Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

mami de cozonac ..multumim de complimente si scuze ptr gklicemie !!!!am descoperit un blog ..cred ca este si pe DC ...LAURA ADAMACHE ..mai are fata asta niste retete si un stil de a povesti si arata ,..de-ti vine sa faci toate retetele de pe blogul ei ...eu una le experimnetez pe rand , imi ies ..si capat avant ..dar si kg in plus !!!!
si ea este atat de draguta ...
urmeaza cozonacul rusesc ..arata grozav ..
MissP ..eu va tin pumnii sa castigati ...chiar e deosebita poza voastra ..si ce este mai important ..transmite un mesaj !!!!
si ce ar avea moderatorii cu tine ?..ca esti o pers atat de draguta ..mi-e greu sa mi te imaginez certandu-te cu cineva !!!
mai era ceva ..dar ...trebuie sa mananc ceva ...
pupic
si iti doresc ca hoatararea pe care o vei lua ..sa-ti aduca liniste sufleteasca !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, ii dadeam chicken nuggets. Dar orice ii dau bucatele papa singurica: sunculita, nuggets, cartofiori, napolitane waffels (congelate si facute la toaster), orice...

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Am venit si noi de la Kidex.Avea dreptate Adriana sunt cam dezamgita si eu, mare lucru nu am luat, de cheltuit insa tot am cheltuit ceva........., in fine, jucarii , o tobita , cuburi Clementoni dintr-alea moi de zicea Gabitza de ele, o gecuta, pantaloni, sosete, bodyuri si o pijamaluta si doua perechi de colanti 3/4 pt mine plus un tricou.Aaaaaaaaaaaa sa nu uit cele care mergeti vedeti ca jos e un stand cu unii cu niste dulciuri, niste fructe f frumoase din martipan, eu am luat cateva fructe, sunt bestiale iar nuga e CRIMINALAAAAAAAAAAA!!! si cred ca sunt peste 20 de sortimente, plus alte 20 de fursecuri.
AAAAAAAA sa nu uit m-au filmat astia de la Antena 1 cred ca ma dau diseara la stiri am dat un interviu scurt, DECI MA VAD PE STICLA!!!!
fETELOR AM O DILEMA MARE:tocmai ce am aflat ca o prietena de-a mea este inselata de sotul ei cu o angajata de-a sotului meu de la firma.Problema e ca sotul e e prieten f. bun cu al meu, mai au prioecte impreuna , si mai au si un copilas de 1 an si jumate, chiar nu stiu ce sa fac..............

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

MULTUMIM FETELOR CARE NE-AU URAT LA MULTI ANI!!!!!!!!!tuturor,va multumim si va doresc tuturor puiutior vostrii tot ce-mi doresc pt baiatul meu.
Va multumim inca o data si va pupam pe toate!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Am venit si noi de la Kidex.Avea dreptate Adriana sunt cam dezamgita si eu, mare lucru nu am luat, de cheltuit insa tot am cheltuit ceva........., in fine, jucarii , o tobita , cuburi Clementoni dintr-alea moi de zicea Gabitza de ele, o gecuta, pantaloni, sosete, bodyuri si o pijamaluta si doua perechi de colanti 3/4 pt mine plus un tricou.Aaaaaaaaaaaa sa nu uit cele care mergeti vedeti ca jos e un stand cu unii cu niste dulciuri, niste fructe f frumoase din martipan, eu am luat cateva fructe, sunt bestiale iar nuga e CRIMINALAAAAAAAAAAA!!! si cred ca sunt peste 20 de sortimente, plus alte 20 de fursecuri.
AAAAAAAA sa nu uit m-au filmat astia de la Antena 1 cred ca ma dau diseara la stiri am dat un interviu scurt, DECI MA VAD PE STICLA!!!!
fETELOR AM O DILEMA MARE:tocmai ce am aflat ca o prietena de-a mea este inselata de sotul ei cu o angajata de-a sotului meu de la firma.Problema e ca sotul e e prieten f. bun cu al meu, mai au prioecte impreuna , si mai au si un copilas de 1 an si jumate, chiar nu stiu ce sa fac..............

dulciuri? uite ca am de ce merge.
Vrem si noi din alea Clemmy de cauciuc moale. La ce stand erau?

cat despre amanta - ia da-ne adresa ei email, nr tel.,adresa unde sta. Ne facem toate cont de meil nou, tel. gasim, si ii dam sms: ITI SPARG FATA! LASA BARBATU ALTEIA!

pe de alta parte, privind la rece, sunt majori, vaccinati, constienti. casnicia lor e pe duca. putem sa ii recomandam un avocat.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Buna dimineata si de la noi.

