Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Ne-am intors si noi din Balonul Copiilor - era Annika tare uimita, da pana la urma a inceput sa-i placa.
Laura,am vazut sosete de alea cu antideranpant pt. bebelusi, da eu cautam pt Lara - pt. ea aveam mai multe de luat, ca pt. Annika am destule ramase de la Lara
Da, mai Cleo, si eu vroiam sa intreb - ce e ala Ethos? un magazin de jucarii? un supermarket?
Adriana
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Buna seara! Ne-am intors si noi din Balonul Copiilor - era Annika tare uimita, da pana la urma a inceput sa-i placa. Laura,am vazut sosete de alea cu antideranpant pt. bebelusi, da eu cautam pt Lara - pt. ea aveam mai multe de luat, ca pt. Annika am destule ramase de la Lara Da, mai Cleo, si eu vroiam sa intreb - ce e ala Ethos? un magazin de jucarii? un supermarket? Adriana |
un market mai mic decat megaimage... dar la care am gasit un anannas super aseara si covorash pazzle.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
iulia83 spune:
hello, am dormit o ora juma. am pus sa-i fac fetii putin peste la abur intre tipom caut o reteta de ciulama cu ciuperci pt maine ca as tine post ca miercuri m-a sarit.
voi cum le dati usturoiul? ca io il fierb in apa/abur impreuna cu mancarica pe care i-o prepar, insa as vrea sa-l dau si crud, pisat ff marunt, ca stiu ca usturoiul e foarte bun la imunitate, insa mi-e frica sa nu-i vina foc pe gat.
cleo, eu o spal la fund dupa ce face caca doar, pe corp total, la cum e ea de sensibiloasa sambata iar pe cap, cat a fo racita a trecut si luna sincer, dar i-a fo frica sa nu-i intorc boala, dar ii fac atunci cand ii fac si pe corp deci, odata pe sapt. plus ca nici dupa 4 sapt nu i s-a ingrasat parul sau sa-i miroase. cand s-o mai incalzi afara incepem incet-incet cu baitze mai dese, probabil pe caldurile alea din vara odata pe zi. cum e mara? parca s-a locit azi dimineata. facu cucui?
lovitura de Maruca scumpa..
Andrada, multa sanatate puiului, vezi, mergi la dr, urina galbena e semn de deshidratare sau infectie urinara. cat despre dat cu capul de scaunel, asta face si ea si se enerveaza, plange, etc, dar nu asta ma sperie ci leganatul ala leeent.
fetele care se leagana (in secret, shhht) mai am si eu un specimen acasa, cornel mereu se leagana, zice ca-l linisteste, de cateva sapt a inceput din ce in ce mai des, mai ales ca vine foooarte obosit si altfel nu poate sa adoarma. si ca amuzament, si socru-meu se legana, pana l-a luat soacra-mea tare: ":ia asculta ma, ce-i asta? pai tu esti ditamai carlanu' si la 30 si de ani te legeni? " cum e ea tare in gura si saracu de atunci de frica nu s-a mai leganat
i-a fo frica
am citit mai in diagonala, nu va suparati...
Alex@Sara, ce bine ca ai mai trecut pe la noi. sa-ti mearga bine sarcina si sa ne anunti si pe noi ce va fi bb 2 .
miss - cu tv-ul..hmmm, doar la emisiunea neatza 2 ore a uit, apai daca si chestia asta sa-mi refuz, imi iau campii, in rest, nu las tv-ul aprins, ca n-am ce vedea. cat despre concursuri, cand mai vrei sa participi la un concurs pe DC, zi-mi mie si pun eu pozicile cu David pe numele meu.. tu dai doar de veste si faci campanie.asta sa nu mai fi neindreptatita. se mai poate vota? eu te-am mai votat odata, dar daca se mai poate, mai bag.
cat despre noi am decis s-o las balta cu concursul pampers. m-am agitat degeaba. pe primul loc este o fetita care nici macar nu se incadreaza in tema, nu face nici o smecherie, giumbusluc, sta doar acolo pe podea si zambeste. n-am nimic Doamne fereste cu copila, dar ma-sa putea sa puna o poza care se incadreaza in tema sa-si merite premiul. imi pare rau ca v-am pus sa ma votati, etc. n-o retrag din concurs ca n-am cum, dar am terminat cu campaniile de votare. si vad ca daca nu zici la nimeni sa te voteze, nici ca mai urca scoru acolo. eu una ma apuc sa votez pozele care-mi plac, mai bine de pe acolo.
Mult succes Iasminutei, ca vad ca da inainte
mai bagam si noi voturi sapt viitoare pt ea.
bai, sunt singura handicapata care-si tine copilul nespalat o saptamana? eu am prins sincer o frica, ca si mie mi-ar fi drags-o bag cu mine ca-mi fac aproape in fiecare seara dar raceste prea des si ma cicaleste mama ca din cauza ca-i fac baie prea des, etc...ma simt ca o tiganca de-aia de nu-si spala pruncii...
dau send..revin
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
Lorich spune:
Am pus o ciorba de cartofi la foc, pacat ca n-am loboda. Vreau sa o mananc rece, cu ceapa, poate Cleo ma intelege.
