noi,sagetatoarele (10)
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
buna fetelor!
n-am mai intrat si nu stiu cand o sa mai intru...dar totusi am zis ca ar fi bine sa va spun si voua... dupa o saptamana de incertitudini si intrebari fara raspuns...chinuitoare, ce sa mai zic...am primit si raspunsul: sarcina oprita din evolutie...
asa ca maine ma prezint la medic pentru ...
va multumesc ca v-ati gandit la mine...sper sa ne revedem curand! va pup si un weekend frumos!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
buna fetelor!
n-am mai intrat si nu stiu cand o sa mai intru...dar totusi am zis ca ar fi bine sa va spun si voua... dupa o saptamana de incertitudini si intrebari fara raspuns...chinuitoare, ce sa mai zic...am primit si raspunsul: sarcina oprita din evolutie...
asa ca maine ma prezint la medic pentru ...
va multumesc ca v-ati gandit la mine...sper sa ne revedem curand! va pup si un weekend frumos!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Dragaica spune:
Eladeea imi pare nespus de rau 

nici nu stiu ce sa-ti spun decat sa fii tare
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
galliciana spune:
uffffffff, draga noastra, ne pare nespus de rau......
cuvintele sunt de prisos, nimic nu iti poate alina durerea....
mii de pupici pt tine!!!

si te asteptam cat de rpd cu noi, aici 
astept inca o minune in viata mea!!!
anca_27 spune:
Of Eladea, ce rau imi pare
, as vrea sa fiu langa tine sa te strang in brate! Te pupacesc tare, Doamne-ajuta!
Eu am terminat cu prezentarea vietii, si ca de obicei cand fac cate una de asta care nu ma lasa sa dorm cel putin trei nopti inainte de munca si emotii, ma gandesc, ce proast-am fost, ce simplu a fost de fapt, de ce atata stres?
Si vin altele...si tot asa....
Claudia, buna mama si la strans de jucarii, dar si numai prezenta ei ar fi de-ajuns, nu? Da, m-am apucat si de meditatii, printre altele....cand mi se urca toate in vf capului si nu mai pot, am o vb, `mai ramane sa ma apuc de fund si sa sar in sus`, a propos de apucat.![]()
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul! 
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
anca_27 spune:
Se vede ca-s rupta, am dat send la mesaj din greseala, sa reiau....
Alison, ai super blog, e deja la favorites, ce-mi place!!!!
Nico, cum e fara bona, ce traznai mai fac copilutzii?
Dragaica, ce dosar de taxe? Pt scoala? Sau pt casa...c.a v-auzeam ca vreti sa va luati casa.
Galliciana, in nord unde, nordul tarii?
Pup si pe cine-am mai uitat, ma duc sa dorm, sa dorm, si iar sa dorm...pana la prima trezire a lui zibe, da` tot e ceva somn de calitate...da` nu se mai cheama de frumusete, e somn de recuperare deja. Uneori ma gandesc ca la batranete tot o sa dorm, ca n-oi avea ce face, dar, ironia sortii, toti batranii pe care-i stiu spun ca nu pot dormi.
Pusici si spor!

Eladea, tot te mai strang o data in brate!
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul! 
claudia74 spune:
Eladea nu pot crede, simteam ca nu e ceva in regula cu tine,imi pare nespus de rau sincer 
,sa iti dea Dumnezeu putere sa treci cu bine peste incercarea asta,sunt alaturi de tine.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
galliciana spune:
buna dimineata!
acum satau in baia mare, destul de apr de eladeea, pe care o pup si o imbratisez si azi!!

draga noastra, nu uita te asteptam rpd inapoi!!
si azi va fi f cald, vreo 20 gr.super ca se incalzeste.vremea asta a devenit fffff ciudata, cam peste tot!
o zi buna, sunt cu ochii pe voi, nu uitati.
pupici la gagici, la toate gagicile,da??

astept inca o minune in viata mea!!!
anca_27 spune:
Gallician...aproape de unde se-agata harta-n cui
, speram in vara asta la o iesire mai in nord, la Maramu, mai vedem.
Eladea, sunt cu gandul la tine azi
, sa vii te rog sa vb cu noi.
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul! 
nma spune:
Andreea imi pare tare rau. De dragul lui Eric sper sa reusesti sa mergi mai departe. Suntem
de tine.
Anca saptamana aceasta a venit bona de la 8 la 12.30. Azi va sta fata bonei toata ziua cu ei si maine ii expediez la bona la tara pana duminica. Luni am de predat un deviz la un proiect si sunt cam stresata ca nu ma incadrez in timp. La cat sunt de stresi nu mai stiu ce trasnai mai fac
.
Felicitari pentru prezentare. Asa se intampla mereu. Ne stream tare si apoi realizam ca nu a fost asa de greu. Ai multi copii la meditatie?
Galliciana eu stau intr-un orasel de sub munti, pe valea Oltului. E o zona frumoasa, multe statiuni. Daca nu ar fi combinatul pt mine ar fi orasul ideal. Ai ghicit despre ce oras e vorba????