Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
Micaela, eu nu il las prea mult pe Mati in apa, ca mi-e greu sa stau prea mult aplecata deasupra lui si e ceva de speriat cit se agita, nu-l pot lasa prea mult liber...mai bea si el apa din baie
ca deh e mai interesant asa.
Adriana, Magne, sa va fie de bine cumparaturile...si eu voi merge cu invitatia online!
Alex&Sara petrecere frumoasa!
Desiree si pe mine m-a incintat printesa ta. EU ii mai dau lui david citeva cereale dintr-alea mari de la Nestle. I le pun pe masuta de la scaunul de masa...CInd nu reuseste sa le ia cu mina sau cind le prinde in pumn si nu le mai oate apuca cu degetele le ia direct cu gura.E comic...
Miss, l-ai intarcat?? Bravo!! AI scapat si de asta, se spune ca atunci cind il intarci tai pentru a doua oara cordonul ombilical, gata ai baiat mare de acum
. N-am citit mami tati ma auziti, am rugat-o pe Sis sa o descarce, nu stiu dar nu ma descurc cu mailul comun
(parca spuneati ca e pe mailul comun nu?)M-ai facut curioasa cu schimbarea...te gindesti cumva sa-l dai la gradinitza/cresa pe David???Astept cu nerabdare sa ne spui ce este..
ANdrada, foarte bine ca-i faci sumarul d eurina, la ei infectiile urinare sunt nasoale, echivaleaza cu o septicemie imi spunea o doctoritza...Dar speram ca-s dintii.
Lui Mati ii ies 4 dinti odata acum...or avea legatura cu mucisori si tusea usoara pe care o are cred tot de la muci??
Sis, sanatate la Mircisor!!!
Magne si eu zic sa nu spui nimic ci daca ai cum sa incerci sa i aduci pe drumul bun, fara sa ii spui ei...CU bb mic saraca numai vestea asta nu i-ar prinde bine...off
Danicris
Fetelor, nu ma laudati
, ai mei spun ca sunt prea blinda si ca e vina mea ca-i rasfat..Hm, uneori asa simt si eu, dar nu pot fi alfel...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Magnetism79 spune:
Cleo vezi ca la parter jos e standul mare e impos sa nu-l vezi , sincer nu am retinut numarul standului.
Firar sa fie tot am uitat sa iau ceva , ma si am vazut, piese mari de puzzle cu fructe etc, super erau vreo 43 ron pachetul ma si am uitataaaaaaaaaaaaaat.

