noi,sagetatoarele (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna!ingras si eu porcul,pt. o saptamina lipsa...

nico,mi-e mila de andra,ce traumatizant sa te coase!felicitari pt. ex. si puterea de care dai dovada!multa bafta in demersurile cu casa!figureaza si in planurile mele de viitor,dar nu in oras ci in satul meu natal,la aer curat,chiar visez la asta desi inaine nu admiteam ca as putea face asa ceva...

anca,fa cumva si lasa masina,fara ea,parca esti"olog",e greu...si-apoi zibe trebuie plimbata la bunici,la mare,trebuie gasita o cale,un sponsor,ceva!

andreea,fii pozitiva,cum zic americanii,totul va fi bine,nu-ti fa atitea ginduri negre!eric va avea surioara (fratior)!

dragaica,si eu astept o mica vacanta,luna care vine sau cealalta,undeva in neamt,la izvorul muntelui...asa ca iti urez sa se implineasca!

noi suntem bine,gradim si servicim de zor...toate bune,pupam toti piticii,bye!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!

Alison sincer si mie mi-ar placea o cabanuta undeva la munte (la bunici mei e greu de ajuns si nu mai e paisajul de poveste de acum 25 de ani). De cate ori mergem la munte imi zapacesc sotul dar si unde avem terenul e o zona frumoasa. Padurea e aproape, aerul pare mai curat, iar vara e racoare.
Andra e mica, nu percepe durerea ca si noi. Pt copci i-a facut anestezie. Acum trebuie sa mearga iar la pansat. Eu sper sa scapam repede de pansament caci se murdareste foarte tare. Nici nu stiou ce o sa spuna medicul cand o sa o vada.

Mergi la inceput

Am uitat sa va invit la pozici cu pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Ce-mi place de voi aici, sunteti o familie superba, tineri, frumosi si sanatosi!
Si asta e totala.

Alison, ce-ai nimerit-o, `olog` e cuvantul potrivit, tb sa gasim o solutie...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma INVINGE cancerul!

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

am vazut niste copilasi superbi..o fetita ca o papusica...o familie frumaosa si implinita...sanatate multa tuturor

alison, mersi de incurajari... om trai si om vedea ce-o fi...azi mi-am facut beta hcg-ul si-l repet luni...nu mai am rabdare sa stau asa pana joi

va pup pe toate si un weekend fain!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

nico,ce copii dragalasi si ce parinti frumosi,de asemeni!
floricica aia simpatica ce se taie-n conserve, sturlubatica,cataratoare, tare mi-a cazut cu tronc!
eu ,tinjind dupa fetite...impresionata tare!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

salutare.
Ma bucur ca v-au placut pozele. Strumfita e plina de energie. face numai prosatioare. M-a impresionat azi Alex cand ne-a spus ca ea nu face prosti, ea doar nu intelege ca e prea mica asa ca trebuie sa o iertam.
Vad ca e frumos afara, pregatesc ceva mancare si fugim la plimbare. Mi-ar fi placut sa mai mergem la munte dar am ramas fara banuti .
Alison poate bb2 va fi si la voi o strumfita cu codite.
Andreea astept vestile bune. Oricum eu sunt convinsa ca totul e ok.
Anca mie imi e greu fara masina cand trebuie sa plec din oras. Prin oras m-am obisnuit fara si imi place asa. macar fac miscare si nu ma enrevez ca nu gasesc loc de parcare. Sotul meu in schimb chiar ar fi "olog" caci si la cumparaturi merge cu masina desi distanta e foarte mica.
va pup

Mergi la inceput

Alison si eu visez acu la un blondutz cu ochii ca cerul... Cine stie, poate iese a doua oara.

Nico, ce intelept ai mami! Si frumos, si destept, ce mai, o sa faca ravagii...
Cu masina, stiu ce spui, asa e si I., addicted. Si ma gandesc la drumurile spre ai mei, sau mai cate-o iesire din oras... Mai vedem.

Zibe a fost o harnica azi, si mai cu frica de mixer, v-a pregatit o praji cu nuci si stafide .

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Hi fetelor,abia sa va gasesc pe a nu stiu cata pagina a forumului,acu vizionez pozicile vostre, se incarca tare greu, la noi de azi e in sfarsit soare e inca foarte rece sunt numai 6 grade,dar sper sa tina vremea buna de acu incolo sa ne apucam de gradina,plantele sunt gata deja,in rest lucru si casa,mama mea pleaca vineri acasa deja.
Va doresc o saptamana cu mult soare si la propriu si la figurat .

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Fetele, va pup din zbor, am de preg ceva pt master pe joi si e enorm de lucru.... sa nu va puneti intrebari pe unde mi-s.

Pusici si spor!

Am mai pus pozici si filmuletze cu zibe....

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput