarcati noua semnatura!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Giulianna, cand copilul are iritatii nu te joci cu cremele naturiste cat de bio te-ai crede. Eu stiam ca bepanthen crema (deci nu unguent) se da atunci cand sunt iritatii naspa.. dupa ai revii la o crema normala, dar speciala pentru asa ceva.
crema naturala de la dr baciu e buna pentru altfel de afectiuni, nu pt iritatiile de scutec (sa nu se inteleaga ca nu e buna crema, si eu am cumparat-o si o folosesc chiar si eu)
eu o dau pe Thea cu crema de galbenele de la Weleda si nu s-a iritat niciodata.

Andy.p
nu mai fi suparata, preventiv spune-le tuturor ca e posibil sa nu raspunzi la usa sau la telefon cand te ocupi de copil. Doar nu o sa te intrerupi din dat mancare la copil ca sa raspunzi la telefon sau pe la usi.....spune-le sa se anunte inainte ca altfel se risca sa faca drumuri de pomana. :)) si zambeste-le nevinovat :)) o sa ii oftice la culme dar nu o sa aiba ce comenta :)))

Mergi la inceput

Lumi, mamica bucuroasa de iedutzi, ce-mi place poza asta
Laura, nu mai pune la suflet, ii explici cu calm care a fost situatia si in rest e problema ei sa se calmeze; stii tu vorba aia: ea s-a suparat, ei sa-i treaca! Alexuta dulce si pe Andy, bineinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, Gruia are 2 voturi de la mine (si de pe telu' de serviciu ). E bestiala poza, sper sa castige.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

nerantula ma pot lauda cu cel de-a34lea vot :)))

Mergi la inceput

anca...si uitasem ce te intrebasem....
despre situl cu creme si parfumuri pe care l-ai recomandat tu mai demult ...care e? si daca ai luat de acolo? cum e cu transportul si daca sunt de incredere?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Nerantula, Gruia are 2 voturi de la mine (si de pe telu' de serviciu ). E bestiala poza, sper sa castige.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Si inca 1000 de imbratisari pentru Carlita cea viteaza, acum am citit prin ce a trecut, saracuta! Dar bine ca ati scapat, poate de acum va fi si mai usor cu masa. Bravo ei si pentru deplasare, creste pustimea, creste, sa vezi ce or sa scoata untul din noi cand va trebui sa-i prindem de pe unde alearga!

Mergi la inceput