Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
Angelynna, pupam si noi mamica si Crinul
chiar ma gandeam ieri la voi, ca nu va mai "vazusem"
a si paturica aia e facuta de piolica:)
a mea e asta
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CosmyB. spune:
Piureul de cartofi facut la blender pentru noi, a iesit lipicios cand am pus la pasat cartofii fierbinti. Altadata am facut cu ei numai calduti si nu a mai iesit lipicios.
Pozici
Mamica deMaya
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 parerea mea este ca mamicile care alapteaza bebeii nu ar trebui sa fie asa stresate cu diversificarea, atat timp cat au tzizti bun la dispozitie, nu au de ce sa se inghesuie la piuree de morcov (bleah) |
fff adevarat, ma bucur ca ai zis-o tu ca si eu am spus asta dar nu voiam sa ma repet ca popa in biserica.
citat din mesajul lui felicic76 eva: foarte frumoase bijuteriile, sa le stapanesti sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai(in special ! La noi a mers inlocuirea meselor in mai putin de 10zile, dar o pun pe seama materialului genetic al cupilului (Tu mancai branza cu rosii in sarcina, mie nu-mi ajungea carmangeria) |
multumesc frumos
eu cu carmangeria, recunosc, nu prea le am, imi place carnea dar nu e pe loc fruntas. (mai putin foie gras si somon fume, pentru care sacrific orice altceva de pe masa)dar branza e pt mine
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
claudinna spune:
Lumi si lui Razvan ii plac morcovii si pastarnacul, telina...de fapt am mai zis, acum mananca bine orice ii dau
Felicitari pentru toti iepurashii!!! abia asteot sa ii dea su lui Razvi dintishorii! parca se vede ceva pe gingie, in jos, dar nu-s f sigura
La multi ani pentru sarbatoritii zilei!! sa cresteti mari si sanatosi!!
Razvan
claudinna spune:
Boo, cred ca pui nu papa ca-i ies dintisorii. si sa vezi ca vine ea si primavara...pe 1 aprilie...ma uitam ieri pe niste site-uri despre vreme si cam atunci se arata. off si eu abia o astept!
Anca, super papa Carla! bravo!
Nerantula, eu am facut piure din avocado, pur si simplu! a fost un succes! azi suntem la a 3-a zi, i-l au ca supliment. mai am pentru vreo 3 zile
(mai, eu sunt cam defazata cu raspunsurile, ca acum citesc din urma)
Razvan
felicic76 spune:
citat din mesajul lui CosmyB. Piureul de cartofi facut la blender pentru noi, a iesit lipicios cand am pus la pasat cartofii fierbinti. Altadata am facut cu ei numai calduti si nu a mai iesit lipicios. Pozici Mamica deMaya |
aha,acum am inteles de ce unde-i lipiciul, multu.
pai in cazul asta, il mananc doar eu, sotul meu nu mananca nimic gatit daca nu este foarte fierbinte.
Ma rog, m-am intors la reteta de dinainte de blender, zdrobiti intai cu furculita si apoi bag telul.
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
claudinna spune:
oo, a papat si Noah! Bravos!
si eu am fost in extaz cand a mancat Razvan pentru prima data tot!
sa vedeti fetelor, ca toti bebelushii vor ajunge aici. pana pricep si ei ce e cu mancarica asta...
Razvan
CosmyB. spune:
Claudina super paturica! Foarte frumoasa si mai ales ca e facuta de manuta ta si eu vreau sa-i fac Mayei o caciulita cu gaurele, nu stiu sa-ti explic, inca nu cunosc procedeul Mi-a facut mie soacra mai demult, iese super, trebuie sa invat neaparat
Pozici
Mamica deMaya
claudinna spune:
Paula, cred ca i-a placut piticului la piscina! vrem si noi!!!
Preety, ma bucur ca-ti plac bascutele noastre:) si va fac si vou, cum sa nu?
asta e ultima:
am basca noua!!
Razvan
claudinna spune:
Cosmy, merci frumos! i-am facut-o cand eram gravi
daca vrei, te invat cum se face aia cu gaurele. se face cu croseta
Razvan