noi,sagetatoarele (10)
Raspunsuri - Pagina 5
alison spune:
dragelor,o saptamina buna va urez!pupici voua si piticilor!
nico,ce dragut e alex!o iubeste pe surioara lui,ii va gasi scuze mereu si ea va profita...deci de bb doi nici nu incape vorba la mine,sunt tare obosita...dar stiu ca-i va fi greu lui sim.
anca,faina praji ai facut,zibe te inspira,vad!poate te ajuta DD si vine si bb 2 asa cum iti doresti tu,adica sanatos...culorile conteaza mai putin!vezi ca gasesti prajiturici si la semnatura mea.
eladea,pe unde esti?vrem semne ca esti ok!please!
claudia,pupici de la noi,iti pleaca ajutorul?las'ca va descurcati voi si singurei,mai greu,dar cind nu's prea multe alegeri...si noi ne descurcam singuri,facem schimburi de tura,picam pe noi...simon creste!
alison ,mami de simon
poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2
claudia74 spune:
Anca de ce esti asa grabita, ai inceput sa dai meditatii?
Nico ai niste copilasi
pitici voinici,sa-ti traiasca.
Alison de fapt mama a fost musafir pe aici,dar cu copiii m-a ajutat,in rest nu prea am lasat-o eu pe la bucatarie,prin casa hai treaca-mearga am lasat-o sa stranga de 10 ori pe zi jucariile pana a vazut si ea ca nu are rost sa se stranga pana nu merge Andi la culcare,deoarece cum erau in cutie,cum le rasturna iar
,astia sunt copiii din ziua de azi,nu cum am fost noi.
Eladea nici pe mess nu te-am mai vazut de cateva zile? sper ca sunteti bine?
Dragaico tu cu ce te mai ocupi? a venit primvara in Canada?
Restule sagatutzelor, hai mai dati un semn de viata
.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
nma spune:
Eu sunt p[rin zona dar fara pic de timp liber. Am ramas fara bona deci e nasola situatia. Bona se intoarce la vechiul job (la un supermarket) un de e platita mult mai bine. A plecat din cauza sefilor dar acestia au fost demisi si acum se intoarce tot personalul. Deocamdata nu mai caut pe altcineva, incerc sa ma descurc asa.
Alison nu stiam ca ai blog. Cand am mai mult timp o sa te citesc
.
La bb2 e mult mai usor, trece timpul mai repede. Ma plangeam si eu de oboseala dar de la 30 de saptamani a trebuit sa stau numai in pat asa ca nu m-am mai plans.
Anca ce mare a crescut zibe. E frumoasa foc.
Claudia ma bucur ca mai dai un semn de viata (parca ai somat in ultima vreme). Eu am o regula in casa (sper sa ramana si dupa ce creste Andra). Nu ai voie sa te joci cu toate jucariile in acelasi timp. Daca te-ai plictisit de anumale si vrei masini pui frumos anumalele la locul lor si primesti masinutele. Ce jucari nu se strang merg la copilasii saraci. pana acum a functionata.
va pup
galliciana spune:
buna,fetelor!
nu am fost pe aici de multa vreme! ma bucur ca sunteti in general bine! cel putin!
azi sunt suparata, nu am apa pana la ora 14, si astia, nu au pus nici un afis... li se pare normal.... ufffff..........
anca, imi pare rau, dar,poate gasiti o solutie, totusi.
va las, mai bantui pe aici...
nu pot nici macar sa curat zarzavat...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
nma spune:
Galliciana pe unde ai ratacit mama? Lasa ca lipsa apei are si avantaje: te scoate sotul sa mananci in oras, profiti de timpul liber si te uiti la un film sau citesti o carte
. Inceraca sa vezi partea buna a lucrurilor.
Voi ce mai gatiti? Poate imi dati si mie idei. Vreu ceva rapid si bun.
Ieri le-am facut ciorba de urzici. Ca sa manance Alex am adus la masa si un copil din vecini care rade tot. Desi Alex a facut mofturi cand a vazut ca vecinul mai cere o portie a mancat si el tot. Seara era tare mandru de el. Felul doi am facut o amestecatura de legume, un fel de salata de cartofi. Adica cartofi fierti, ceapa verde, masline, si amestec mexican de la bonduelle (ardei, mazare si porumb). peste am pus iaurt. Mie mi-a placut mult.
Dragaica spune:
'Neata fetelor, nu a venit inca primavara la noi
o asteptam pe la mijlocul lunii, adica speram sa vina.
Eu mi-s bine, nimic nou, scoala + munca = stres, pe 20 am examnul final si inca nu am invatat nimic, o sa aplic tactica mult cunoscuta " ingrasatul porcului" pe ultima suta de metri.
Azi mergem la contabila sa ne finalizeze dosarul de taxe, sa vedem ce avem de dat si ce avem de luat.
Citesc stirile din tara si mi se face rau de ce se intampla acolo mai ales cu imprumutul la FMI......Saraca tara bogata.
Cam atat pana acum,
Va pup 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
galliciana spune:
buna, dragelor, din nou!!
mama, cand nu stii, intra si tu aicihttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135104
nu vei mai duce lipsa de idei!!! te inspiri, destul de rpd!
mai, sunt putin suparata, dar, am sa revin sa va povestesc.
asta e viata!
ma bucur ca sunteti bine, si primavara vine, incet,incet!
pupici la gagici!!!

galliciana spune:
a, ma bucur ca a iesit chestia cu linkul, desi nu asa am vrut,.... apa a venit pe la vreo 12,30, deci, happy hour!!
sper sa iti fie de folos, nma!!
pupici la gagici!!!

nma spune:

Galliciana multumesc de link. Am gasit ceva retete interesante.
la noi e cald si bine. Au inceput sa apara florile.
Dragaica daca asi putea ti-asi trimite o raza de soare. La mine functioneaza bine ingrasatul porcului. bafta multa.
galliciana spune:
super,nma, ma bucur ca ti-am putut fi de folos,macar putin, asa!
hmmmmm........banii sunt la fetita, .....nu are cum sa ii prapadeasca mnealui.....
apropo, si la noi e deja cald si bine, stau in nord, voi????
dragaica, si eu iti trimit putin soare, poate cine stie....
pupici la gagici!!!