noi,sagetatoarele (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

nico, sper sa ajung sa o vad pe alison.... sunt atatea in capul meu, treburi neterminate, nu mai stiu incotro sa o apuc....e vina mea, ca le-am lasat pe ultima suta....
mnealui face treaba adunand lucrurile, si pregatindu-le pt ....gunoi.... asa ca, no comment...
spal vase, strang vase, si tot asa.....
macar sper sa iasa ceva bun!!
sunt franta de oboseala, sincer....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

azi raportam o zi mai buna, adica putini muci si tuse aproape deloc...e bine zic eu...

asa ca astazi il expediez pe Eric la ai mei pana sambata...sa mai stam si noi linistiti putin...ca avem mare nevoie... in plus trebuie sa mai fac niste ordine si curatenie...ca bineinteles ca nu se mai vede ca am facut ceva prin casa...

va urez tuturor: PASTE FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI, MULTA IUBIRE SI PACE IN SUFLETE!

Pupici si un weekend minunat!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

pana la 13,30, fara oua, decat fierte,nevopsite, parul meu, la fel, nevopsit, treburi indeplinite!
urmeaza restul!
ela, ne bucuram ca micutul e mai bine, nu uita sa ii dai tratamentul cu el!!si petrecere placuta in 2!
gata, fug la restul de treburi!
mi-e dor de saratele, aoleu.....
sunt cu ochii pe voi!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

ieri nu l-am mai trimis pe Eric nicaieri...imi facuse o urticarie de toata frumusetea...pe picioare apoi si pe manute...ufff...asa ca am asteptat frumos sa vina pediatrul, ne-a dat Claritine acu s-a rezolvat, e ok...rasuflu si eu usurata...

slaba miscare, se eevde ca nu sunteti in zona...

sa aveti zile minunate, pline de iubire!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Haideti la cafea,azi mai usor cu lucrul :

Andreia ai poze in album unde are Erik codita facuta,nu astea de-acuma.
Ieri am facut 2 prajituri,ouale,azi fac o mancare de post,la noi s-a racit tare,a plouat ieri si azi cred ca va ploua.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

TUTUROR!

Fie ca Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca incredere, lumina, iubire si speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Noi plecam azi la ai mei, ne revedem peste 3-4-5 zile...

S-aveti Sarbatori cu liniste si sanatate!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Somn lin, ingeras mic!

Mergi la inceput

dragele mele,Sarbatori cat mai frumoase si pline de bucurii alaturi de cei dragi!!!
suntem in iasi, e minunat si vremea e f frumoasa!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

TREZIREA NATURII LA VIATA, SUB MANGAIEREA RAZELOR DE SOARE GENEROS,SA VA ADUCA IN VIATA VOASTRA BUCURIA DE A TRAII ALATURI DE NOI SI TOTI CEI CARE VA IUBESC!CADOURI FRUMOASE SA VA ADUCA IEPURASUL , IAR MII DE FLORI GINGASE, SA VA FACA VIATA CA O VESNICA PRIMAVARA!!!! ACUM CAND SARBATORIM INVIEREA DOMNULUI IISUS VA DORIM SANATATE SI VISE IMPLINITE, IUBIRE SI INTELEGERE !

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Un Paste Fericit si multa ...lumina la toate sagetile

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput