Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 8
chinabulina spune:
pentru adriana, vecina mea, un mare 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Nicole1980 spune:
Buna dragele mele,
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la noi in ziua in care am implinit 9 lunite. Eu nu am reusit sa intru sa va multumesc, insa o fac acum
La multi ani si din partea noastra pentru puiutii ce implinesc lunite in perioada 16-23 martie !

Noi suntem bine, saptamana viitoare mergem la control sa vedem balanta.
Eu incep sa ma simt obosita. Maine mi-am luat o zi de concediu, sper sa imi revin din oboseala.
Ma duc sa citesc sa vad daca vine cineva la Kidex.
Va pup 
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
anuta-maria spune:
Mul#355;umim de complimente.
Am v#259;zut ca vb despre lipsa poftei de papa la bebei, eu i-am dat pikovit sirop si a avut efect.
Noi baita ii facem cam la 2-3 zile, dar la fel ca si cleo il spal la poponel de fiecare data cand face kaka si pe fata cand se murdareste.
Referitor la targ eu am incercat ieri sa imi descarc, dar esect total. Eu o sa merg sambata dupa amiaza, dar merg singura ca al meu sot nu poate venii, trebuie sa stea cu cel mic care inca mai e racit. Le-as trimite pe el, dar iar imi ia cine stie ce cum a mai facut o data, le-am trimis sa imi ia niste bady cu maneca lunga si a luat cu maneca scurta si cu floricele ca de fetite. Vreau sa-i iau olita ca nu avem (as vrea ca lui Andrei Raducu de Gabitza. De unde ai luat-o?) si alte maruntisuri
Ce dragut puiutul lui MissP ca zice mama, al meu spune numai tata, o data sau de doua ori a spus mama.
Cam atat pe ziua e azi. Va urez nopti linistite
Micaela06 spune:
Ne-am intor si noi de la Kidex, am luat Clementoni, Gabitule
multumim pentru idee, o minge de la vtech Daria a fost foarte interesata de ea acolo, acu ii e teama de ea, o masinuta de impins ((asta pt ca l-a fraierit pe tati ei) si alte tampenii gen suzete, caciula, geanta pt biberoane&stuff...
Ce ma oftic e ca m-a fraierit Stefan sa mergem cu el si nu am putut sa-i iau de incaltat, ca in capul lui sunt pre scumpe si nu merita banii aia, asa ca al nostru copil o sa umble descult.
Fata mea a plans in masina de la sediu connex pana am intrat la expozitie... am fost un car de nervi.
gabitzam spune:
Anuta, cred ca de la Carrefour am luat olita, acum vreo 2-3 ani, cand era Andrei mic. Vreau sa zic ca in timp am luat trei olite
Si la fiecare pereche de bunici cate una, ca nu vrea sa faca decat la olita lui.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
socrate spune:
MsBB cred ca a fost foarte greu. Eu nu stiu ce sa zic cu suflatul in coarne. Mai stiti ca v-am zis ca urla cand nu vroia sau vroia ceva? Ei de fiecare data am incercat sa anticipez si sa reactionez la ce vroia sa facem sa sa incetam. Si mereu ii spuneam ca nu e cazul sa urle ca nu vrea mancare e suficient sa inchida gurita. Si acum a incetat vazand ca la primul semn se rezolva. Eu cred ca simt si ei nevoia sa comunice si nu pot altfel.
Alysh spune:
Scrieti, nu gluma. sa inteleg ca e dificila treaba cu psihologia copilului. Am obsesie pe tema asta. Sa nu gresesc prea mult. O sa ma certe Miss c-am zis asa, dar ce sa fac? Vreau sa fie un om normal, integru, bun, modest, destept, rational cand trebuie, pasional cand trebuie, sa stie sa faca fatza diverselor situatii cu care se va confrunta.
Spun asta pt ca ai mei, taica-miu in special a gresit asa mult. Atat de evidente imi sunt acum greselile lui....
Citesc mai nou, FRancoise Dotlo, "Cand apare copilul". Acum cer cu imprumut carti de la Laurita, ca mi-a sunat tare interesant ce-a povestit. Sa vedem cum stau cu timpul, ca aici e marea problema.
In legatura cu baia, nu exista sa sarim peste, face baie cu ta-su care isi pastreaza chilotii pe el, in cada mare si e cel mai fericit. E vb de igiena, de placere si de somnic bun.
Cand mergem la curte ii fac baie in caditza de plastic mai scurt dar tot ii fac.
A-poropos de psihologia copilului, SIMO, ti-am devorat frazele in care povesteai cum gestionezi diversele situatii cu David. Mi s-au parut extraordinbare reactiile tale, nu m-as fi gandit sa reactionez asa. Dar RETIN, tot ce-ai scris acolo.
Miss, dupa parerea mea poza voastra merita PRIMUL LOC!!! E artistica, e deosebita, are ceva aparte!! Eu cred ca va castiga!!!!
Cleo, 

, maine fac si eu salata aceea. Chiar azi mi-a dat soacra'mea o punga de nuci, la fix. Ma duc doar sa cumpar branza.
Andrada, sanatate, asteptam vesti bune!
MsBB, iar ai trecut prin emotii, gandeste-te la partea pozitiva: ai un copil cu personalitate! E sanatoasa, e frumoasa, ce vrei mai mult?
Vlady
iulia83 spune:
asaaaa..unde eram? am facut o ciulama de ciuperci suuuuper buna am papat cu mamaliga. sotu' inca nu ajunsa acasa, mai au nu stiu ce dosare, au demis 60 de directori de la APIA si acu ii terfeleste pe bietii angajati muncesc ca sclavii. il astept sa-i pun masa ca e lihnit saracu. bai ce viata...
fata o culcai cu mama
asa mi se rupe sufletul, aseara am intrat de 20 de ori pana sa ma culc la ele in camera sa vad daca e bine, daca mai trebuie ceva, de fapt s-o vad eu s-o mai pup otzara.
desiree, mmmmm bun nuggets-ul ala
chiar si cu burtica plina ma gandesc la mec...ptiu ptiu
am luat si eu o rulada de la targul de haine...am fost azi la kauffland si in parcare e cica un targ de haine..porcarii ieftine, kitchuri, eu ma bucur cand vin astia ca vin unii cu dulciuri d-alea bune, facute din tot felul de fructe, fara zahar, sanatoase. si am luat o rulada, 5 lei suta de grame, am luat 400 gr si ceva si a mai ramas un sfert
am tot taiat, o bucatica, iar o bucatica si tot asa. initial o luasem pt cornel ca lui ii place, da papai si io...
magnetism...vai mi se rupe sufletul cand aud de chestii de-astea..si ma umplu de scarba, atat fata de el cat si de ea. nasol. primul meu impuls ar fi sa-ti zic sa-i zici, insa as sta la locul meu mai bine, ca nu se stie ce va iesi din asta. sau incearca sa vb tu sau sotul tau cu el, poate..ce lume
vine sosul,imi dadu bif, ma duc sa-i pun fripturica, luai ceafa de porc. mai continui dupa ce-l culc...
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
cleo78 spune:
msBB, vreau sa iti scriu inainte de culcare.
Io cand mergem la dr, sunt agitata. Si normal - io agitata => agit cupilul. Daca se mai plictisestee, mai e si varsta cand se sparie de straini... cum sa nu planga la neurolog?
Faputl ca e bine dezvoltata pt varsta ei - tre sa te linishteasca.
Si.... calma...calma...cat poti tu de calma.
Cand apare copilul, de francois dalto am cetit-o si io, pe calc., la munca. F. frumoase exemplele. Mai faina decat cartea lui supernanny.
si f. faina, mai e o carte, care prindea bine in timpul sarcinii: Cum sa nu fii o mama perfecta. In care te incurajeaza sa faci ce simti! Cupilu e unic, babele rele, si tin minte numai prostiile....
si sa nu uit, am reusit sa vaz si io filmuletele cu David, flacaul lui MissP! moaama, pai Mara rupea juma de carte -pana atunci. Io ii las neshte reviste: le rupe, strang bucatile,si tot asha. Ea - tot la cartea mea... si ce imi place filmuletu cand e plin de energie, si se burica...si spune, si povesteste, si explica si se strofoaca si nimeni nu il intelege! Noi in momente de astea, o rugam sa tina minte, si sa ne zica peste 3 ani.
noapte buna cupii. Pe noi, parintii, ne incearca o raceala...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 si sa nu uit, am reusit sa vaz si io filmuletele cu David, flacaul lui MissP! moaama, pai Mara rupea juma de carte -pana atunci. Io ii las neshte reviste: le rupe, strang bucatile,si tot asha. Ea - tot la cartea mea... si ce imi place filmuletu cand e plin de energie, si se burica...si spune, si povesteste, si explica si se strofoaca si nimeni nu il intelege! Noi in momente de astea, o rugam sa tina minte, si sa ne zica peste 3 ani. noapte buna cupii. Pe noi, parintii, ne incearca o raceala... o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Victoria la fel, rupeeeeeeeeeeee cu asa o fericire... probabil fetitele or fi mai destructive?!
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02