Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
BLUE ANGEL spune:
si noi mergem maine la neurolog ...
sa ne tineti pumnii !!!
despre psihologia copilului am citit si eu "n "carti..dar in momentele de oboseala ..uit tot ..apoi imi pare rau , remuscari cat casa , etc
eu am invatat mult din lectia de viata data de Emma si Aida ...de aicide pe forum ...
il cert pentru niste nimicuri ..cand ar trebui sa-l las sa fie doar ...COPIL
si sa-l rasfat si sa-i dau incredere in el ..si mai ales ...PUTEREA EXEMPLULUI .... o sa fie in viata asa cum vede ca suntem noi ...
de ce nu se fac si cursuri pentr meseria de parinte ?
o noapte frumoasa va dorim
Nicole1980 spune:
Vad ca vorbiti de baita. Eu ii fac o data dus, o data baie in piscine gonflabila in timpul saptamanii si o data pe saptamana in cada mare, cu multa apa cu mami sau tati.Deci il spal zilnic. Il pun sa si inoate pe spate, sustinandu-l cu mana, iar el da din picioare. Ultima data a alunecat cu capul in apa si a inghitit putina, insa nu a fost asa speriat.
Si la fundulet il spal la fiecare schimbare de pampers. Cam multa apa folosim, nu ?????
Asa ne-am obisnuit si el nu adoarme seara decat daca e schimbat in pijamale si spalat, altfel se joaca si nu vrea sa doarma. Asta imi place la puiul meu, insa daca suntem in vizita cu el seara, asteapta pana plecam si adoarme in masina.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Doloress spune:
Ms BB si eu sunt de parerea lui Cleo si a lui Socrate. Ai un copil foarte sensibil care simte imediat nelinistea ta si preia din starea ta. Asa e si al meu. La doctor si la clinica cand mergem tine o gura, parca il duc la taiere. Eu nu inteleg nimic din ce imi zice doctorul ca numai tipa incontinuu. Si asistentele s-au mirat, dar au zis ca au mai vazut asa copii care isi aduc aminte perfect ca ultima data acolo li s-a intamplat ceva rau. EU il duc pe al meu in fiecare luna la o injectie, speciala pentru prematuri si stie imediat si-l apuca frica inca de cand intram in cabinet.
Si mai e ceva, eu zic ca isi amintesc de perioada cand au stat in spitale. Ca si Andra ta a suferit saracuta in spital. Nu subestima puterea inconstientului, eu zic ca au fost perioade super-stressante in viata lor atunci care i-a angoasat si care si-au pus amprenta pe psihicul lor. Si se poate sa o fi cuprins aceeasi angoasa.
In orice caz, asa e si al meu, cand vrea ceva sau nu vrea ceva e foarte categoric. Eu ma bucur ca are personalitate si nu e un moliu. Sa stii ca si al meu se face rosu ca racul cand plange tare si i se opreste respiratia. Vreo cateva secunde nu se mai aude, apoi incepe un ticnal de nu mai sta nimeni langa el.
Deci eu zic sa stai linistita, ai o fetita sanatoasa si cu personalitate! Ea incearca numai sa comunice.
Desiree, Cleo nu numai fetitele distrug, si baietii, o-ho! Al meu praf ar fi facut cartea aia. Si eu tot reviste ii dau, sa le smotoceasca in voie.
Miss ma topesc dupa Daviducul cel simpatic. M-am uitat de vreo doua ori la filmulete.
Alysh si eu am obsesie cu psihologia copilului, acuma m-am apucat sa si conspectez pe Francoise Dolto, mi se par ideile ei prea bune sa le las sa se piarda asa, cand le scriu le retin mai bine. Pentru vacanta vreau sa merg la o librarie sa imi iau tot o carte de parenting.
Doloress spune:
Si inca ceva, MsBB, sa nu te invinovatesti! Eu una nu cred in babismul asta, ca de aceea tipa, ca asa l-ai invatat, ca l-ai rasfatat prea mult. Dragostea si afectiunea nu fac niciodata rau unui copil. Intr-adevar, nu trebuie sa tratam copii ca pe niste papusi sau ca pe niste obiecte, numai sa ii pupam si sa-i dragalim toata ziua, insa nu cred ca il ajuti cu nimic daca il lasi sa planga. Dimpotriva, trebuie linistit si vorbit cu el cat mai mult.
Magnetism79 spune:
Toata lumea s-a culcat numai eu butonez pe-aici ca uite am luat o pauza la scris tema aia.
Separe ca in we iar plec asa ca uraaaaaaaaaaaaaaaa, ma asteapta muntele si schiurile, abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma am ras si eu la faza cu capra de la Radio ZU dar e pe bune, am zis-o aviz pt soacre.
Va pup , s-a terminat pauza
Mai bag ceva
Mami de Bogdanici Pogonici
cleo78 spune:
niatsa, 

, am si lapte, am si ceai aromat, tot ce vreti. Capucino nu am - sa va aduceti.
edit: ca am cetit mai sus, MsBB, sunt convinsa ca cupilu are frica de medici si tu ai experientsa trista cu mediul medical. De aceea te agiti si se agita la dr. Nu stiu cat e alintare, dar cea mai mare parte a agitatiei - e datorita experientelor vcoastre triste.
Si inca o data multumesc pediatrei, cum acorda ea timp sa se joace putin cu fifi mic.... si asistentele la fel....e una care a venit si acasa la noi de 2 ori, Cristiana, care cum o vede, ii vorbeste, si Mara incepe sa ii povesteasca, sa ii explice etc.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Nicole1980 spune:
Dau si eu o
cu cofeina si lapte, ca nu mai mi-am baut cafeaua cu voi de 2 luni.
Legat de indemnizatie: eu am plecat la servici in ianuarie, pe 19, insa am depus pentru prima parte a anului dosarul in hambarului pt 85 %.
Acum,eu in februarie am primit 800 ron = aloc+indemniz pentru ianuarie, cred...iar in martie am primit 342= aloc + nu stiu ce ????
Oare a fost reglare pt cei 85% in martie (desi suma nu iese), sa fie stimulentul (dar eu il stiam 1 mil)....
Voi ati primit 85%?
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 niatsa, ![]() ![]() ![]() , am si lapte, am si ceai aromat, tot ce vreti. Capucino nu am - sa va aduceti.edit: ca am cetit mai sus, MsBB, sunt convinsa ca cupilu are frica de medici si tu ai experientsa trista cu mediul medical. De aceea te agiti si se agita la dr. Nu stiu cat e alintare, dar cea mai mare parte a agitatiei - e datorita experientelor vcoastre triste. Si inca o data multumesc pediatrei, cum acorda ea timp sa se joace putin cu fifi mic.... si asistentele la fel....e una care a venit si acasa la noi de 2 ori, Cristiana, care cum o vede, ii vorbeste, si Mara incepe sa ii povesteasca, sa ii explice etc. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Ce norocoasa esti ca ai gasit aceasta pediatra !
Am o curiozitate : cam ce varsta are ?
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
iulia83 spune:
neatza..cred ca ma duc sa-mi fac si eu cafea, dar asa as bea un ness, numa ca n-am cum sa las fata in casa sa fug sa-mi iau un plic si mereu uit
da fac d-aia naturala, sper sa n-o ard iara.
deci: azi dimi cand am primit fata fresh si proaspat trezita pe la 8 fara ceva, am pus fata pe olica, se tine de hainele mele de parca vroia sa le rupa, apoi i-am dat o jucarie, am lasat-o sa ma atinga, pana s-a relaxat si..a facut kk!!!!!!!! nu stiam ce sa fac dac s-o iau sau s-o mai ;as, dar dupa ce a terminat, a facut si pisi si intindea mainile s-o iau , semn ca gata, a terminat. suuuper minsto, nu? am mai economisit un pampers, ca fata mea nu face kk la pampers plin cu pishi de peste noapte..dupa ce o schimb si simte curat, atunci face. vreau sa fac o rutina din asta in fiecare dimi caca-pisi la olica..seara o mai las, ca nu stiu exact cand o trece...
fug sa fac o cofee, apoi revin
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume