noi,sagetatoarele (10)
Raspunsuri - Pagina 14
elvie spune:
Un Paste Fericit si multa ...lumina la toate sagetile 
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
claudia74 spune:
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Dragaica spune:
SF.SARBATORI DE PASTE sa va umple sufletul de lumina,ochii de lacrimile bucuriei ,mintea de ganduri frumoase si inima de iubire!PASTE FERICIT!
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
alison spune:
un paste fericit si luminos alaturi de cei dragi!
pup toate sagetutele,sa fie sanatoase,frumoase,cu ai lor pe linga ele!

alison ,mami de simon
poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2
eladea2005 spune:
Neataaaaaaaaaa!!!!
care pe unde sunteti? cum v-ati distrat de apsti??? haideti la povesti...
cele care sunteti pe acasa...![]()
claudia, nu ma lasa sa vad filmuletul tau...adica felicitare, sau ce-o fi...
va pup! o saptamana minunata!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
claudia74 spune:
Sa stii ca si eu am probleme cu video de pe youtube,trebuie vreun flaschplayer nou,era despre Invierea Domnului.
Eu am facut azi treaba prin casa fara sa ma uit pe calendar
,dar e totul ravasit prinn casa.
In rest vreme buna de vreo 2 zile,copiii au inceput scoala,gradinita,noi serviciul,e o prietena din De la noi in vizita,asa ca ne mai distram si noi un pic
.
Sambata am avut o intalnire super cu cateva fete de pe forum din De,ne-am simtit bine.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
galliciana spune:
Hristos a inviat!!!

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
haideti la cafea, de abia azi ma simt in stare sa imi fac prezenta aici!!!
sper ca ti petrecut bine, si in liniste si pace sufleteasca!!
o zi buna, pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
scuzati geselile, inca sunt adormita,.....
as vrea sa va pun niste poze, dar, nu stiu cum....
ma ajutati??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
claudia74 spune:
Sagetatoarele ati adormit!!! hai trezirea noi ne-am chefuit azi de ziua sotului ![]()
.
Galiciana trebuie sa-ti deschizi cont pe onetrumedia sau webshot depinde de site-ul unde vrei sa-ti deschizi album,apoi dai upload la poze cate vrei,iti termini albumul si te duci la post online copiezi url de acolo si il pui pe site aici,ptr nelamuriri iti stau la dispozitie ![]()
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
alison spune:
hi! dar sunt treaza...LMA sotului tau claudel!noi am fost azi la neamt,agapia si varatec:
http://s468.photobucket.com/albums/rr49/alisonss/?action=view¤t=88061f55.pbw
enjoy!
si va pupam pe toate!
alison ,mami de simon
poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2