Andrada sanatet multa lui Tiberiu, sa nu aiba nimic, ca aia nu e febra.
Miss hai ca ma sperii, de ce nu ne spui despre ce e vorba? Oricum daca zici ca nu David, nu casnicie, restul e atata de secundar... ca o omori pe Mutti sau pe Sticla...

Blue Angel m-ai atins la fix! Sunt moarta dupa bloguri culinare:gospodini, maya, edith... imi palc tare, o sa ma uit si pe cel zis de tine...imi place inventia asta ![]()
Lavinia ma uit la stiri! In dilema ta, din experienta mea ti-as zice sa nu te bagi, ca intotdeauna cel care se baga pica prost. Mi-am pierdut prietene asa si ei au depasit faza...vezi tu cum faci
Cleo intrebare, de ce ai fiert ananasul? Ce ai cetit ?
Doloress pup Patrick curajos!
De spalat zilnic pe corp, la cateva zile, 4-5 pe cap! Traspira, nu vad cum sa nu-l spal, apoi e maaaaare placere balaceala, nu vraeu sa i-o iau, apoi il mai oboseste nitel si tot asa multi apoi...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Lorich Am pus o ciorba de cartofi la foc, pacat ca n-am loboda. Vreau sa o mananc rece, cu ceapa, poate Cleo ma intelege. Andrada sanatet multa lui Tiberiu, sa nu aiba nimic, ca aia nu e febra. Miss hai ca ma sperii, de ce nu ne spui despre ce e vorba? Oricum daca zici ca nu David, nu casnicie, restul e atata de secundar... ca o omori pe Mutti sau pe Sticla... ![]() ![]() Blue Angel m-ai atins la fix! Sunt moarta dupa bloguri culinare:gospodini, maya, edith... imi palc tare, o sa ma uit si pe cel zis de tine...imi place inventia asta Lavinia ma uit la stiri! In dilema ta, din experienta mea ti-as zice sa nu te bagi, ca intotdeauna cel care se baga pica prost. Mi-am pierdut prietene asa si ei au depasit faza...vezi tu cum faci Cleo intrebare, de ce ai fiert ananasul? Ce ai cetit ? Doloress pup Patrick curajos! De spalat zilnic pe corp, la cateva zile, 4-5 pe cap! Traspira, nu vad cum sa nu-l spal, apoi e maaaaare placere balaceala, nu vraeu sa i-o iau, apoi il mai oboseste nitel si tot asa multi apoi... Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
nu am cetit nik. Atat m-a dus mintea. Sau mai degraba nici nu am gandit. Doar ca ma gandeam ca ananansu la borcanashe nu e crud...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Andrada79 spune:
Uff asa m-am intristat acum cand am deschis televizorul cu vestea ca a murit Ion Dolanescu!
Magnetism delicata situatie!Am patit-o si eu canva, eram studenta si ma indragostisem lulea de un baiat din grupa cu care eram si impreuna si un alt coleg mi-a zis dupa ceva timp ca cel cu care eram eu are prietena de 8 ani de zile. Moama ce l-am urat pe baiatul ala care mi-a zis, pt ca am crezut ca ma minte ca vrea sa ma desparta. Dupa ce intr-adevar m-am convins ca asa e mi-am dat seama ca l-am judecat gresit dar.......! IN fine nu imi pot imagina cat de mare poate fi suferinta atunci cand cel de langa tine e sotul tau si mai ai si un copilas cu el!
Iar m-am trezit cu soacramea la usa neanuntata!

MsBB spune:
Bai sunt in spumele marii!![]()
![]()
![]()
Tocmai am venit acasa de la neurolog. A fost o experienta de
.
Am ajuns cam cu vreo 5 min mai devreme fatza de ora programata si a mai durat vreo 5 min pana s-a eliberat doctorita. Deja mandra era in agitatie maxima. Tinuta in brate, fara sa-i fac mofturile , sa o las sa stearga podeaua si sa smulga afisele de pe acolo, era ca leul in turbare.
Am intrat la doctorita si ne-am pus pe explicat problema. Deja fii-mea batea din picior a nerabdare. Am dezbracat-o sa o vada mai bine si a inceput circul. Circ mare! Urlete, scandal, tipete, plansete.
Cica sa nu o iau in brate sa o calmez? Ei ash! Mai avea un pic si ramanea fara sulfare. Cu ocazia asta a vazut si doctorita cum face, cum se invineste de suparare.
A zis ca e clar spasmul hohotului de plans pe fondul imaturitatii neuronale si ca in timp trece. Darrrrr... ca n-ar trebuii sa-i suflu atata in
. Ce sa fac? sa o las sa planga pana ramane fara aer si crapa de oftica?
A vazut si ea ca nu se poate, ca urla incontinuu si pana la urma a zis sa o iau in brate sa incerc sa o calmez.
Mi-a zis la un moment dat sa o tin sa faca vreo 2 pasi, sa vada daca e dezvoltata normal pt varsta ei, ce sa o tin ca urla de parca o bateam.
