noi,sagetatoarele (10)
Raspunsuri - Pagina 12
claudia74 spune:
Bey parca ai fi sora mea geamana
si eu sunt de parere ca nu fac nimic,dar nici numai tin minte cate am facut de dimineata,acu am terminat de calcat si de intins rufele in curte,am plantat niste flori, am plivit putin printre flori,am pus niste scoarta de brad intre ele,cica niste,2 saci
sper sa nu mai dea iarba atata ca m-am saturat sa stau zilnic sa pivesc,asa am spalat pe jos etajul de sus,dupa ce am aspirat bineinteles,am fost la cumpaaraturi,am facut o mancare de varza,am spalat terasa,am sortat niste haine, am vrut sa spal si masin a dar numai am chef ca plec la lucru acusi.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
galliciana spune:
spor la lucru, ca deh, nu vei sta nici acolo, si mai lasa-le de treburi, ca,......... nu ne ridica nimeni statuie.....
pupici, fii cuminte, ai vreme pt masina si maine!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
alison, vin de la baia mare la iasi, cateva zile..... nu stiu poate 2.... ce zici??
pupici la gagici!!!la toate!!

alison spune:
galliciana,daca vrei sa ne intilnim,suna-ma la 0744229588.noi si lucram de sarbatori si mai si plecam pe la parinti,in alte localitati.daca ne nimerim,de ce nu ?ok?
dragaica,musai ne vedem in octombrie!cu ochi albastri cu tot! si poate o fi cu ochi si la tine pina atunci,iti tin pumnii!
claudia,dar neastimparata mai esti!am ametit numai citind cite ai facut...inainte de a merge la slujba...
anca,sanatate lui zibe ,sa ramina doar cu stranutul,
!ti-a mai
trecut lenea?eu o mai am...
elvie,bine ai revenit!
nico,ce mi-au placut pozele de la muzeul satului!ce mare e andra!si ce draguta!foc!
alison ,mami de simon
poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
ufff...noi cu probleme...stam tare prost cu mancarea
bine, niciodata n-a fost el mare mancacios, dar acum...
Eric e tare marait, cateodata...de vina sunt si dintii...stau sa-i iasa caninii de sus, 2 molari inferiori sunt iesiti, dar sus inca e gingia rosie...dau vina pe chestia asta si pe raceala pt faptul ca mananca dezastruosssss!!!! altfel as lua-o razna...sunt intr-o pasa tare proasta, din nou...din cauza asta....offff

Anca, mersi de intrebare...eu ma simt perfect...fizic am fost ok imediat dupa interventie...desi imi era o groaza ca de moarte...
apropo de control, cu rusine zic ca eu n-am fost deloc...bravo tie ca ai reusit sa mergi, chiar si dupa 4 luni!![]()
Claudia draga...da multe ai facut...
odihneste-te, nici atata munca nu e buna...
ziceai de coditele lui Eric??? unde ai vazut codite???![]()
si pe aici a fost un vant oribil...degeaba a fost cald si soare...
sper sa vina vremuri mai bune!!!
tuturor!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Anca esti crunta rau,pai ce mancati de Pasti,mergeti in vizite cu oole la ciocnit |
Clau, ma bazez ca mergem la ai mei si si normal, pana ajungem acolo gateste mama si mama vitrega. Se-ntrec, se vorbesc, care sa ne puna mai bun pe masa, sunt de coma, si venim si cu papitza la pachet (de obicei, acu sper sa nu cobesc
Asa ca acu, trag chiulul cat se poate daca se poate...Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Somn lin, ingeras mic!

galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

din nou la treaba, cozonaci, in pr rand, apoi, trebuie sa plec de acasa, sa platesc un parbriz, sa duc o factura, apoi iar in piata, sa mai iau carnita de miel, dupa ce vad ce banuti imi mai raman..
urmarea, o stiti, acasa, rufe, strans de prin casa....
aaaaaaaa, si ouale!!!!
tot azi! si bagaje,daca se poate...
apoi, nu stiu, mai vad....aaaaaaaaaaaaa, si parul meu!!!
alison, multumesc, sper sa reusim sa ne vedem, sincer!!
o zi buna!
pupici la gagici!!!

galliciana spune:
bag imediat din cozonaci la cuptor...
vazuse coditele de la fular.....hai, mai.....
bag imediat din cozonaci la cuptor...
pupici la gagici!!!

nma spune:
Buna dimineata!
Am
tot. Acum va astept la
si
apoi 

. Dupa incalzire 

prin casa sa terminam cu pregatirile de Paste.
Andreea are Eric niste ochisori de iti vine sa il mananci. E tare frumusel si pare si nazdravan.
Anca bine ca ai ajuns la gine. Eu spre rusinea mea nu am ajuns. Imi propun in fiecare luna dar mereu intervine ceva. Nici cu Alex la operatie pt polipi nu am mai ajuns., Nu a reusit sotul sa isi ia liber.
Galliciana ia lasal pe mnealui cateva ore sa faca treaba in casa si sa vezi ce greu i sa pare. Eu mai aplic metoda asta si imediat se potoleste. ba mai primesc si ajutor.
Dragaica bafta multa la examen. Tin pumnii sa gasesti bilete la un pret bun.
Claudia eu va citesc zilnic din umbra dar nu ma lasa Andra sa scriu. Dimineata la ora 7 eram la calculator dar s-a trezit domnisorica si mi-a facut morala de rigoare. I-am pregatit laptele sa fie gata pe cand se trezeste dar domnisorica a vrut sa se asigure ca e facut conform normelor in vigoare
asa ca a trebuit sa facem altul.
Maine noi plecam la socrii si nu am finalizat cumparaturile, mai trebuie facute bagajele, putina curatenie (curatenie generala fac cdand ma intorc). O sa stam o saptamana.
Intre timp s-a stricat si LCD-ul care e luat doar de un an
. Azi au promis ca vin sa il repare. E tare enervant ca e luat in rate si mai am 1 an de platit la el
.
M-am intins cat o zi de post.
Va pup
nma spune:
La cat de zapa sunt nu am vazut ca a mai ramas o pagina de citit
. Nu intelegeam cand ati postat asa de repede.
Deci, ma bucur ca v-au placut pozele de la muzeul satului. Sincer abia astept sa mai mergem. E tare frumos si multa liniste.
Vad ca va dati intalnire la Iasi. Sincer tare asi merge si eu dar anul asta nu stiu pe unde mai ajungem.
Andreea si Andra e la fel cu mancarea. Ieri a servit domnisoara doar lapte si covrigi. Alex manca foarte bine fara stres, dar la Andra asi sta si in cap sa inghita si ea ceva.
Galliciana mai da harnica esti! la mine zici ca a fost razboi., Eu am strans hainele de pe sarma si Andra le-a imprastiat peste tot. Acum imi goleste sertarele.
azi vreu sa fac si eu cateva oua sa fie in casa cand ne intoarcem. mama imi face sarmale si le pune la congelator. Prajituri iau de la soacra.