Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Ada... statia pe tanga???? super tare!

Tatzia pe Tinga, mai clar asa? nu zice pe st... nici n-am observat ca daca scriu cu "i din a" iese o prostie...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, ma bucur mult, bravo Luca, sa papi tot asa pui mic si scump

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Morcov, of course! Mai insist cu legume, nu vreau sa trec asa repede la fructe, ca apoi chiar nu mai mananca legume deloc Insa nu pot sa schimb de la o zi la alta ..

Eu am inteles ca daca nu ii place un aliment se incearca din nou dupa cateva zile, nu se insista, desi unele fete asa au avut succes...eu deocamdata nu o voi forta pe Mina, odata si odata va manca ea legume, sper.
Sunt niste scumpi si Gruia si Amalia, macar "babetele" au papat bine!

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Andreea, asa e, dar eu inca nu-s convinsa daca nu cumva insuccesul se datoreaza faptului ca nu stie ce sa faca cu mancarica in guritza sau chiar nu ii place, nu am ajuns sa-i dau si altceva sa pot face diferenta intre ceva ce-i place si ce nu. Ultimele 3 lingurite de piure de morcov i le-am dat fiind culcat pe spate si le-a inghitit, fara strambaturi ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Nuuu Lumi e "Tatia pe tanga" Ada e total Teo

scuze, scuze!!!! [iratama]

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

chiar ca se scrie intr-un ritm...ma straduiesc si eu sa citesc si sa retin, dar n-am shanse:)
acum sunt pe la mesajul lui kid si am remarcat ceva in programul de masa, daca mi-e permis
mi se pare ca mesele sunt prea dese si asta am vazut de la treaba cu fructele, ca zici ca nu mananca prea mult. totusi de la 10 la 11 jumate-12 e putin timp, in conditiile in care masa anterioara este si de cereale, care sunt consistente

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Eva super stie Noah ce stie si ce e bun se pare ca trebuie sa gasim combinatia perfecta si mai ales pe gustul lor. Oricum fie vb in noi, nici eu n-as manca legumele alea goale asa

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Tocmai am facut o punga de broccoli, din congelator direct in steamer. Am presarat un praf de sare cum se spune la cartile de bucate pe care nu le citesc, ca nu inteleg nimic... si putin ulei de masline si au iesit absolut dementiale.
Le-am mancat (eu, nu copiii, bre!) cu rosii uscate la soarele Siciliei.
Ium, ium....

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mai doream sa va spun despre piureul de mar: eu il fac cu blenderul si iese f bine. adica de ce sa ne chinuim cu razatoare de plastic, de sticla...
mai nou ii pun fructele la un loc si le blenderuiesc pana iese piure
azi a papat jumate piersica+jumate banana+un mar golden, o bunatate:)

daca vreau sa-i fac suc de mar, il fac la storcator si adun de pe storcator pulpa care e facuta fin. mai adaug la ea si spuma de la suc, ca sucul in strecor, sa nu fie inecacios

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

parerea mea este ca mamicile care alapteaza bebeii nu ar trebui sa fie asa stresate cu diversificarea, atat timp cat au tzizti bun la dispozitie, nu au de ce sa se inghesuie la piuree de morcov (bleah)
Ce fetisoara poate sa faca Gruia de Nerantula, lui chiar nu-i place. Mami de soricel, eu am inceput cu mar+faina de orez si apoi a acceptat si toate legumele, nu cred ca-i o regula sa nu mai pape legume daca incepeti cu fruct. Zic si eu
La fel, nu-mi iese din cap clipul cu Carla mancand si bombanind, nu vreau sa fiu in pielea Ancai, de aceea eu nu voi posta nimic cu Falkone halind, ca sigur bag pe cineva in depresie

Aseara am sunat pediatrul, sa-l intreb ce-as putea sa-i mai dau, sa-i ma schimb, sa-i mai combin si se sufoca la telefon, ca ce? i-am dat deja para? ca m-am grabit, ca urmatorul fruct este piersica(sa fii tu sanatos ca bebe o linge cu branza deja) si ca pot sa-i dau banana pasata cu apa fiarta si racita (cred ca mi-ar scuipa-o Vladut drept in frunte dupa reteta lui) i-am dat deja pasata +faina de orez si i-a placut
Sa va spun despre noi la 5 luni : este vesel, rade in hohote la jucarii, se bucura cand vede o jucarie noua, se intoarce singur de pe burta pe spate, iar cand ii este somn reuseste sa se intoarca pe burtica, fara prea mare scandal, in continuare doarme numai pe burta, este topit dupa ta-su(dau noroc cu degetele, se pupa ca eschimoshii) si ii seamana din ce in ce mai mult, nu stiu cum reuseste, dar isi face cate o zgaiba pe fata, ba cu vreun colt de unghie, ba cu vreo jucarie, dimineatza il gasesc cu ele, isi roade degetele de la picioare(nu l-am cantarit, acum doua sapt avea 8 kg),

