Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)
Raspunsuri - Pagina 5
maitreyi spune:
neata 
carmenela nu ma pricep la mango da' ma pricep la
pi amandoua!
iriss sunt in ikea niste seturi de cutii cu capace la 79 de mii vechi. is multe cutii si de multe dimensiuni.
dr.anca suntem cu toata casa la sud...da' fiind bloc nou inca sunt reci peretii exteriori...probabil de asta. asteptam vara ![]()
kimmy "nu stiu"

crsitina spor la trebi 
atb multumim 
maria io ca sa nu uit de vigantol il tin pe masa de infasat si dupa echipat, spalat dimineata, etc bagam vigantol. asa nu uit 
vicky si eu sunt de acord cu "nu"-ul cu masura. insa nu sunt de acord cu e rusine, tu esti fetita/ baietel, nu fa asa ca nush cine vine...mi-a venit acu in minte faza asta ca bona mea i-a zis azi sa nu mai dea din picioare ca e rusine
si i-am zis sa nu mai aud de astea ![]()
serbanica multumim de urari! multa sanatate piticului 
bujo felicitari cu intarziere si de la mine 
rux am uitat sa iti multumesc pt poezia de ziua mea
tot ma iau cu altele si uit da' nu e cu intentie evident...multumesc tare mult! la inaltime ca de obicei 

ralu partea tare e ca alexandra are calciul peste limita superioara...de asta mi-a si dat, presupun, sa ii dau mai mult vigantol.
dana have fun la bebe2. si noi ne apucam dupa ce trece postul ![]()
fontanela se inchide intre 8 si 18 luni. oricum, chiar daca la exterior pare inchisa ea mai are loc nitel la jonctiune. nu se osifica instantaneu asa ca nu va faceti griji. si alexandra mai are 1- 2 cm de fontanela deschisa.
si am ajuns la capitolul 100 
carmen ce tare e fica-ta
e o regina mai moderna ca cele de pe vremuri roseau cand auzeau the word 
si daca tot vb carmen de coaie citesc acu mesajul de la ooka..."placut ogarul cela curios"...evident ca am citit ORGANUL
beeeei....e site pt cupii aci 
pica micutule gradinar
sa folositi ceapa sanatosi
si mie mi-ar placea sa ma cultivesc oleaca da' n-am unde...
vio hehe...pe alexandra frate-miu a invatat-o sa se strambe asa
cand mai plange fara glas si isi tine respiratia pleoscaie din limba, scoate un sunet mai puternic ceva si isi revine. si a mea face asa...bine, fooooarte rar pt ca ea nu plange ![]()
oana sanatate! daca e viroza poti sa te speli pe cap cu antibioticu ala ca l-ai luat degeaba...dupa cum se si vede...cu toate ca punctul galben sugereaza bacterie si nu virus asa ca poate n-ai luat antibioticul care trebuia. la dr ai fost?
pfiu ca terminai si eu mesajul asta la acre scriu de dimineata ![]()
si daca tot l-am terminat l-am trimis si la capitolul anterior
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
Dara uite sandalele si pantofii
Dupa parerea mea, cele mai bune incaltari de copii de la noi sunt la magazinele Crido si la Andy's, destul de rezonabile la pret... Mai poti gasi si la Piciul, dar e mult mai saraca oferta. Mai sunt si alte firme, dar cu preturi absolut nesimtite (de ex eu nu cumpar Geox din Romania).
Eu de Bobux nu am auzit pana acu ca sa ma esprim ![]()
Tecky spune:
bujo frumos foc e Filipanu tau.
Sunteti o familie superba.
Anaxena ce mai faceti tu si Maria?
Ankalaura foarte frumoase perechile de incaltaminte.
anaxena spune:
fetelor multzumim pt urari..eu citesc in fiecare zi,dar cand sa scriu macar 2 cuvinte ma apuc de altceva
am pus oareshce poze pe picasa
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dara_d spune:
ANKA MULTUMESC MULT . Daca maiprind ceva la pret redus ok daca nu nu e bai, macar sa fie de calitate.
Ma duc sa spal vasele si sa strang in bucatarie ca am terminat cu Denisa-alaptat , baie....
Noapte buna de la mine ca sunt obosita.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
Carmenela spune:
Fetele multam frumos de aprecieri.
Turturica, da, de la Ikea am bavetica..dar sunt doua..una albastra si una verde.
Ogarimea...hmmm..cine crede ca e acolo pentru paza...se inseala...O hipnotizeaza pe pitica, sa ii cada din gura si sa manance ei, nemernicii... Si asta..se distraza teribil, se apleaca spre ei sa o miroasa in gura... 
Noroc ca io...nu stiu multe...

E distractie la mine aici... Am lasat-o la un moment dat afara, cum fac de cand s-a nascut... si cand ma uit pe geam...iaca pisica sedea confortabil pe ea...

Acum nu mai sta....

Allerga are 2 dinti, ai de jos, are 69 cm, sau avea acum 2 saptamani si 8 kile...![]()
Hai sa va intreb acu, ca sa nu va zapacesc cand o fi.. Da' avocado cum se papa fetele? Tot asa...tzaka paca? Sa mor daca nu ma simt vinovata, ii ard doo fructe si gata? Merge asa pana la opshpe ani?![]()
![]()
![]()
No...ma duc...mi-e si foame..dar mi-e lene sa imi fac si un sandwich..mi-e si sooomnn....
M-ati mai intrebat ceva? Sper ca nu..daca da, pliz..repetiran, ca sunt varza...sormia stie...
Va tzuk pi tatii,
Io
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela
Caprioara spune:
Helau,
La multe lunite sarbatoritilor zilei
!
Vazut poze:
- Maria de Xena, care in poza cu bentitza seamana cu mami
, mie asa mi se pare
, si este un bibelou frumos foc
- Allegra de Carmenela, o minune de fetizta
, vesela foc si cu o freza bestiala; Carmenelo, aveti grija ca astia cu protectia copilului nu glumesc, da? trece-ti la sluj imediat
!
-Filipanu de Bujo, blondul cuceritor
care pare foarte relaxat desi e atacat de o caracatiza
.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
gallyb spune:
Vazut pozici frumoase cu Filip la plimbare, cu Allegra papand teefonul si cu Maria in leagan. 
Anaxena super ideea ta de a poza cu Maria asa la 40 de sapt. de la nastere. Ar fi o idee sa facem toate asa.....
Xenia azi a papat la cina mamaliguta cu branzica si smantana, a fost delicios...A papat tot...![]()
Copilul meu a inceput sa tipe, da tipa nu gluma, cica asa se exprima ea mai nou, de fapt asta se intampla de ceva timp deja.
Azi cat a fost soare nu am apucat sa iesim afara. Nu-mi vine sa cred ca am stat 3 zile in casa, asta se intampla foarte rar. eu am m-ai iesit, dar ea nu.
A inceput sa doarma mai putin ziua si seara cade rupta, nu areputere nici laptele sa-l bea...
Caprioara spune:
La multi ani Alina_Maria
!
Ralu si Irda, or fi mici ale voastre, da tot a mea e cea mai mica
: la 8 luni are 66 cm si 6800 gr. O sa-i zic Degetzica
.
Fetele, multumim de urarile de
nr. 6. Va
pi toate.
Noaptea la noi fu cam asa: culcat inainte de 23; sculat 23:45; apoi 3:45 si am luat-o in pat cu mine; apoi 6; apoi 8; apoi 10.
De mancat, la 10:30 a mancat cateva linguritze pe piersica la borcan si apoi amestecat cu iaurt de capra inca cateva (deci putzin); la 16:00 cateva lingurite de legume cu carne si apoi niste banana (iar putzin); la 18:00 am mancat eu spanac si i-am dat si ei din castronul meu, ca se uita galesh– surprinzator, a mancat cateva linguritze bune; parea ca i-a placut, asa ca ma bate gandul sa o trec pe mancare normala, din oala noastra, din disperare de cauza – macar sa manance. Seara: vreo 70 ml lapte muls cu cereale, dar chinuit rau. Una peste alta a mancat mai bine ca ieri, asa ca a facut si un kk.
Si in seara asta i-am dat 2 ml Peritol, pentru pofta de mancare. Sa vedem maine daca avem rezultate
.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
anaxena spune:
am vazut si eu poze cu totzi pepenashii..totzi niste dulci
din amintiri: de ce se da lapte nr 3 dupa un an??la humana scrie dupa 8 luni
Maria are 9 luni si niciun dinte
Avocado se da crud sau i-l potzi amesteca cu zeama de lamaie(nu shtiu ce gust are dar cica asha se prepara)
Ideea cu burta de 40s m-a pleznit asha ,ca scriam in caietul de Superbebe si am vazut ca e sapt 40 si am zis ia sa fac io poze cu Maria in burta si asta a iesit
....si gata,m-a lasat neuronul..uff!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii