noi,sagetatoarele (10)
Raspunsuri - Pagina 3
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Eladeea deja bebicul are 7 saptamani........Doamne ce-a trecut timpul..........eu unde eram????????? Vreau si eu bebeeeee..... poate se molipseste si la mine Cred ca cel mic simte venirea bebelului si ce zice ...."sa profit cat mai pot", tre sa incerci sa-i vorbeste de pe acuma de bebe, sa-l pregatesti . La mine ai mei au incercat dar degeaba, eu tot am zis ca-l arunc pe geam ...........da uite ca acum suntem cei mai buni prieteni Alison astept poze noi cu "ochi albastri", daca tot nu am copii macar sa-mi bucur ochii cu ai vostri .... Anca ma uit la pozele bebelinei si-mi vine s-o mananc ma topesc in ochii ei mari, i-am aratat sotului poza(el isi doreste mult o fetita) sa vezi ce suspina saracutul de el, mi-a parut rau apoi.....vad ca-si doreste mult bebe Va pup pe toate http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica http://tt.lilypie.com/87KXm4.png |
hihiih...ce m-ai distrat cu aruncatul pe geam dar sa stii ca sunt cazuri in care cel mare il refuza total pe cel mic si chiar vrea sa-i faca rau...bine..inconstient..dar...
eu zic ca daca diferenta de varsta e mica, clle mare nu isi da seama f bine ce se petrece..se va obisnui mai usor cu toate...sper...
doamne ajuta sa va iasa si voua cat de curand! noua ne-a iesit din prima...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) si 7+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nma spune:
Am revenit si eu. Azi am avut examenul si am scapat. De maine trebuie sa ma apuc serios de lucru asa ca tot printre picaturi o sa intru.
Examenul l-am luat si tare ma bucur ca am scapat mai ales ca am invatat putin.
Ieri am avut o zi grea. Mi-am propuis sa ingras porcul in ajun dar pustimea mi-a dat planurile peste cap. La ora 12.30 a venit Alex acasa urlant ca a cazut pe beton. Nu isi misca mana stanga, nu se linistea si tare greu mi-a fost sa ma decid daca merg la urgenta sau mai astept. Pana la urma a jost doar o julitura mai serioasa. La putina vreme dupa, Andra cu ajutorul unui scaun s-a catarat pe mobila si m-a strigat sa o felicit pentru isprava. La ora 17.00 Andra ma facut sa mai slabesc 1 kg. Intr-un minut cat a ramas singura a cautat in cosul de gunoi si a gasit o cutie de conserve in care si-a prins degetul. Ca sa nu se intample asa ceva am acoperit cutia de conserva cu gunoi dar domnisoara s-a gandit sa goleasca cosul. Au fost cateva minute groazice. degetul era intepenit asa ca greu l-am scos din cutie si s-a ales cu o taietura serioasa. Am ajuns la urgente intr-un timp record si acum are dopua copci la degetelul ei mititel.
De dimineata a fost la pansat cu bona (eu eram la examen cu inima cat un purice; de fapt am si iesit prima din sala) si pare ca e ok.
eladea2005 spune:
salutare si de la noi...
offfff nico, saracuta...pupam degetelul... si papusica...
FELIICTARI!!!!!!! ESTI TARE, MAMI!!!!!!
eu am o veste nici buna nici rea...am fost la eco...sarcina se pare ca are 6 sapt dupa masuratori darrrrrrr...nu a vazut embrionul... asa ca trebuie sa revin sapt viitoare...sper sa fie totul bine... am niste ganduri groaznice... deja ma pregatesc sufleteste pentru ce-i mai rau... in plus am si 2 chisturi lipite care au 7 cm impreuna...astea au aparut acum cu sarcina...dar nu-mi fac griji de ele acum...
cam astea sunt vestile de azi...va pup! o seara placuta voua si celor dragi!
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
anca_27 spune:
Ioi Nico, ce de peripetii , bine c-a trecut examenul cu bine, felicitari! Pup manutza mica cu copcii, mama ei de conserva, si manutza mare, cine-o fi pus betonul tocmai acolo?
A propos de conserva, acu vreo 3 ani, intr-un ajun de Paste, bucataream de zor, si n-aveam desfacator de conserve. Si dau sa tai o conserva de Bonduelle (n-am uitat firma) si mi-am bagat lama cutitului exact intre degetul mare si cel aratator, am sectionat si muschiul, pana-n os. Si ca sa fie cu haz povestea, la urgente m-a cusut o tanti care, la sfarsit mi-am dat seama, era beata.
Noi am revenit cu bine de la bunici, duminica seara, zibe super rasfatata, dar si-a luat tributul zilele astea, a fost foarte demanding; cat nu ne-a spus `pai voi ma pasati de la unul la altul? ia faceti-va portia de tinut in brate, eu de mami si de daddy am nevoie`, asa ca sunt rupta in doua. A venit si tata cu noi, spital, rmn, are trei inceputuri de hernie de disc... acum e mai bine dupa tratament, si medicii zic ca se poate trata/ameliora.
Halceva.... azi am facut checul asta si mi-a picat pe cand sa-l scot din cuptor. Primul chec din viata mea, si-a picat. Sa fie sanatos ca l-am halit cu I. si cumnatul si cumnata, n-a ramas nimic. M-am apucat si de meditatii, o data pe sapt, azi am avut iar, din motive de nerablagire profesionala si criza ce se transforma in recesiune.
La master, tone de prezentari si workshop-uri, uneori imi vine sa renunt...da le fac cumva.
Na, ca v-am spus toata viata mea, mai ramane sa va spun si ce fac in seara asta .
Mai dati si voi din casa.
Pusici si-un rest de saptamana magic!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul!
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
anca_27 spune:
Of Eladea, nu te mai gandii la prostii, cine stie cum iti era vezica, toate cele pe-acolo, e micut samburelul, da` se face el mare si sapt viit il vezi in toata splendoarea.
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul!
Dragaica spune:
Ce-s cu vestile astea............lipsesc si eu 2-3 zile si iaca belele.
Nma pupa din partea mea degetelul, asta e cat sunt mici sunt nazdravani. Eu am genunchii plini de julituri, achizitionate cand eram micuta....
Felicitari pentru examene, va admir sincer, sunteti si mame, si sotii, si studente, mii de plecaciuni si o
Eladeea fara ganduri rele ca influentezi bebicu, uite o de la mine ca sa te incurajez.
Anca si pentru tine o , capul sus, baga mare la invatat.
Asa acum ca am imprastiat cu sa va zic despre mine.
Munca, munca, munca....scoala, scoala, scoala........si atat, nimic nou sub soare asteptam un log weekend pe 10 aprilie (cade pastele catolic) ca sa vedem unde o zbughim amandoi. Cred ca la munte pentru 2 zile ne-ar prinde bine
Va pup cu drag, aveti grija de bebici mari si mici
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
nma spune:
M-am tot gandit. Cred ca domnisoara a vazut cand am aruncat conserva la cos caci altfel nu avea cum sa o gaseasca asa de repede. Anca de la Bonduelle ni se trage si noua. La piticii mei le plac tare mult legumele de la ei.
Mi-ai facut pofta cu checul. Eu nu am mai facut de ani de zile. Am gasit o reteta de chec in cana facut la microunde. Poate il incerc ca se face foarte repede.
Si eu am vrut sa renunt la master, simteam ca nu mai pot, dar s-a terminat cu bine.
Andreea stai linistita ca bb e bine. Si eu cu Andra am trecut prin asa ceva. Aveam 7 saptamani si 3 medici un au reusit sa vada sarcina (la 5 saptamani mi-a confirmat sarcina dr meu gine). E doua zi m-a internat suspectand o extrauterina sau ceva chist dar pana la urma au reusit sa o gaseasca pe zapacita mica. Eu eram convinsa ca e acolo si se ascunde .
Dragaica nazdravanii se lovesc usor dar mama are tendinta sa se invinovateasca ca nu a fost mai atenta. Un coleg m-a intrebat ieri cum a reactionat sotul cand a aflat. pai asta imi mai lipsea. sa inceapa si el cu acuzele. El saracul tot incerca sa imi spuna sa stau linistita ca sigur e ceva superficial si nu trebuie mers la urgenta.
Acum cate ceva din casa : vreau sa ne mutam la curte, sa am gradina cu flori, loc de joaca la copii, pisica , catel. Mi-a trebuit mult sa imi conving sotul. Acum conditia ar fi sa vand apartamentul (grea misiune) si sa gasim o firma care sa lucreze bine si ieftin.
Nu stiu ce m-a apucat ca toata viata am stat la bloc in mijlocul orasului. Nici nu stiu cum o sa ma descurc fara magazine la doi pasi, fara piata peste drum ... Terenul e la 3 km de centru, sunt microbuze, dar tot imi va trebui masina.
eladea2005 spune:
neata si de la noi...
eu nu ma simt prea ok...am si stari de ameteala, sunt slabita efectiv, plus gandurile astea care nu-mi dau pace...uffff....
oricum, multumesc mult pentru incurajari, sunteti niste dragute...
sper sa fie bine, dar incerc sa ma pregatesc si petnru ce-i mai rau...
azi in sfarsit e vreme buna...adica soare, ca inca n-am scos capul afara sa vad cat e de frig...
ERIC IN 2009...
ERIC
anca_27 spune:
Andreea, pai de aia te simti slabita si obosita, de la samburel...haide, nu-ti mai fa griji.
Nico, chec la micro? M-ai facut curioasa. Cu casa, eu zic ca merita, te obisnuiesti si fara magazine aproape - cheltui mai putin - si-o sa vezi ce-o sa-ti placa sa zburde pruncii prin curte.
Dragaica, vad ca si tu esti prinsa. Hai 10 aprilie mai repede.
Eu sunt trista ... cred ca va trebui sa ne vindem masina... am tras aproape doi ani sa platim ratele, ar mai fi 2 ani, dar nu mai putem, avem si la apart, si e mai imp casa decat masina. Si tristetea mai mare vine de la faptul ca la preturile actuale, n-o putem vinde decat cu aprox suma care trebuie data la banca ca s-o lichidam, deci 1 an si 8 luni de rate sunt dusi pe apa sambetei . Of....sunt tare trista....dar inca sper la o minune...
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul!
nma spune:
Anca sper sa reusiti sa acoperiti ratele. Si noi ne tot facem calculele. La mine prima economie ar fi sa renunt la bona. Imi pare tare rau pt ea caci nu are alt venit dar daca nu ma descurc duc pustimea la camin.
reteta pt chec o gasesti aici.
Andreea capul sus. uite ca o sa vina primavara. la mine la bloc infloreste un pom.