Cleo erau cam ca ale tale cred.
Mami de Bogdanici Pogonici
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Cleo vezi ca la parter jos e standul mare e impos sa nu-l vezi , sincer nu am retinut numarul standului. Firar sa fie tot am uitat sa iau ceva , ma si am vazut, piese mari de puzzle cu fructe etc, super erau vreo 43 ron pachetul ma si am uitataaaaaaaaaaaaaat. ![]() ![]() Cleo erau cam ca ale tale cred. Mami de Bogdanici Pogonici |
vezi la vreun Ethos, in apropiere.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
socrate spune:
| citat din mesajul lui Magnetism79 Cleo vezi ca la parter jos e standul mare e impos sa nu-l vezi , sincer nu am retinut numarul standului. Firar sa fie tot am uitat sa iau ceva , ma si am vazut, piese mari de puzzle cu fructe etc, super erau vreo 43 ron pachetul ma si am uitataaaaaaaaaaaaaat. ![]() ![]() Cleo erau cam ca ale tale cred. Mami de Bogdanici Pogonici |
Parera mea, nu-i spune. Oricum si daca ii spui tot tu o sa cazi vinovata. DAca il iarta o sa se uite el urat la voi si nu veti mai avea relatia de dinainte, daca nu il iarta tu vei fi practic la baza deciziei ei. Oricum ai da o e nasol rau. Cel mai bine , sau ma rog cred eu ca ar fi singura varianta, sa ii spuna sotul tau sa se potoleasca, unu ca e tot barbat si altfel discuta ei, mai ales sa nu ii spuna ca stii si tu, in al doilea rand e angajata lui si poate sa nu tolereze asa ceva ca va afecta relatia ulterioara de business.
E o idee. In plus ea saraca daca afla tb sa ia o decizie. Daca decide sa se desparta cu copil mic e oribil, daca decide sa nu, probabil i-ar fi pe viitor rusine de tine. Sincer nici in locul tau nu as vrea sa fiu.
Danicris legat de dovlecel, a fost complicat
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui socrate
Parera mea, nu-i spune. Oricum si daca ii spui tot tu o sa cazi vinovata. DAca il iarta o sa se uite el urat la voi si nu veti mai avea relatia de dinainte, daca nu il iarta tu vei fi practic la baza deciziei ei. Oricum ai da o e nasol rau. Cel mai bine , sau ma rog cred eu ca ar fi singura varianta, sa ii spuna sotul tau sa se potoleasca, unu ca e tot barbat si altfel discuta ei, mai ales sa nu ii spuna ca stii si tu, in al doilea rand e angajata lui si poate sa nu tolereze asa ceva ca va afecta relatia ulterioara de business. E o idee. In plus ea saraca daca afla tb sa ia o decizie. Daca decide sa se desparta cu copil mic e oribil, daca decide sa nu, probabil i-ar fi pe viitor rusine de tine. Sincer nici in locul tau nu as vrea sa fiu. mami de Edvin Sebastian |
Da, e o idee...
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Danicris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui socrate
Parera mea, nu-i spune. Oricum si daca ii spui tot tu o sa cazi vinovata. DAca il iarta o sa se uite el urat la voi si nu veti mai avea relatia de dinainte, daca nu il iarta tu vei fi practic la baza deciziei ei. Oricum ai da o e nasol rau. Cel mai bine , sau ma rog cred eu ca ar fi singura varianta, sa ii spuna sotul tau sa se potoleasca, unu ca e tot barbat si altfel discuta ei, mai ales sa nu ii spuna ca stii si tu, in al doilea rand e angajata lui si poate sa nu tolereze asa ceva ca va afecta relatia ulterioara de business. E o idee. In plus ea saraca daca afla tb sa ia o decizie. Daca decide sa se desparta cu copil mic e oribil, daca decide sa nu, probabil i-ar fi pe viitor rusine de tine. Sincer nici in locul tau nu as vrea sa fiu. Danicris legat de dovlecel, a fost complicat mami de Edvin Sebastian |
Aaaaaa, pai eu ma gandisem la ceva mai complicat gen scobit dovlecelul, amestecat miezul cu branzica si eventual ceva verdeata, umplut din nou dovlecelul si dat la cuptor. N-am incercat pana acu' da' daca zici ca mofturici a papat ... trebuie sa fie bun. Multumesc pentru idee.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Victoria_mami spune:
Micaela, te [langi ca pleaca tati pana duminica la pescuit??? Al nostru daddy pleaca pana duminica ailalta (in 29) la golf in State... io ce sa mai zic???!!!
Dar m-a intrebat daca are voie sa mearga cand eu ma pregateam s aplec 2 sapt. in Germania... puteam sa-i spun sa nu se duca??
_
Victoria Isabella 
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
MissParker spune:
| citat din mesajul lui BLUE ANGEL MissP ..eu va tin pumnii sa castigati ...chiar e deosebita poza voastra ..si ce este mai important ..transmite un mesaj !!!! |
Asa zic si eu, nu e doar un snapshot haios sau o poza cu un copil frumos (ca am si copil frumos, dar asa au multi), eu am pus-o pe asta fiindca transporta sentimente si e cu atat mai deosebita si emotionanta cu cat e vorba de un tatic si un bebe, nu de clasica mamica alaturi de bebe...
si ce ar avea moderatorii cu tine ?..ca esti o pers atat de draguta ..mi-e greu sa mi te imaginez certandu-te cu cineva !!! |
Ei, tu esti o draguta, dar nu prea ai citit la subiectele-scandal pe aici. Ei, cu atat mai bine, nu-ti sacrifica energia si nervii pe asa ceva...

| pupic si iti doresc ca hoatararea pe care o vei lua ..sa-ti aduca liniste sufleteasca !!!! |
Exact despre asta e vorba.

Doloress spune:
Miss ne-ai facut curioase!Si eu vreau sa castigi, e o poza tare frumoasa intr-adevar.
Gata, am fost la vaccin, piticul e bine, de data asta nici nu a mai plans prea tare ca alte dati, e invatat cu synagisul care i-l fac in fiecare luna, si atunci il inteapa la ambele piciorute, acuma era chiar mirat cred ca i-am facut numai o injectie.
Asteptam sa vedem, deocamdata e bine, el nu a facut nici macar febra dupa vaccinuri. In cazul ROR reactiile apar dupa 5-12 zile, deci exact cand vom fi noi pe drumuri, prin avioane
Speram insa ca si pana acuma sa nu fie nimic.
Marti mergem iar sa-i facem ultima doza de synagis si gata, am scapat de intepaturi pana peste doua luni cand ne intoarcem din vacanta.
Magnetism79 spune:
Cleo ce e ala Ethos chiar nu stiu, poti sa-mi dai cu ceva in cap da ceva mai multe detalii pls

!!!!
Mami de Bogdanici Pogonici