Desiree, cati dintisori are Victoria si cum ai reusit sa o faci sa pape bucatele ? Ce frumos mananca ea acolo ... bravooooo ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

2 jos, 3 sus (acum iasa al 4-lea) si nu am facut nimic special sa o fac sa pape: I le-am pus in fata si le-a apucat si a papat. Atat!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Magnetism , din exp iti spun ca nu e bine sa te bagi ...poate lui ii trece si casnicia va merge mai departe ...mai ales daca este si un copil la mijloc !!!!si ea nu va afla niciodata !!!
dar daca vezi ca gluma se ingroasa ..poate sa-i dai niste indicii discrete ...
parerea mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Laurita, am pacalit raceala cu oscilococcinum si panadol de 3 ori/zi, 2 zile, vad ca nu mai are nimic acu'.

Simonacip, esti un exemplu de mamica, te admir pentru blandetea si rabdarea ta.

Cleo, eu il spal zilnic insa pentru ca-i place balaceala, sa nu crezi ca frec la el cu sapun in fiecare seara. Nuuuuu, il spal doar in partile esentiale, exact cum spui si tu.

Micaela, asa face si Vladucu, bate tare in apa ca sa-i vina in gura. Si asa de tare se distreazaaaaaaa ...

Alysh, eu am avut nevoie in sarcina de gravibinon da' nu am gasit decat in Rep. Moldova, am rugat un sofer sa-mi cumpere de acolo. In Romania nu se mai aduce de mult timp, habar nu am motivul. Mai am o fiola pe care i-o dau cu draga inima, expira in iunie. Imi dai adresa si i-o trimit.

Alex@Sara, distractie placuta !

Miss, pai eu cum il intarc pe Vladuc daca el nu stie sa suga din biberon ? Nici nu vrea sa-l vada ! Apa i-o dau cu canita normala, bea ca adultii. Hmmmmm ... Sa ne spui daca e adevarat ca doarme mai bine dupa ce este intarcat. Sunt asa curioasa ! Mai, ce spui tu acolo cu schimbarea radicala din viata ta ? Nu ne speria !

Desiree, pai are la dinti ... Vladucu abia are 2 deci mai avem de asteptat cu papatu' de bucatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

E o zi mai buna cu papa. Dimineata i-am dat mar copt cu iaurt. Se pare ca tb sa facem o pauza cu cerealele, sau sa ii iau altele ca dlui nu ii plac astea de la Milupa cu bucatele.
La pranz i-am dat dovlecel facut la cuptor cu branzica si unt. I-a placut. A mancat aproape 200.Viata noua.

Acu doarme. Ne-am batut o ora sa adormim. Nu isi gaseste locul nicicum.
Io baie ii fac la doua zile. Oricum are pielea uscata.
El dupa baie se energizeaza nu oboseste, asa ca il alerg prin pat ca sa il imbrac, zici ca i-am dat RedBull.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

E o zi mai buna cu papa. Dimineata i-am dat mar copt cu iaurt. Se pare ca tb sa facem o pauza cu cerealele, sau sa ii iau altele ca dlui nu ii plac astea de la Milupa cu bucatele.
La pranz i-am dat dovlecel facut la cuptor cu branzica si unt. I-a placut. A mancat aproape 200.Viata noua.

Acu doarme. Ne-am batut o ora sa adormim. Nu isi gaseste locul nicicum.
Io baie ii fac la doua zile. Oricum are pielea uscata.
El dupa baie se energizeaza nu oboseste, asa ca il alerg prin pat ca sa il imbrac, zici ca i-am dat RedBull.

mami de Edvin Sebastian

Cum ai facut dovlecelul la cuptor ?

Mergi la inceput