Uofff sunt asa de suparata
. Nu stiu unde o sa ajung cu ea?
Degeaba imi zice si doctorita ca n-ar trebuii sa ii fac toate mofturile ca n-am ce face altceva.
M-a intrebat despre comportamentul ei acasa, despre cum doarme , ce face si de cand face. A zis ca e normal dezolvtata pt varsta ei , insa e o fire nervoasa si ca ne trebuie multa rabdare
.
Bine, nu va ganditi ca dialogul s-a desfasurat in liniste, nuuuu!! Cat am stat acolo a racnit intruna, de acum nici in brate la mine nu se mai calma. A fost ceva de groaza! Cred ca am slabit 2 kg cat am stat in cabinet.
Sa pot vorbi ceva cu doctorita, sa ma pot lamurii, sa-i platesc a fost nevoie ca tati sa iasa cu ea afara 

Deci, m-am dus bou si m-am intors vaca! Acum am asa o stare de neliniste si de agitatie!
A zis sa mai asteptam sa mai creasca, sa fie mai calma si sa revenim la un control mai amanuntit.
Acum pot sa scriu aici ...bicoz doarme, ca altfel ar fi calare pe mine! Am simtit din tonul doctoritei ca intr-un fel crede ca sunt responsabila de comportamentul ei dar ce pot sa fac? Sa-mi bag degetel in urechi si sa pretind ca nu urla?
Imi rupe zilnic timpanele si nimic/nimeni nu o calmeaza decat eu si nu oricum, in brate si mers!
Gata, nu ma mai plang dar sunt tare suparici!
Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
Magnetism79 spune:
| citat din mesajul lui Andrada79 Uff asa m-am intristat acum cand am deschis televizorul cu vestea ca a murit Ion Dolanescu! Magnetism delicata situatie!Am patit-o si eu canva, eram studenta si ma indragostisem lulea de un baiat din grupa cu care eram si impreuna si un alt coleg mi-a zis dupa ceva timp ca cel cu care eram eu are prietena de 8 ani de zile. Moama ce l-am urat pe baiatul ala care mi-a zis, pt ca am crezut ca ma minte ca vrea sa ma desparta. Dupa ce intr-adevar m-am convins ca asa e mi-am dat seama ca l-am judecat gresit dar.......! IN fine nu imi pot imagina cat de mare poate fi suferinta atunci cand cel de langa tine e sotul tau si mai ai si un copilas cu el! Iar m-am trezit cu soacramea la usa neanuntata! ![]() ![]() ![]() |
Vezi ca la radio ZU e un concurs: stai o sapt in casa cu o capra si daca rezisti , ei iti trimit soacra o sapt la bulgari la statiune si te si alegi cu 10000 Ron, deci castigul e de partea ta: scapi de soacra si castigi si bani.AVIZ CELOR CU SOACRE BUNEEEEEEEEEEE

gata am zis-o
Mami de Bogdanici Pogonici
MissParker spune:
Are mama aici un mic studios. ![]()
Si aici un mic posedat. ![]()
Victoria_mami spune:
Io va citesc cu un ochi... la propriu. Feteloooooooor, arat ca un pirat!!!
da' asa de tare ma doare ochiul daca-l tin deschis, ca prefer sa-l acopar... si am si compresa cu apa rece pe ochi, si Victoria vrea sa traga de compresa si de "patch"... of, si mi-e frica ca ma loveste iar... Cand m-a vazut daddy dimineata cu pleoapa umflata de cum am lacrimat toata noaptea (cu tot cu comprese) a iesit si mi-a cumparat picaturi de ochi cu antibiotic. Am pus deja o data si nu stiu daca de la picaturi sau ca-l tin acoperit si nu-l folosesc dar parca nu mai doare choar asa tare si nici nu mai lacrimez asa rau. Probabil de la picaturi, ca azi-noapte ma trezeam din somn si lacrimama, fetelor, de ziceai ca cine stie ce mi s-a intamplat de plang in halul ala. Dar asta mi-a fost lectie si mai bine o invat pe pielea mea, ma rog, pe ochiul meu decat pe al Victoriei: am invatat ca DACA NU E JUCARIE, NU TREBUIE SA O LAS SA E JOACE!!! cu lucrul respectiv, ca asa cum m-a lovit pe mine, putea sa se loveasca pe ea. Multumesc lui Dumnezeu ca m-a lovit pe mine si nu s-a lovit ea. De acum se va juca NUMAI cu jucarii care sunt safe ptr. ea in primul rand!
Si ca va tot laudarati pe aici vro' 2 zile cu pui trtasi in tzapa, ieri am fiert si io unu' si am facut supica ptr. Victoria si cand a venit daddy acasa l-am pus afara pe rotiserie... nu a fost asa bun ca altadata, ca parca am fiert prea mult... da' o fo' buuuuuuuun, oricum... nu de alta, da inghiteam aci in sec...
Daca am greseli, ma scuzati dar taaaaare rau vad cu un ochi... (dupa ce ca-s chioara si port ochelari, mai imi si scoate fii-mea unu'...) ![]()
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02