Intreba cineva de piureul facut cu blenderul, ca iese lipicios, asa am patit eu cand am facut piuree de cartofi pentru noi, a iesit foarte bun la gust, dar cu un aspect...... Probabil se intampla umai la cartofi albi sau rosii, eu nu am patit asa cand ii fac piureul lui Vladutz pentru ca i-am dat numai cartof dulce.

Ma rog, in capul meu, pe lista neagra este puiul din comert si cartoful, deh, fiecare cu pasarica lui, eu cu stolul ce sa-i faci. Cat ma descurc cu gainile de pe la tara, ok, cat nu, doar nu o sa ma apuc sa cresc gaini la etajul 4

cd: mama draga, eu te suspectez de nevoie de adrenalina, tie-ti place sa traiesti periculos auzi la ea: cu bagajele la usa, cu poala de bani, fara acte, data pe un apartament cu igrasie, cu cotofana de cumnata si mama pe cap, ba si cu socru se baga la cresterea copilului cu sfaturi pretioase de cunoscator, tu avand copil mic. Bravo, te descurci, eu de mult cedam nervos si ramaneam fara "famelie". Ai grija ca si tu esti om si o sa clachezi, ia-o usor!am mikul

lumi:am hunii pretiosi
musette: cum mai sunteti?
eva: foarte frumoase bijuteriile, sa le stapanesti sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai(in special !
La noi a mers inlocuirea meselor in mai putin de 10zile, dar o pun pe seama materialului genetic al cupilului
(Tu mancai branza cu rosii in sarcina, mie nu-mi ajungea carmangeria)
andy.p:bey, tu prea ai facut repede copilul mare, ma refer la Andi, nah, ca acum te muncesti putin glumesc, este normal ca Alexia, fiind fetita, sa fie mai pretentioasa! Va pup!
Babytza:ma bucur ca David iti ocupa cea mai mare parte din timp si atentie, poate asa nu te gandesti mai mult la celelalte lucruri neplacute. Felicitari pentru dintzoc si sanatate multa, multa, multa!(ce mai face Valentina?)
kid: ma bucur sa te "aud"
tzitziri, cosmy, sabinelul, laureta:

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

dovada

acum baiatul meu

Nerantula, va fi bine, cam in 10 zile pricep ce trebuie sa faca cu linguritza.
Eu sunt mai nonconformista, am introdus si fructe in paralel si ne jucam cu aceleasi combinatii: morcov, mar, para, dovlecel si atat de de 12 zile, dar ceva ceva iese. Sambata bagam si cartof dulce si daca nu merge, broccoli.
Zilnic papa si ceva leguma si ceva fruct, ia vitamine binisor pt inceput.
Nu ma ambalez ca poate maine nu mai pupa, dar deocamdata progresam, se vad progresele clar. Si daca ii place, moooooooooama cum deschide guritza, mare mare. Da din picior sa vina inca o linguritza. Important e sa gasesti ceva sa ii placa ca asa se si invata cu linguritza, cu gustul nou si cu toata noutatea asta cu mancatul, de fapt. Mie mi-a fost teama sa nu il dezgust cu ceva la inceput, sa insist musai pe ce nu ii place si sa ramana cu o problema cand vine vb de mancare. Ca de la o amintire urata cu un aliment poate sa urasca sa vada castronel+linguritza. O sa iti zica Gruia ce ii place, o sa vezi.
Trebuie sa fii si tu putin maleabila cu el, insa. Dar fara sa cazi in extrema de a ii da orice intr-o zi ca asa il zapacesti definitiv, eu jonglez de doua saptamani cu 4 alimente.

Anca, E bun biantul.
Noi nu facem Prevenar deocamdata. Vedem dupa 1 an.

Andreea_and

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput