Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (287)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

www.youtube.com/watch?v=kJ8vOZUvWxs&feature=related" target="_blank">O voce de inger de care Andrei s-a indragostit!!! Merita vazuta!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=22" target="_blank"> Clipe de viata 2008 - va1 si va2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Valentina, Rares n-a mai avut ocazia s-o vada pe Me, fiindca i-am scos calculatorul din activitatile zilnice . Este foarte nazdravan, si din ce in ce mai nazdravan , dar are din ce in ce mai des crize, din cate vad pe aici sunt normale. Deocamdata nu sunt foarte dese, si nici nu-l tin mult, dar nu se stie cat va mai fi asa. Ma astept sa fie si mai greu de controlat, desi sper sa nu fie cazul totusi . Azi de exemplu era foare frustrat si nu-i convenea nimic, banuiesc ca e si din cauza ca tre sa-i creasca ultimul set de masele, care nu se vad inca, dar sta mult timp cu mana in gura, asa ca presupun ca si asta il irita.
Mai nou plange cand trebuie sa-l ducem la baie sa-l spalam si cand il bagam in sacul de dormit (fiindca ar vrea sa faca altceva, nu fiindca i-ar fi frica de apa, sau l-ar deranja atat de tare sacul de dormit. Din fericire, odata ajuns in chiuveta sau in sac, se si opreste din criza lui de independenta, si parca nici nu-si mai aduce aminte ca era suparat, numai ca pana reusim sa-l dezbracam si sa-l ducem la baie, sau pana reusim sa-l bagam in sac, e vai de urechile si mainile noastre . Azi de exemplu era groaznic de suparat ca nu i se invartea o oala cum vroia el

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Am si eu o intrebare pentru fetele cu copii mai maricei, de 5-6-7 ani. Ce le mai cititi? Ca nu stiu ce carti sa mai cumpar. Nu m ai vrea povesti. Cele cateva romane pentru copii pe care le-am gasit le-am terminat. Am incercat Micul print dar a fost totusi peste posibilitatile ei de intelegere.

Nu mai merge cu Povesti nemuritoare? Sau nu mai exista dansele?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

din blocul meu arunci cu piatra in trei parculete,

Mah, ai grija cu pietrele alea, poate lovesti pe cineva!

=====================

Mergi la inceput

Citat:

In cazul in care din n motive maine lipsesc de la job, urez inca de pe acum sanatate, fericire si numai clipe minunate alaturi de fiintele iubite carpatinei si lui carma !

Multumesc asemenea valentina!

=====================

Mergi la inceput

diwana... noi suntem cam mici ca sa fim curtate.. dar, bun venit in randul prietenilor nostrii

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

diwana... noi suntem cam mici ca sa fim curtate.. dar, bun venit in randul prietenilor nostrii

=====================

Carpatina suntem onorati, este o alternativa foarte placuta

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
Yaia, sa-ti traiasca nepotica. Ma bucur ca Tudor este bine, sper sa nu va mai de-a emotii!

Multumim!
Emotii din astea or sa to fie, ca nu ii putem putem creste in clopote de sticla. Fireste ca ideal ar fi sa nu mai fie niciun pitic bolnav, niciodata, dar asta e, ne luptam cu ele (bolile adica).

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ana, pt. Miruna-Veveritza incearca
Aventurile lui Nils Holgersson (s-ar putea in romana sa fie tradus Calatoriile lui Nils Holgersson) - Selma Lagerlof
Singur pe lume - Hector Malot
Cuore, inima de copil - Edmondo de Amicis

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Helloo ce faceti dragelor?Nu am citit nimic din urma,azi am aterizat si am vrut sa va salut si sa va pun cateva pozici.A fost minunat ,Vladut cam mofturici i-am mai iesit 2 maselute acolo

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput